Bērns izbrauc uz pārejas neskatoties un nebremzējot. Autovadītājs pagūst nobremzēt pēdējā mirklī, bet bērna tēvs paņem velosipēda slēdzeni un nāk skaidroties.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vadītājs LOHS! Arī Polijas noteikumos ir prasība SAMAZINĀT ātrumu pirms Gājēju pārejas! 😂😂😂
Jā, bet viņiem ir divu veidu ceļa zīmes šādiem gadījumiem, "gājēju pāreja" ar tajā attēlotu velo joslu vai bez tās. Šis ir tas gadījums, kad vlo jāstumj pie rokas. Vispār, autovadītājs izdarīja visu sakaņā ar CSN, Kiesners gan nebūtu stājies.
Redz, ja samazina ātrumu, tad nav problēmu apstāties. Bet video redzama strauja bremzēšana. Pārējais viss ir ok no vadītāja puses. Tāpēc jau liku uzsvaru uz SAMZAINĀT ĀTRUMU PIRMS.
P.S. Ir bijuši kadri kuri stāsta ka Dzīvojamā zonā automašīnai ir baisais bremzēšanas ceļš, bet vienmēr apraujas ka no 20 bremzēšanas ceļš ir 1 metrs (2 metri ja pats esi bremze) - Golfspaiņa garums ir vairāk par 4 metri - tātad pusgolfs un mašīna ir apstājusies un argumenti beigušies...
Daļēji apgaismota pāreja, nakts, lietus. 3 sarkanie karogi.
Kā auto vadītājs es būtu 2x uzmanīgāks.
Kā velosipēdists es būtu uzmanīgāks.
Kā opis kas pavada sīko es būtu vēl uzmanīgāks un neļautu tam pirmajam ripot pāri. Ja ģimene regulāri brauc pa nakti, varētu jau nepažēlot gaismām un riepām ar atstarojošo malu. Un indīgi zaļgandzeltenajām vestēm ar atstarotājiem no celtnieku bodes - tās jau neko nemaksā, ir vieglas un salokāmas, vietu neaizņem.
Kā pislētas mobilitātes departamenta krēslā pirdējs, es būtu panācis ātruma samazināšanu pirms pārejas uz taisnā, ātrā bulvāra ar tehniskajiem līdzekļiem.
Viss pareizi un nekā lieka!
Tā viņš ir!
Tā izskatās lohFāteris Uupis, kas sīko palaiž pirmo, kā izlūku, ja nenobrauks, tad pats arī šķērsos ceļu.
UN Uupis atkal izplata dezinformāciju par poļu noteikumiem: "If there is a pedestrian crossing within the cycle pathway, then the driver of the bicycle must get off and guide the bike through the crossing. This is not obligatory if there is a bicycle crossing next to the crossing."
Un kur es teicu ka tā NAV JĀDARA?
BMW kārtējo reizi pieķerts MELOS!!!!
😂😂😂
Interesanti kurā pakaļā BMW šito iespraudīs?
"The driver must SLOW DOWN before a pedestrian crossing or intersection where a pedestrian is approaching (or even just approaching) and be ready to let them cross. There is no need to stop if the pedestrian has not started crossing, but it is necessary to slow down so that you can brake at any moment."
Tas ir tas par ko es rakstīju, bet BMW MELO, ka NAV jāsamazinā ātrums un piesauc pavisam citu punktu, kurš neattiecas uz prasību SAMZINĀT ĀTRUMU pirms zebras... 😂