Visi komentāri - Bija pamats dusmām? - video autors domā, ka jā (+ VIDEO)

Bija pamats dusmām? - video autors domā, ka jā (+ VIDEO) 13

iAuto.lv | 16.jūlijs 2025 15:48

Video autors ir pārliecināts, ka BMW vadītājs ir vainīgs divkārt - pirmkārt, tādēļ, ka izgriezās priekšā, otrkārt tādēļ, ka apstājās, apturot satiksmi pilnībā.

Visi komentāri

0pis 16.jūlijs 2025 15:55
2 0 Atbildēt

Tie poļi gan ir pokuisti - vēsi mauc garām pāri dubultajai līnijai.

Kanibaals 28.jūlijs 2025 17:55
0 0 Atbildēt

Viss pēc CSN, apbraukšana.

Hmm 16.jūlijs 2025 16:01
1 0 Atbildēt

Mani arī besī BMW līdzīgie manevri- reizēm uzsitu pa tauri, reizēm nē, parasti gan savaldos un atmetu gāzi vai nedaudz piebremzēju.

Vernons 16.jūlijs 2025 16:29
0 1 Atbildēt

Policijas izauklēta hui ņja...

Agresīva braukšana!!!

a13 16.jūlijs 2025 18:01
3 0 Atbildēt

Tikko biju Polijā. LV mani besī ārā lēnie divplākšņi, bet pa poļu mazākiem ceļiem es tāds izrādījos...

b13 16.jūlijs 2025 18:32
1 0 Atbildēt

Tikko biju Lietuvā, izrādās es ar savu LV ierasto 110 km/h nu tā - 50:50. Izbraucu pie Ukmerģes uz leišu bāņa ar 120 km/h visi iet garām, nācās 130 km/h uzstellēt.

b13 16.jūlijs 2025 18:34
3 0 Atbildēt

Tā arī nesapratu, cik tur atļautais - zīmes līdz tai vietai, kur man bija jānogriežas, nemanīju. Vienubrīd braucu uz 140 km/h pēc spidometra, tagad nedaudz baidos, vai nepienāks sods.

BMW 17.jūlijs 2025 8:51
1 0 Atbildēt

Tur mainās no 110 uz 130, bet vietējie mauc arī 160, jo policija uz šosejas nevienu neturot. Jāuzmanās, kad nobrauc no šosejas, kur zīmes 70 vai apdzīvota vieta, tur gan ņem ciet bez žēlastības.

Onsis 16.jūlijs 2025 21:01
0 0 Atbildēt

tas tak nav BMW, bet kaut kāds (cenzēts) auto.

BMW 17.jūlijs 2025 8:52
0 0 Atbildēt

Jā, kaut kāda kompozītmateriālu kurpju kaste, kas ne vella nerūc un nevar uzgriest saulītes! Galīgi neiederas BMW saimē.

BMW 17.jūlijs 2025 8:48
5 1 Atbildēt

Uupis skola: ja es nepārkāpju ātrumu, nevienam nav man jātaurē! Tam, kas brauc pa ceļu viss jāredz, viss jāparedz, par visu jāpadomā un jāizvairās no sadursmes. Nu kaut kā tā, bet Uupis jau palabos, ja kaut ko piemirsu!

Vernons 17.jūlijs 2025 10:26
2 0 Atbildēt

Ūpis ir pret, kad priekšā esošais satiksmes dalībnieks Garantēs Drošību! 

Viņam arī mandeles operēs caur anālo atveri!

Es Pats 17.jūlijs 2025 15:48
1 0 Atbildēt

1. Ieskrējiena joslā ir domāta lai tajā ieskrieties un iekļautos plūsmā neteaucējot pa galveno ceļu braucošos

2. Nepamatota strauja bremzēšana ir sodāma ar sasisti pakaļu un pēc tam arī iespējams purnu. 

Secinājums video autors tika apdraudēts vismaz 2 reizē un trešā reize kad varēja fonā dzirdēt ka nokaucās riepassašuts pamatots

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Drifts atgriezās tc Mols stāvlaukumā, kur notika brīvdabas auto izstādē "Pielaiko savu auto 2025" (+ VIDEO) 1

Drifts atgriezās tur, kur viss sākās pie tc Mols. Brīvdabas auto izstādē "Pielaiko savu auto 2025" bija jūtama īsta automobiļu atmosfēra – riepu dūmi, skaņas un emocijas. Lasīt vairāk

Elektriskie Suzuki ceļā uz Eiropu

Suzuki e Vitara ir japāņu ražotāja pirmais pilnībā elektriskais modelis, kas būs pieejams arī Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

Kūdras nozare lūdz izsludināt ārkārtas situāciju laikapstākļu dēļ (+ VIDEO) 2

Kūdras ieguves nozare šovasar piedzīvo vienu no smagākajām sezonām pēdējo desmitgažu laikā – iegūti vien 30 % no plānotajiem kūdras apjomiem. Lasīt vairāk

Darvina balvas kandidāts? - avārija uz dzelzceļa pārbrauktuves (+ VIDEO) 8

Par vēlu bremzējot, vadītājs apstājas tieši dzelzceļa pārbrauktuves vidū, taču neizdara neko, lai izvairītos no sadursmes. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti