Nekaunīga laupīšana sastrēguma laikā (+ video) 10

iAuto | 23.oktobris 2014 16:32

Divi noziedznieki, izsitot automašīnas stiklus, aplaupa "Mazda" minivenu, kamēr tas stāv sastrēgumā.

TV kanāla "Rossija 1" sižetā paskaidrots, ka gaišas dienas laikā un daudzu aculiecinieku klātbūtnē, uz Ļeņingradas šosejas Krievijā, divi noziedznieki aplaupījuši Mazda-5 minivenu, kas apstājies satiksmes sastrēguma dēļ. Viens no bandītiem izsitis aizmugures stiklu un aizbēdzis ar somu, bet otrs sadauzījis sānu stiklu un iekļuvis salonā, kur pievācis visas atlikušās mantas, ieskaitot naudu un dokumentus. Pēc uzbrukuma bandīti aizbēguši ar baltas krāsas vieglo automašīnu.

Visi komentāri

41 3 Atbildēt

tie divi ir zagļi bet bandīti ir pārējie apkārtējie kas izliekas itkā nekas nenotiktu....

0 1 Atbildēt

wowo, tak vareja kaut ar mashinu uztriekties virsu kamer vinsh tur pa mashinu rakarejas. tad gan pasham ari butu kads sods gan jau.

5 9 Atbildēt

un ko tad viņiem vajadzēja darīt ??

skriet pakaļ lai nazi dabūtu ribās .....!!!!

13 1 Atbildēt

Diezgan skaidrs, ka upuris nav nejausi izvelets. Merktiecigi un ar oepriekseji sagatavosanos tiek aplaupita loti konkreta auomasina plusmas vidu. Pirmais minejums - savejie zinaja, ka tiek vesta aploksnu alga ;)

0 0 Atbildēt

Ej tak tu nost! Nopietni? Neviens neko? Voi velns, labi ka dzīvojam civilizētajā pasaules daļā, lai te saka ko grib par to ES. Bet mums ir dāudzreiz drošāk!

2 0 Atbildēt

Vajadzēja strauji uz priekšu pabraukt, vismaz viens būtu palicis bez kājām

0 0 Atbildēt

Liels fui apkart esosajiem soferisiem. ..

0 0 Atbildēt

Esmu pieredzējis tālbraucējs ar 20 g.stāžu .Redzot šādu situāiju ņemu monteni un pa muguru .Eiropā tā nevar pats nonāksi cietumā .no pieredzes .

0 0 Atbildēt

Tipiski Krievijai ''Mani tas neskar, man vienalga''

0 0 Atbildēt

labi uzsaut lai atrubas!

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Izceltie raksti

Mercedes saskaras ar elektriskā GLC ražošanas problēmām

Mercedes-Benz saskaras ar problēmām jaunā elektriskā GLC ražošanas uzsākšanā Brēmenē, vēsta vācu mediji. Lasīt vairāk

Šorīt (1.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums starp motociklu un busiņu uz Vanšu tilta (+ VIDEO) 26

Šorīt (01.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts motociklists un busiņš uz Vanšu tilta Pārdaugavas virzienā. Negadījuma vietā ieradusies valsts policija un neatliekamās medicīniskās palīdzības ekipāžas Lasīt vairāk

Dīzelis 1,497 EUR, 95 benzīns 1,627 EUR: uzpildes stacijas pārsteidz ar sen neredzētām cenām (+ FOTO) 12

Latvijas degvielas uzpildes stacijas jūnija pēdējā dienā vilina klientus ar sen neredzētām cenām. Izcēlās Neste, kas litru dīzeļdegielas piedāvāja par 1,497 eiro, litrs 95 benzīna maksāja 1,627 eiro. Lasīt vairāk

Neveiksme ar Luce? – Ferrari atlaiž komercdirektoru 1

Pēc vairāk nekā 16 gadiem darbā uzņēmumā Ferrari no amata atkāpies mārketinga un komercdirektors Enriko Galjēra. Viņa aiziešana notikusi tikai dažas nedēļas pēc uzņēmuma pirmā pilnībā elektriskā automobiļa Luce prezentācijas, kas izraisīja plašu kritiku un negatīvu rezonansi sabiedrībā. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti