Sākta jauna kampaņa – aizrādi šoferim, ja nejūties droši! (+ VIDEO) - iAuto

Sākta jauna kampaņa – aizrādi šoferim, ja nejūties droši! (+ VIDEO) 3

LTV Ziņu dienests | 8.oktobris 2025 20:29

Aizrādi šoferim, ja nejūties droši! Ar šādu aicinājumu sākusies kampaņa, kurā pasažierus lūdz nedrošās situācijās aizrādīt šoferim, jo ne tikai autovadītāji, bet arī blakus sēdošie pasažieri ir satiksmes dalībnieki, kas var ietekmēt satiksmes drošību.

3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

8.oktobris 2025 22:00
2 0 Atbildēt

Nav tālu līdz līdzbraucēja atzīšanai par līdzvainīgu pārkāpumā (un materiāli atbildīgu) ja tas nevar pierādīt ar video ka ir centies ietekmēt vadītāju un atrunāt no pārkāpumu izdarīšanas.

darklight 9.oktobris 2025 0:35
1 0 Atbildēt

Pirms daudziem gadiem... Braucam pie sievas radiem uz Stāmerienu, aizmugurē sēž sievas vecāki. Navigācijas vēl nav, braucam pēc kartes, zīmēm un atmiņas. Tā nu es vālēju pa šoseju un te pēkšņi aizmugurē atskan drausmīgs kliedziens. Es izbīlī pa bremzēm, mašīna šķērsām... Skatos atpakaļ - kas noticis?! Sievastēvs (nu jau pilnīgi normālā balsī): te vajadzēja nogriezties, mēs garām pabraucām!

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mercs aicina ES atcelt plānoto iekšdedzes dzinēju spēkratu tirdzniecības aizliegumu 21

Vācijas kanclers Frīdrihs Mercs pirmdien paziņoja, ka viņš vēlas, lai Eiropas Savienība (ES) atteiktos no mērķa līdz 2035.gadam izbeigt jaunu ar iekšdedzes dzinējiem aprīkotu automobiļu tirdzniecību, jo viņa valsts meklē iespējas palīdzēt savai automašīnu rūpniecībai. Lasīt vairāk

Remontē dzelzceļa būvnieku sabojāto ietvi! Tas labi, bet salauztās apmales arī vajag mainīt (+ VIDEO) 1

Būvnieki labo pašu sabojāto ietvi, kas jau ir Jūrmalas domes īpašums. Taču kāda ir darbu kvalitāte un vai visiem elementiem pievērsta pienācīga uzmanība? Lasīt vairāk

Dacia modernizē Sandero un Stepway (+ FOTO)

Dacia Sandero un tā SUV modifikācija Stepway piedzīvojuši modernizāciju, kas liks tiem izskatīties laikmetam atbilstoši. Lasīt vairāk

Ietriecoties kokā, Lamborghini sadalās divās daļās un aizdegas 10

Vācijā, netālu no Minhenes, notikusi smaga avārija 600 Zs jaudīgajam Lamborghini Huracan nobraucot no ceļa un ietriecoties kokā. Vadītājs izdzīvojis, no 220 000 eiro vērtā superauto pāri palicis maz. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti