Populārajā interneta sludinājumu portālā ss.lv uzmanību pievērsa viens ļoti interesants sludinājums. Tiem, kas saprot krievu valodu!

Populārajā interneta sludinājumu portālā ss.lv uzmanību pievērsa viens ļoti interesants sludinājums. Tiem, kas saprot krievu valodu!

neko baigi smiekligu es tur neredzu. nenopietns tirgotajs, shita neko nevar pardot. tads viens humorists zem alfa romeo 156 savu sarkano luzni jau tirgo gadiem...

Bet nekā savādāk jau ss sen neko notirgot nevar.Pilns ar bērniem,kuri gatavi pirkt da jebko,ka tikai būtu mobilā,vai mp3 cenā.

ja ta 156 ir luznis tad es esmu balerina butu kaut dzive apaskatijusies uz labu masinu nevis uz visadiem srotiem

Kā ta nav lūznis, ja jau kopš rūpnīcas ir visādi defekti un detaļas nav lētas.
Ķīnas autoražotājs BYD uzlabojis cenu ziņā pieejamāko modeli savā piedāvājumā. Turpmāk Atto 3 iepriecinās ar modernāku piekari un piedziņu, ātrāku uzlādi un daudzfunkcionalitāti. Lasīt vairāk
Medijos nonākušas jaunas ziņas par Tesla elektrisko kravinieku Semi, turklāt šoreiz runa esot par sērijveida galīgo versiju. Lasīt vairāk
Čehijas autoražotājs Škoda pastāstījis par gaidāmo jaunumu Epiq, kas papildinās Eiropā nopērkamo elektrisko SUV klāstu. Lasīt vairāk
Lietuvas Finanšu noziegumu izmeklēšanas dienests lietā par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) nesamaksāšanu 30 miljonu eiro apmērā lietotu no ASV ievestu automobiļu tirdzniecībā tur aizdomās Latvijas, Lietuvas un Nīderlandes pilsoņus. Lasīt vairāk
ko tik ļautiņi neizdomā , lai notirgotu spaini! :D