Ziņas

Brabham prezentējis sacīkšu varenauto miljons mārciņu vērtībā (+ FOTO)

Brabham Automotive, kompānija, kas pieder trīskārtējā Formula-1 čempiona Džeka Brebhema dēlam Deividam, iepazīstinājusi ar sacīkšu auto BT62, kas tiks izlaists vien 70 eksemplāros. Lasīt vairāk

Jaunais Lexus ES - ar vēl lielāku veiktspēju un izsmalcinātību nekā priekštecis (+ FOTO) 1

Pēc sešu paaudžu ilgiem panākumiem vidējā izmēra sedanu kategorijā tiek laists klajā jaunās, septītās paaudzes Lexus ES. Ar savu komfortu, izsmalcinātību un luksusa aprīkojumu ilgstoši pazīstamais ES modelis tā jaunajā versijā ir aprīkots ar pilnīgi jaunu šasiju, kas padara tā eksterjera dizainu dinamiskāku un vēl vairāk uzlabo automobiļa veiktspēju. Lasīt vairāk

Maksājumu karšu norēķinu sistēmu CSDD par astoņiem miljoniem eiro nodrošinās banka "Citadele" 3

Maksājumu karšu norēķinu sistēmu Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) vajadzībām par astoņiem miljoniem eiro nodrošinās banka "Citadele", liecina CSDD publiskotā informācija. Lasīt vairāk

WESS Motors Berģi atzīts par vienu no 45 labākajiem Toyota autosaloniem Eiropā 7

WESS Motors Berģi saņēmis augstāko Toyota Motor Europe klientu apmierinātības apbalvojumu prestižo Ichiban 2018 - par klientu apkalpošanas tradīciju ieviešanu un augstas kvalitātes klientu servisa kultūru ikvienā uzņēmuma darbībā. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti