Visi komentāri - Bīstama situācija uz gājēju pārejas (+ VIDEO)

Bīstama situācija uz gājēju pārejas (+ VIDEO) 74

iAuto | 30.decembris 2023 18:09

Škoda vadītājs strauji bremzē, lai palaistu gājēju, taču aiz tā braucošais Volkswagen nespēj tik ātri apstāties, šoferis iestūrē pretējā joslā un gandrīz notriec gājēju, kur jau atradās uz pārejas.

Visi komentāri

es 30.decembris 2023 18:30
11 7 Atbildēt

Ar VW brauca Vernons. Un tikai nedaudz pietrūka līdz mērķim - notriekt savu veceni, pardodn, gājēju.

Vernons 30.decembris 2023 22:59
6 12 Atbildēt

Kāds pārkāpums baltajam?

es 31.decembris 2023 8:18
8 4 Atbildēt

Formāli varētu piesiet to, ka uzbrauca uz nepārtrauktās līnijas labajā pusē. Bet tā kā glāba savu pakaļu no distanci neievērojoša idiota, tad pārkāpumu nav!

uupis 31.decembris 2023 11:54
8 5 Atbildēt

Baltais izpildīja visas CSN prasības!

Savukārt grāvī braucējs masturbēja (bakstīja telefonu , skaitīja vārnas, krāsoja lūpas vai lietoja alkoholu) pie stūres, kas ir aizliegts!  Bet vernons aizstāv tos kas pārkāpj csn un tos kuri dzer pie stūres!

ZZZZ 31.decembris 2023 11:58
2 3 Atbildēt

uupis precīzi, tam melnajam varēja arī vēl tāds pats melnais aiz mugurē iebraukt! Un ko tad tas gājējs vainīgs, vai tas kas viņu laida? Muahahā.🙈😂😡

Vernons 31.decembris 2023 16:03
5 10 Atbildēt

🤣🤣🤣

WALA 2.janvāris 2024 9:28
5 0 Atbildēt

Kur nu tev nav taisnība tur nu tev šeit nav taisnība - 

Škoda redzēja problēmu aizmugurē, un "pagāja" uz nomali. 

Gājējs diezgan apdomīgi un redzot situāciju, bet tomēr nepamatoti optimistiski, izgāja uz brauktuves, bet bija gatavs tam  ka būs pretimbraucošie jāpalaiž dēļ ātruma.

Bet Šķodas nepamatotā straujā bremzēšana praktiski "piebeidza nabaga gājēju" kurš lai arī "diezgan optimistiski" tomē uz ceļa uzvedās diezgan sakarīgi.

Sergejs 2.janvāris 2024 11:19
0 0 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu baltā un melnā darbību aprakstam, melnajam pat distance bija pietiekama lai apstātos bez problēmas

Vernons 31.decembris 2023 16:02
4 0 Atbildēt

Un bez bremzēm!!!

srt 30.decembris 2023 18:39
11 1 Atbildēt

Kur tur bija strauja bremzēšana? Ja avārijas gaismas neieslēdzās, tad nekā strauja tur nav. Nevajag gulēt! Un vēl 70 zonā.

Rr19 31.decembris 2023 12:10
2 0 Atbildēt

Ne visiem slēdzas.

Sigulis 31.decembris 2023 12:35
1 2 Atbildēt

Kur Jūs esat redzējis neregulējamas gājēju pārejas 70 km/h posmos!? Tuklāt tur ir 50, tieši tāpēc, 70 sākas aiz pārejas.

WALA 2.janvāris 2024 9:29
0 0 Atbildēt

Polijā tādu ir daudz, un arī gājēji tur uzvedas krietni savādāk !

0pis 30.decembris 2023 19:02
2 6 Atbildēt

Gājējs, protams, paskatījās ka pirmais bremzē - var iet. 

FF divi pārkāpumi vienlaicīgi. Tiesības uz gadiņu būtu jānoliek plauktā, lai atpūšās.

imzz 31.decembris 2023 1:07
5 1 Atbildēt

Nē, nu šajā situācijā gājēju nav par ko vainot. Jo otrais auto brauca pa to pašu joslu, kur pirmais. Labi, šeit divas mašīnas, bet, ja būtu vairāk vai tad arī gājējam jāgaida, kamēr pēdējais auto apstājas ?

Tādā gadījumā gājējs tiktu sunīts par to, ka stāv kā muļķis uz braucamās daļas un nevelkas pāri.

Vernons 30.decembris 2023 21:40
8 12 Atbildēt

Baltais apstājās bez pamatojuma!

es 31.decembris 2023 9:33
5 4 Atbildēt

Starp citu, arī autoskolās māca, ja gājējs ar vienu kāju jau ir uz pārejas, ir jāapstājās neatkarīgi no tā kurā joslā esi tu.

Vernons 31.decembris 2023 11:27
6 9 Atbildēt

Zini, neesmu ārsts. Bet es arī varētu Ārstiem ieteikt mandeles operēt caur Anālo atveri!

Gājējs ir jāciena. Gājējam arī auto braucējs ir jāciena. Tas ir Cieņas jautājums! Anglijā gan māca savādāk! Tikai tad, kad auto ir apstājies un gājējs ir nodibinājis acu skatu ar braucēju, viņš var sākt iet. Un tas ir pareizi!

Šeit filmētājs bija situācijai saimnieks. Bet tas melnais ir bez Bremzēm!!! Bez bremzēm!

Cik tālu no Zabras jāapstājas? Ne tuvāk kā 5 metri! U.t.t..

uupis 31.decembris 2023 11:58
3 6 Atbildēt

vernons ir MELIS un nav atbildējis uz jautājumu: Kāpēc CSDD eksāmens nav ieskaitīts ja nepalaiž gājēju?

vernonam tika piedāvāts nokārtot testa CSDD eksāmenu, bet viņš kā melis atteicās, jo zin ka nenokārtos un zin ka viņa meli nestrādā!

Vernons 31.decembris 2023 12:25
5 10 Atbildēt

CSDD ir nozieguma perēklis ceļu satiksmē! Tev teiks lekt ugunī, Tu arī leksi! Tu CSN kādreiz palasi! Cik metrus no gājēju pārejas jāapstājas? Un ne jau Strauji bremzējot!

uupis 31.decembris 2023 23:50
1 1 Atbildēt

Nu bet kas tev traucē tiesas ceļā pierādīt ka CSDD rīkojas noziedzīgi? Meli? Pierādījumu trūkums, vai prāta tumsonība?

es 31.decembris 2023 12:32
3 5 Atbildēt

Tev smadzenēs ir perēklis no Tosola tvaiku ostīšanas!

p.s. Ja filmēts būtu no netrafarētās ekipāžas un baltais neapstātos, kas notiktu?

Vernons 31.decembris 2023 15:37
5 10 Atbildēt

Nekas nenotiktu!

es 31.decembris 2023 17:12
2 3 Atbildēt

Nevis nekas nenotiktu, bet dabūtu sodu par ceļa nedošanu gājējam.

Vernons 31.decembris 2023 15:34
6 11 Atbildēt

Un Tu esi noziedznieks! Ko Tu vari kādam iemācīt, ja pats vēl esi skolojams!

uupis 31.decembris 2023 23:56
1 3 Atbildēt

vernons attaisno krievu terorismu tieši tāpat kā nevar saprast kāpēc ir luksafori un gājēju pārejas!

vernons pats pierādīja ka ir analfabēts jo viņam bija šoks situācijā ka Brīvības ielā tiek ieslēgti luksofori dzeltenajā režīmā tad tur kur uzzīmēta ZEBRA tur ir prasība DOT CEĻU gājējiem!

Upss - kā tā sanāk ka vernonalkāns nezina CSN?

Sergejs 2.janvāris 2024 11:17
0 0 Atbildēt

Tur ir skaidri uzzīmēts kur jāapstājas, ko baltais arī izdarija. Turklāt nekāda avārijas bremzēšana tur nebija un ja FF pilots turētu acis vaļā, lūrot uz priekšu, viss būtu ok

JanJan 31.decembris 2023 18:10
0 1 Atbildēt

Nu tu čista esi dolbajobs.

Krotow 30.decembris 2023 22:52
9 3 Atbildēt

Diez kāpēc baltais apstajās?

WALA 2.janvāris 2024 9:34
1 1 Atbildēt

Bet jams šajā situācijā nedrīkstēja apstāties - viņš redzēja kas notiek aizmugurē, un vienalga turpināja "manevru" bremzēt. 

Te būtu pareizi piemērot to punktu kas saka "ka katra pienākums ir rūpēties par drošibu ceļu satiksmē. Ja "baltais' ( bet IMO sudrabotais) nebūtu turpinājis bremzēt -  risks gājēja dzīvībai būtu apmēram par 50% -100% mazāks ...

650 31.decembris 2023 1:20
1 0 Atbildēt

Kārtējās dr.sšānas vietā te noderētu kāda praktiskā rekakakomendācija. Kā "ir" braukt aiz/loha (un vēl ja slapjā laikā).Plus vēl tad, ja pats esi Lohs. 

Tas ir tāpat (tā pat), kā braukt aiz kāda kārtējā (vidēji regulārā) LVijas perorassta- rindā vai kurnuvēl ja Tumsā (d/sā).

Tā mēs šhitos kverpļus kultivējam- kā tik kas, tā vienmēr vainīgs lohs/dsābraucējs.Neviens priekšābraucošais Lohs nav ieinteresēts savu publisko statusu mainīt, jo pārējie Lohi viņu attaisnos jebkurā vietā un laikā.

Sergejs 2.janvāris 2024 11:00
1 0 Atbildēt

Šo var saprast ka braucot aiz kāda nevajag ne acis vaļā turēt ne distanci ievērot?

Rr19 31.decembris 2023 11:18
3 0 Atbildēt

Pats galvenais ir iegriezt pretējā joslā.

es 31.decembris 2023 12:21
7 3 Atbildēt

Tā ir profesianālo braucēju nacianālā īpatnība - labāk nogalināt kādu pretējā joslā nekā pašam nomirt grāvī. Ja šito nezin, tad 95-to kodu nedabūt.

Hmm 31.decembris 2023 12:48
2 0 Atbildēt

es domāju, ka tā ir instiktīva darbība, kas cilvēkam iekodēta, jo vispirms tev strādā rokas un tikai apskatot video, tu atceries par 95 kodu, garantēšanu un citām muļķībām. Ekstrēmā situācijā mūs vada instinkts nevis aprēķins ar 10 versijām no kurām tu izvēlies labāko - ar to civēks atšķiras no robota vai autopilota, kas arī nebūt nav ideāls.

Rr19 31.decembris 2023 13:44
0 0 Atbildēt

Nu jā, balto glābjot, skrien instinktīvi virsū gājējam.

0pis 31.decembris 2023 14:18
0 4 Atbildēt

Cits instiktīvi brauktu grāvī un nogalinātu cilvēku uz ietves.

Ko saka CSN par trajektoriju šādās situācijās?

Vernons 31.decembris 2023 11:33
4 7 Atbildēt

Uzrakstiet Savai CSN grāmatai uz vāka: "Esi kādam priekšā, Tad garantē Drošību"! Un tad izlasiet CSN 57. punktu par virzienrādītāju! Un staigājot kājām CSN 15. un 18. punktus! Ļoti noderēs.

es 31.decembris 2023 12:23
6 4 Atbildēt

Kāds virzienrādītājs jārāda pirms gājēju pārejas? Un ar kuru locekli?

650 31.decembris 2023 13:51
1 0 Atbildēt

Neko nekam nav spešal te jhārāda, vnk kādreiz jāparunā pēc būtības.Tas ppis, kurš brauc kādam "priekšā"- viņš vismaz puskilo metru uz priekšu lieliski visu "redz". Ja (ja..) vien viņš nav lohs un nejauc jēdzienus- jo skatīties vēl nenozīmē redzēt (ieraudzīt).

Ja "man" kāds brauc aiz/manis, es savā prātā esmu Lepns/Par!. Ka neemu lohs, un ka tam (loham) nav īsti pamatojuma braukt man garām (ka es viņu netraucēju,nekavēju un/vai tīši nekaitinu).TAS ceļ "manu" pašapziņu.Esmu labdabīgi iedvesmots,cenšos būt paildus "atbildīgs".Skatos 2x vērīgāk, rīkojos pēc iespējas agrāk un vismaz 1,5reiz saprotamāk.

JEBKURAM ,kam degungalā šāds te priekšā lohbraucējs pirms pārejas vai krustojuma pēkšņi noliks pa mēmajiem, radīsies zināma problēma.Nevajag te fleitēt un blatot,jo šī problēma var piemeklēt gandriz katru braucēju.Neviens nav tik advancēts, lai (godīgi!) apgalvotu, ka NEKAD nav pabijis (vai nākotnē pa visiem100 izslēdz iespēju) šādā situācijā iekļūt.

es 31.decembris 2023 14:04
11 5 Atbildēt

Mēģini atbildēt konkrēti uz konkrētu jautājumu! Daiļdirsēju mums jau pietiek.

Man personīgi ir pilnīgi pokuj, kas notiek aizmugurē. Es aizmugurējo stiklu nekad netīru. Vienreiz, līdzīgā situācijā, kad jaunā māmiņa no krūmu aizsega izstūma ratiņus uz pārejas, es biju baltā situācijā. Bet aizmugurē melnā vietā bija sarkanais, kurš uztaisīja būkšķi pret manu aizmuguri. Kā pats atzina, saule acīs spīdēja. Briļļu nebija, jo cīgas svarīgākas.

Tā kā, es esmu tikai par DISTANCI! Gan uz ielas, gan veikalā! Pārējais ir buļļa kakas! Un kā man autoskolā mācīja, distancei ir jābūt tādai, lai tev pietiktu vietas cilvēcīgai bremzēšanai, ja priekšā braucošais paliek uz vietas (piemēram, frontāla sadursme).

650 31.decembris 2023 15:07
1 0 Atbildēt

Labi, ko nu te tagad iesim gaiļus tēlot pašā vecgadā.Es/tev vnk cilvēcīgi stāstu, bet tu/man brauc virsū.Priekš kam tev to vajag? Es varbūt ka apdrirsīšu jebkuru to iedomīgo un/vai apdomīgo,kurš man līdīs manā personīgajā telpā, vienalga priekšā vai pakakaļā.Dažkārt iespējams pat tīšām,atkarībā no "garasstāvokļa"- jo bandītus un/vai lohus "kādam" tomēr ir jāmēģina savaldīt.

Tev vairs nevar būt vietas tavai CILVĒCĪGAI darbībai, ja tavs tas priekšā vai dsā un/vai blakus braucējs (vai jebkurš Lohs) attiecībā pret tevi izrīkosies kaut kādīgi necilvēcīgi! Tā jau būs EKSTREMĀLA darbība un tur tu nevari būt pa visiem 100 pārliecināts.Lai kāds tu Faķīrs nebūtu.

Baravūrīgs karātists uz ielas vnk dabūs par/muti, tak nezcik tādu piemēru.Vai labākajā gadījumā huļigāni viņam iedurs spieķi/dibbenā. 

Pastāvēsi pie sava un pie katras iespējas katram līdīsi aizlūpā- ne vienmēr būs pēc tava scenārija un gan jau 1reiz noteikti uzrausies.Kāda tev vairs starpība, kas viņš ir, ja viņš tev sabojājis bamperi un sajāājis visus tavus tuvākos plānus.Iepūt tu tagad kaut viņam dsā, jo viņam uz tavu to distances mācību ir pilnīgi pajāt!

Rr19 31.decembris 2023 15:21
2 0 Atbildēt

95 k aizmugurējo stiklu netīra, jo tāpat tur neko neredz. 🤣

Vernons 31.decembris 2023 15:58
6 14 Atbildēt

"es"! Par "Distanci"! Kopš kura laika, vai brīža "Distance" atceļ CSN kā tādus? 

Īsais kurss tādiem kā Tu. Savlaicīgi brīdinājuma signāli! Un pat tad tie neatbrīvo Tevi no atbildības! Spogulis, stāvoklis joslā manevram! 

Nobremzēsi pēkšņi un strauji, ar "poti pakaļā" no cita! Atbildēsi ar 280 Eiro sodu un 6 soda punktiem, pat video nevajadzēs! CSL 51. pants!  Apdrošinātāji "ierubīs" nākamam gadam Bonus Mālus klasi kādu 4., tad atcerēsies ko teica Vernons...

Sergejs 2.janvāris 2024 11:31
0 0 Atbildēt

Lūdzu, Vernona kungs, jūsu 51. panta 10 punkta 5 apakšpunkts:

5) APZINĀTA strauja bremzēšana, kas rada ceļu satiksmei bīstamu situāciju, JA saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumiem šāda bremzēšana nav nepieciešama ceļu satiksmes drošībai

Esmu izcēlis uz ko tur tiek likts akcents

es 31.decembris 2023 17:22
17 2 Atbildēt

Tu takš esi galīgi aizdirsies! Noskaties vēlreiz KONKRĒTO video! Škoda izdarīja visu noteikumos paredzēto. Pat paņēma pa labi, uzbraucot uz nepārtrauktās līnijas (vienīgais pārkāpums). Bet tam melnajam aunam viss bija pie dirsas. Viņš jau izbraucot parakstīja sev spriedumu. Nebija tur straujas bremzēšanas. Laikam nekad neesi DE braucis. Tā ir ikdienas bremzēšana Berlīnes centrā vai uz bāņa korķī.

Sergejs 2.janvāris 2024 11:14
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=pypmHjmzjmc

No 2:00 līdz 2:40 konkrēti demonstrē kas mainās dzīvē ja palielina distanci. 

Man, personīgi, pilnībā pietiek nodarbes ar to kas notiek priekšā, rūpes par to kas notiek ar pakaļas ostītāju īsti nav manā kompetencē, it īpaši ja uz lūgumu ieturēt distanci tas nekādi nereaģē un garām iet nez kāpēc arī negrib (protams ka ņemu vērā ka aiz manis ir idiots, bet automātiskā bremzēšanas sistēma par viņu gan neko nezin)

Vernons 31.decembris 2023 16:26
3 10 Atbildēt

STOP signāls jārāda ar "augšup paceltu roku"!

ZZZZ 31.decembris 2023 11:55
3 4 Atbildēt

Vernon tavā mīļajā Vācijā tā nemāca. Piemēram, kas tur DE tev ir jādara lietus laikā, ja tavs auto ir sabojājies uz bāņa maliņā un Tu gaidi evakuātoru?

asd 31.decembris 2023 12:38
0 1 Atbildēt

Jāgaida sods no pirmās CP ekipāžas. Uz bāņa nav atļauts apstāties ārpus stāvvietām.

ZZZZ 31.decembris 2023 13:30
2 0 Atbildēt

Gribējās ierakstīt ko, bet atbildi zini? Esi braucis DE? Kā vari paredzēt tehnisku piespiedu apstāšanos? Pļurkt tikai 🙈

asd 31.decembris 2023 13:39
1 0 Atbildēt

Mēs reiz dzinām auto no DE, pa ceļam nokrita izpūtējs. Piestājām atsiet. Garām braucošā ekipāža arī piestāja, izrakstīja sodu par apstāšanos neatļautā vietā un lika braukt uz stāvlaukumu.

ZZZZ 31.decembris 2023 14:06
2 1 Atbildēt

Varu te publiskā vidē pastāstīt, kā patreiz Francijā uc vari norauties no fake polic kas tādus iebraucējus ar ķtr zilām lampiņām aptur uz bāņa un iztīra maciņu 😃

Vernons 31.decembris 2023 15:46
5 17 Atbildēt

Ja nav barjeras, zālītē! Avārijas gaismām jau sen jābūt ieslēgtām! Velc mugurā vesti,  otru iedod blakussēdētājam un dodies ar trīsstūri pretīm kustībai! Durvis atverot, palūkojies spogulī, lai smagais ar tām neaizbrauc!

Un vācieši jau Tavā vietā būs uzgriezuši 111!

ZZZZ 31.decembris 2023 17:10
3 0 Atbildēt

Jā diezgan precīzi👍 Nedrīksti sēdēt iekšā auto, evakuātoru gaidot  jāstāv vestē un ārpus barjeras! Pretējā gadījumā sods garantēts.

Pļurkt 31.decembris 2023 13:22
2 1 Atbildēt

Jēziņ kas par stulbeņu bariem saskrēja komentēt ielikto video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onsis 31.decembris 2023 14:37
4 0 Atbildēt

VW aizmirsa ka auto vajag bremzes!

Vernons 31.decembris 2023 15:36
2 1 Atbildēt

Vajag! Bet nedarbojas!

uupis 1.janvāris 2024 0:01
1 4 Atbildēt

Atkal vernona nezināšana (un līkrocība) ! 

Aizliegts braukt bez bremzēm vai ar bojātu bremžu sistēmu!

vernons nav iemācījies lasīt un tikt galā ar hidrauliku!

Zābaks vienārd sakot!

khmm 4.janvāris 2024 8:44
0 0 Atbildēt

ja jau nedarbojas bremzes, kā tad gala beigās izdevās apstāties?

BMW 31.decembris 2023 17:16
0 0 Atbildēt

Touran izklausās spēcīgs, bet kājas neklausa jau no dzimšanas. Kā jau visiem VW.

uupis 1.janvāris 2024 0:40
8 3 Atbildēt

vernonveidīgie cenšas nogalināt seniorus be Ūpja audzēkņi pat ar velo spēj dot pretsparu vernonveidīgiem slepkavām!

www.facebook.com/reel/15540064...40aB7S9Ucbxw6v

Vernons 1.janvāris 2024 11:36
1 7 Atbildēt

Ūpi! Visi, kā cilvēki, stāv, tikai trīs idiņi ar velosipēdiem izdara divus CSN pārkāpumus! Vari pateikt kādus?

uupis 1.janvāris 2024 14:41
7 2 Atbildēt

Tu vēl jo projām neesi spējīgs atbildēt kāpēc ir ieviestas gājēju pārejas! 

Tu neesi spējīgs atbildēt uz jautājumu kāpēc CSDD vadītāja eksāmens nav ieskaitīts ja nav izpildīta prasība DOT CEĻU gājējiem!

Tev nav atbildes uz elementāriem jautājumiem tāpēc ka auto bleķi tev ir dārgāki par cilvēka dzīvību, kas ir aplami jau pašā saknē un neatbilst morāles vērtībām normālā sabiedrībā!

Vernons 1.janvāris 2024 18:13
2 8 Atbildēt

Gājēju pāreja ir vieta, kur tiek organizēta gājējiem brauktuves šķērsošana!

CSDD ar šādu attieksmi ir pastrādājis Noziegumu trīsreiz! Pirmo reizi ignorējot CSN 15. Punkta prasību! Otreiz gūstot uz to idiotismu peļņu! Un trešo reizi, iepotējot Gājējam un Tev līdzīgiem aplamu un loģikai nepieņemamu rīcību uz ceļa! Tā kā sāc studēt kopā ar CSDD "Ceļu satiksmes Likuma" 19. pantu "Pienākumi un tiesības"! Vispirms pienākums, tad tiesības!

Kolektīvs Noziegums ir noziedzīga politika ceļu satiksmē! Tavs apzīmējums, instruktors - noziedznieks! Veiksmi Jaunajā gadā!

uupis 1.janvāris 2024 21:05
7 2 Atbildēt

Vēlreiz priekš apdāvinātiem vernoniem starp garīgi atpalikušajiem autovadītājiem:

1) Ja gājējam ir jāsagaida kad aizbrauks viss transports, tad kāpēc nevar šķērsot ielu JEBKURĀ vietā, kamdēļ nepieciešama zebra?

2) Ja gājējs uz brauktuves drīkst iziet tikai vietā kur ir zebra, tad ir jautājums, kad vernons samaksās sodu par iešanu uz auto vietā kur gājējam ir aizliegts atrasties uz brauktuves?

3) Kurā pagultē vernons ieslaucīs balto spieķi un neredzīgos gājējus? Teiks lai viņi paņem acis pirkstos un skatās ir vai nav mašīna uz ielas?

Un te stāsts par vernona braukšanas stilu, instrukturs vienkārši aprok vernonus dzīvus: youtu.be/NMGfNqjG9Xg?si=s5d2oNG516Oghb4v

Vernons 2.janvāris 2024 14:09
0 0 Atbildēt

🤣🤣🤣

uupis 2.janvāris 2024 15:34
1 0 Atbildēt

Nu tad kāpēc gājējam ir pienākumi bet autovadītājam NAV pienākumi? Vai tad 19 pants attiecas tikai uz gājēju? Ko tu atkal tur par meliem esi safantazējis?

Vernons 2.janvāris 2024 15:49
0 8 Atbildēt

Tu nefantazē, bet izlasi! Tu savas netikuma (jaunības) dēļ, vari arī nezināt, kādi ir bijuši CSN! Piemēram Rīgas pilsētas Prefekts Tedors Grīnvads personīgi uzrakstīja CSN Rīgai! Un par gājēju uzvedību uz ceļa nekas nav mainījies! Izmaiņas CSN ir veiktas par sliktu pašam gājējam. Un tad vēl trāpās tādi kā Tu un Juris Teteris CSDD, kuram arī pie vienas vietas kas un kā notiek uz ceļa... Kamēr auto nav apstājies, uz brauktuves nekāp, nobrauks! "Gājējam Aizliegts iziet uz brauktuves, ja tuvojas transports"!

uupis 3.janvāris 2024 10:18
6 0 Atbildēt

Kur tas ir rakstīts???

Es izlsīju VISU LIKUMU un NAV TUR TĀDA TEKSTA!!!

Vernona citāts: Kamēr auto nav apstājies, uz brauktuves nekāp, nobrauks! "Gājējam Aizliegts iziet uz brauktuves, ja tuvojas transports"!

KURĀ PANTĀ IR ŠĀDS TEKSTS!!!

Vernons pierāda ka ir MELIS!

Vernons 3.janvāris 2024 15:01
0 7 Atbildēt

Tiešā tekstā CSN 15. punktā ir rakstīts!

Vernons 2.janvāris 2024 15:56
0 9 Atbildēt

Auto vadītāja pienākums, samazināt ātrumu pirms šķēršļiem, kurus spēja pamanīt! "Gājēju pāreja" arī ir šķērslis, kuru jāspēj pamanīt! Par to laicīgi jāpieskaita bremžu pedālim un jāieslēdz aizmugurē "STOP" signāli! Jāredz ne tikai priekšā, bet arī aizmugurē! Un ne jau gājējs būs tas, kurš man liks kādam ļaut sasist manu auto! Bet par to CSN nav ne vārda! CSL 19. panta 3. punkts.

uupis 3.janvāris 2024 10:20
8 0 Atbildēt

Izlasi kas jādara kad iestājas prasība DOT CEĻU!

Paskaidro man katra vārdiņa nozīmi! Es šaubos vai tu maz esi lasījis kā tev ir jārīkojas!

Vernons 3.janvāris 2024 14:59
0 9 Atbildēt

Tu par mani nekrenķējies! Gājējs jāsoda, par to ka nedod ceļu auto braucējam! Ar šo jāsāk un jādemonstrē televīzijā! Par ko tiek sodīts gājējs! Nāves sods ir par skarbu un to vēl attaisno!

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Dakota Nightfall – koncepts iezīmē ceļu sērijveida modelim (+ FOTO)

Ram Trucks, kas ir daļa no Stellantis Group komerctransporta nodaļas, nesen atklāja savu jauno konceptauto Dakota Nightfall, iezīmējot ceļu vidēja izmēra pikapam, kas paredzēts Dienvidamerikai. Lasīt vairāk

Volkswagen elektrisko ID automobiļu jau 1,5 miljoni 4

Volkswagen Emdenas rūpnīcā no konveijera noripojis pusotrmiljonais elektriskās ID saimes eksemplārs, dodot iemeslu kārtējam ierakstam statistikas ailēs un uzņēmuma vadībai - ar lepnumu atskatīties uz paveikto. Lasīt vairāk

Jauns zīmols ienāk Latvijas tirgū - MG mājvieta būs Krasta iela Rīgā (+ VIDEO) 2

Iezīmējot nozīmīgu brīdi Latvijas auto tirgū, 14. augustā Rīgas Motormuzejā norisinājās britu auto zīmola MG oficiālā prezentācija, ko rīkoja “AUTOBRAVA Motors”. Lasīt vairāk

Krēslus - gaisā! Ko prot jaunais Volkswagen Caddy Fleixible? (+ VIDEO) 11

Baltais Volkswagen Caddy ir un izskatās kā parasts kravas furgons Caddy Cargo. Taču tā nosaukumā pavīd vārds “Flexible”. Slīddurvīs ir logi, tātad tur jābūt arī kaut kādiem sēdekļiem. Taču šeit otrās rindas sēdeklis izgatavots kopā ar starpsienu, un visa konstrukcija ir salokāma uz priekšu un augšu. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti