"BMW" citādi braukt neprot (+ video) 16

iAuto | 16.februāris 2015 17:44

"BMW" vadītājam nekādi "neizdodas" nostādīt savu niķīgo zirgu taisni, "zīmēties" tas beidz vien tad, kad apšķiedis ar smilšu un sāls maisījumu pa ietvi ejošu cilvēku.

Visi komentāri

3 2 Atbildēt

Spams

15 1 Atbildēt

nu labi, ka tā - es jau nobijos, ka mūsu LMT iesūtījis savu video

10 1 Atbildēt

kaut kā neredzu,ak viņš apstātos....virsraksti kā parsti rullē....

2 0 Atbildēt

Video virsraksts ir vēl labāks :)

1 0 Atbildēt

iauto līmenis!

0 0 Atbildēt

Oglei naudu kurš var iedot! Jo man atkal ir viedoklis! Please!!!

1 0 Atbildēt

CSN 10.punkts. Katram uz ceļa jārīkojas TĀ, lai neveidotu bītamu situāciju un neradītu materiālus zaudējumus! Kā lai pasakā KĀ, ja braucējam nepielec savas darbības sekas? Ar netīrumiem notrašķīts gājējs filmētājiem rada jautrību. Iepriekšējā reizē šāds "drifteris" izraisīja sadursmi, ielidoja pretējā joslā.

4 1 Atbildēt

par to jau ir tas stāsts - vienmēr būtu jābūt gatavam! Nevis bembis driftē un pārējie ņirdz vai kā te iepriekš, iziet gājējs uz pārejas, a smagais nespēj apstāties. Pārfrāzēšu Tavu teicienu - "karam pašam būtu jābūt GATAVAM RĪKOTIES TĀ lai ne tikai neveidotu, bet arī IZSPRUKTU no bīstamas situācijas".

Vēlu veiksmi;-)

0 0 Atbildēt

Drifteris atsitas pret koku un paliek kā miets, bet Tev "distance" bija par īsu. Bija josla brīva pietiekamā attalumā un pēkšņi situācija ir cita, ātrumu starpība liela un sadursme neizbēgama.

Tu viens uz ceļa vari darīt, kas ienāk pratā, bet kad parādās vēl viens, sāk darboties Noteikumi, kā katram jārīkojas, lai neveidotu, pat, bīstamu situāciju.

3 0 Atbildēt

ja man prieksā zīmēsies drifteris, tad es viņam nesē'dēšu astē 4m, kuru Tu pilsētā sauc par pietiekošu distanci;) Es būšu gatavs tam ka tas auns apsitīsies ap stabu, kā arī es būšu gatavs tādam pavērsienam kā iepriekš aprunātajā video, ja gājējs iziet uz apzīmētas gājēju pārejas. ES rīkošos TĀ, lai man priekšā pārkāpums neizraisītu avāriju! Nekad neesmu attaisnojis pārkāpējus, bet parasti sūdi sākās ja pārkāpj AIZMUGURĒJAIS - BRAUC PĀRI SAVĀM ROBEŽĀM! Tad nereti gadās ka priekšā esošais, visu ievērojot, tiek sadauzīts vai nobraukts...

25 0 Atbildēt

Tas,aizmugurē braucošais jau nu arī nav ar pilnu rubli...

3 1 Atbildēt

urla urlmobīlī,šim auto tiesības naw wajadzīgas,tāpat kā RS transportu vadītājiem

2 0 Atbildēt

Nav ko kaisīt sāli uz ceļiem.

3 0 Atbildēt

Gudrs BMW, brauc autopilotā, bet daudz šim vēl jāmācās.

//Es gan domāju ka pie stūres sēž kāds dunduks, kuram auto marka nav svarīga//

0 0 Atbildēt

pedejais mesls

0 0 Atbildēt

vai tad tas luznis atrāk neiet...

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Izceltie raksti

Toyota brīdina pircējus Japānā – no ASV importēto Toyota kvalitāte nav “Japānas kvalitāte” 8

Tie pircēji, kas Japānā iegādāsies Toyota automobili, kas izgatavots rūpnīcā ASV, var piedzīvot vilšanos, jo ievesto automobiļu kvalitāte var atšķirties no standartiem, pie kuriem pieraduši pašmāju produkcijas lietotāji. Lasīt vairāk

Uz Jorģa Zemitāna tilta braukšanai atvērs visas braukšanas joslas 2

No šodienas uz Jorģa Zemitāna tilta satiksmei atvērs visas braukšanas joslas, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Arējās komunikācijas nodaļa. Lasīt vairāk

Rēzeknes novadā jaunietis ar zagtu auto bēg no policijas (+ VIDEO)

Šā gada 22. jūnijā ap pulksten 22.50 Valsts policijas amatpersonas saņēma informāciju, ka Rēzeknes novada Sakstagala pagastā no kādas mājas pagalma ir nozagta automašīna "Audi". Lasīt vairāk

Konkursā Latvijas Gada Motocikls dominē BMW (+ VIDEO)

Pirms Līgo svētkiem Rīgas Motormuzejā tika paziņoti konkursa Latvijas Gada motocikls laureāti. Iespaidīgs godalgi birums tika BMW motocikliem, tostarp arī galvenā balva modelim BMW R 1300 R. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti