Policija acīmredzot sodīs autovadītāju, kurš neapstājas pirms gājēju pārejas, lai palaistu gājēju, kurš vēl tikai tuvojas pārejai. Video autors nav pārliecināts, ka policija rīkojas godprātīgi.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Video policija bija apstājusies ne pirms stop līnijas, bet jau tai virsū. Tātad - bija nepamatoti strauji bremzējusi. Baltais auto normāli aizbrauca, netraucējot gājējam iet. Jālaiž būtu tādam auto, kas piebrauktu brīdi vēlāk, kad gājējs sāka iet pāri. Tas - pēc cilvēcīgas loģikas, kur nedarbojas agresija, ka gājēji pārāki pār auto.
Es parasti esmu gājēja, bet ir arī tiesības, tāpēc zinu, ka, lai es palaistu auto, jāstāv zālājā otrpus trotuāram, citādi auto lieki stāsies. Priecājos par katru reizi, kad mašīnas lieki nestājas. Nevajag mums lieku bremzēšanu un līdz ar to lieku gaisa piesārņošanu!
Kad ir starpa starp auto, varu mierīgi pāriet.
Auni cilvēku izskatā, kas aptur daudzus auto, tajā skaitā smagos, un tad lēni slāj pāri, jo viņiem, lūk priekšroka uz pārejas, ir vienkārši pretīgi. Bet mūsdienās tādi ir apmācīti. Neviens nemāca, ka var sadarboties, bet tikai - kam vairāk tiesību.
Te nav runa par to, ka auto plūsma nepārtraukta. Starpas mēdz būt bieži, varētu pagaidīt un pāriet vien mazu brīdi vēlāk.