Populārajā interneta sludinājumu portālā ss.lv uzmanību pievērsa viens ļoti interesants sludinājums. Tiem, kas saprot krievu valodu!

Populārajā interneta sludinājumu portālā ss.lv uzmanību pievērsa viens ļoti interesants sludinājums. Tiem, kas saprot krievu valodu!

neko baigi smiekligu es tur neredzu. nenopietns tirgotajs, shita neko nevar pardot. tads viens humorists zem alfa romeo 156 savu sarkano luzni jau tirgo gadiem...

Bet nekā savādāk jau ss sen neko notirgot nevar.Pilns ar bērniem,kuri gatavi pirkt da jebko,ka tikai būtu mobilā,vai mp3 cenā.

ja ta 156 ir luznis tad es esmu balerina butu kaut dzive apaskatijusies uz labu masinu nevis uz visadiem srotiem

Kā ta nav lūznis, ja jau kopš rūpnīcas ir visādi defekti un detaļas nav lētas.
iAuto.lv kārtējo reizi vērš uzmanību uz to, ka labos laika apstākļos maksimālais ātrums uz Jūrmalas šosejas arī ziemā varētu būt lielāks. Lasīt vairāk
Audi jau labi sen ražo lādējamos hibrīdus, tomēr izrāvienu PHEV virzienā nav piedzīvojis. Varbūt trūka īsta “game changer”. Vai par tādu kļūs jaunākais Audi A5 e-hybrid, parādīs TV Autoziņu tests. Lasīt vairāk
Lai nepieļautu sēšanos pie stūres reibumā, no šodienas līdz 5. janvārim Valsts policija rīkos pastiprinātas pārbaudes uz ceļiem. Vairāk par gaidāmajiem drošības pasākumiem intervijā “Rīta Panorāmā” vēstīja VP Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk
Vai miera sarunas beigsies ar rezultātu ātrāk vai vēlāk, bet mums, Baltijas valstīs, ir jābūt gataviem dažādiem notikumu attīstības scenārijiem. Par to rosina domāt bijušais Satversmes aizsardzības biroja vadītājs, drošības eksperts Jānis Kažociņš. Lasīt vairāk
ko tik ļautiņi neizdomā , lai notirgotu spaini! :D