Visi komentāri - Policija nepalaiž gājējus? - tad jā, vai nē? (+ VIDEO)

Policija nepalaiž gājējus? - tad jā, vai nē? (+ VIDEO) 14

iAuto.lv | 14.jūlijs 2025 15:44

Pirmā policijas ekipāža neapstājas, lai gan redz gājējus, kas pienākuši pie pārejas. Otrs automobilis turpretim apstājas un gājējus palaiž. Komentāros lasāmi absolūti pretēji viedokļi - vieni domā, ka arī pirmajai ekipāžai vajadzēja apstāties, citi uzskata, ka nekādā gadījumā to nevajadzēja darīt.

Visi komentāri

0pis 14.jūlijs 2025 17:31
0 1 Atbildēt

Protams, ka DBJ nezin ka arī uz policiju attiecas CSN

darklight 14.jūlijs 2025 17:38
0 0 Atbildēt

TG/AM Tas ir viss, ko par šo varu pateikt.

Hmm 14.jūlijs 2025 18:29
0 0 Atbildēt

Mani šis vienmēr mulsina - es nevaru uzminēt, vai gājējs ies pāri ielai vai aizsoļos garām pārejai, uzskatu, ka man ir tiesības neapstāties pat ja gājējam ir tikai solis līdz "zebrai".

0pis 14.jūlijs 2025 19:38
0 0 Atbildēt

Nemulsti kā jaunuve, bet izlasi CSN. Tev nevajag minēt, bet jāpilda noteikumos rakstītais.

145. Transportlīdzekļa vadītājam, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, jāsamazina braukšanas ātrums vai jāaptur transportlīdzeklis pirms gājēju pārejas, lai dotu ceļu gājējiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai iziet uz tās, kā arī velosipēdu vai elektroskrejriteņu vadītājiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai izbrauc uz tās, ja tie varētu tikt traucēti vai apdraudēti.

pravas no 73.gada 14.jūlijs 2025 20:58
1 0 Atbildēt

Nu nē,jābūt beznosacījuma refleksam.Redzi mudaku,būs sūdi,bremzē,lai vācas prom,tā lai tu redzi.

Vernons 14.jūlijs 2025 19:01
2 0 Atbildēt

Esmu redzējis Polijā, pirms gājēju pārejas Gājējam, STOP zīmi! Gājējam jāapstājas, pirms iziet uz brauktuves! Gājējs reāli stāv uz STOP zīmes, kas uzkrāsota uz trotuāra!

0pis 14.jūlijs 2025 19:39
1 2 Atbildēt

Vernon, mūsu pusē ir apzīmējums "dirsējpele", varbūt būsi dzirdējis 😊

uupis 14.jūlijs 2025 21:04
1 0 Atbildēt

Polijā ir gājēju tiesības? 😂😂😂

gājējs apzinīgais 14.jūlijs 2025 19:23
2 0 Atbildēt

Es atkāptos soli atpakaļ un vēl pamātu policjantiem,lai brauc preventēt vai pat arestēt.

Zajac 14.jūlijs 2025 19:52
0 0 Atbildēt

Kā vilks Nu, pogoģi? Vēl kabatas izgrieza uz āru hi hi hi

.uj sobatchyi 14.jūlijs 2025 20:55
3 3 Atbildēt

Aiz otrā auto nekā nebija,varēja tie pedestrian-i paciesties ar sav apspiestā ego izrādīšanu.

Ego 14.jūlijs 2025 22:17
0 1 Atbildēt

Varēji paciesties, bet tomēr iedirsi

gin&tonic 14.jūlijs 2025 23:23
0 0 Atbildēt

Un tu arī,bet man jau vairāk mājas promiļļu.Nogrūdies līmenī,lai jums abiem prieks,egotist.

anonimikis 14.jūlijs 2025 21:34
1 0 Atbildēt

Policistam kameras, cerēja ka otrais auto ar vilks pāri un varēs iekasēt.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Policija nepalaiž gājējus? - tad jā, vai nē? (+ VIDEO) 14

Pirmā policijas ekipāža neapstājas, lai gan redz gājējus, kas pienākuši pie pārejas. Otrs automobilis turpretim apstājas un gājējus palaiž. Komentāros lasāmi absolūti pretēji viedokļi - vieni domā, ka arī pirmajai ekipāžai vajadzēja apstāties, citi uzskata, ka nekādā gadījumā to nevajadzēja darīt. Lasīt vairāk

Vision 4rescue - inovatīva demonstrācijas automašīna ārkārtas dienestiem (+ FOTO)

Renault un Software République prezentē Vision 4rescue, kas ir demonstrācijas automašīna ar augsto tehnoloģiju ekosistēmu, kas ļauj ārkārtas dienestiem efektīvāk strādāt kritiskās situācijās Lasīt vairāk

16 490 eiro - Fiat Pandina jau var pasūtīt (+ FOTO)

Eiropas tirgū kļuvis pieejams Grande Panda pēctecis, jaunais modelis Pandina, kas cenu ziņā ir viena no pieejamākajām izvēlēm, turklāt “tehnoloģiski labākā Panda”, kā to apgalvo ražotājs. Lasīt vairāk

Kravas auto šoferis nesavalda piekabi (+ VIDEO) 15

Kravas auto šoferis pieļauj piekabes izslīdēšanu, tā nonāk pretējā joslā un izraisa sadursmi ar vieglo auto. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti