Autovadītājs paceļ priekšābraucošās mašīnas šofera izmesto izsmēķi un "atdod to īpašniekam".
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Autovadītājs paceļ priekšābraucošās mašīnas šofera izmesto izsmēķi un "atdod to īpašniekam".

Dievs, LV100! Pats noteikti i ne nospļāvies uz zemes neir.

Nekas nereāls tas nav. Par izsmēķiem nepateikšu (nesmēķēju), bet citus atkritumus gan, jau ļoti sen, pa logu nemetu - sakrāj maisiņā un izmet urnā pie uzpildes stacijas vai lielveikala

"citus atkritumus gan, jau ļoti sen, pa logu nemetu"
Pastāsti lūdzu man, kā cilvēkam, kas to nav darījis nekad, kādēļ agrāk tas likās pieņemami un kādēļ pārstāji?

es runāju par tālajiem 70,80 gadiem - tad bija cita attieksme, atkritumu urnu nebija, bet, ja bija, tad salauztas vai pārpildītas līdz malām, nebija plastmasas maisiņu, trauciņu uc drazas, bet ietinamais papīrs, no celulozes, šad tad tika palaists pa logu - slikti, protams, tak dabā tas sadalās. Par tevi esmu bezgala lepns, ja tu nekad neko tādu neesi darījis![]()

Par savu rīcību 70 gados nekādu lielo atbildību uzņemties nevaru, bet arī 80-90 nekas tāds prātā nenāca. Tieši otrādi - lasījām grāvjmalās citu izmestās pudeles un nesām nodot.
Varētu padomāt, ka citu atkritumu mešana jau apkarota. Protams besī, ka tevi nomētā ar izsmēķiem, bet tā vēl tā mazākā bēda.

Pats personīgi arī tā esmu darījis. Jo vairāk būs tādi, kas nebaidās aizrādīt netīreļiem un necentīsies attaisnot tos sušķus, jo sakārtotāka būs apkārtējā vide.

pīpmanim, kas dienā varbūt pat veselu paciņu nopīpē, katra izsmēķa nogādāšana līdz urnai prasītu lielu piepūli
Konkursā “Latvijas Gada auto” pieteiktie auto modeļi gadu gaitā precīzi atspoguļo autobūves tendences un tirgus situāciju. Pirms desmit gadiem auto ar manuālo pārnesumkārbu vai dīzeļdzinēju konkursā bija bieži pārstāvēti. Šobrīd gan tie jau ir retums. Taču gandrīz katra auto ražotāja modeļu klāstā ir arī kāds elektrisks modelis. Lasīt vairāk
Straujš degvielas un bitumena cenu kāpums skāris arī ceļu būvniekus. Par pieejamo finansējumu šogad varēs paveikt mazāk, turklāt daļa Latgalē plānoto ceļu remontu var tikt atlikti. Taču vienlaikus, ieguldot vairāk nekā 60 miljonus eiro, turpinās šosejas A6 posma pārbūve no Daugavpils līdz Nīcgalei. Šis ceļš gadiem ilgi autovadītājiem sagādāja galvassāpes. Lasīt vairāk
General Motors paziņojis, ka līdz 2026. gada beigām pārtrauks smago Chevrolet Silverado 4500HD, 5500HD un 6500HD modeļu ražošanu ASV. Lasīt vairāk
Šoreiz TV Autoziņu salīdzinošajā testā Eiropā populārā modeļa Renault Clio divas dažādas paaudzes. Pārbaudīta un praktiska vērtība pret moderno un pamanāmo jaunākās paaudzes modeli. Lasīt vairāk
Ceļu satiksmes likumā noteiks atsevišķu vispārēju normu par pienākumu novietot transportlīdzekļa stāvēšanas atļauju redzamā vietā
Satiksmes ministrija (SM) ir izstrādājusi noteikumu projektu, kas paredz jaunu kārtību transportlīdzekļu tehniskās kontroles veicēju akreditācijai, aģentūru LETA informēja ministrijā.
1
Īsts malacis.
Neredzu iemeslu ironijai...
Ļauj minēt, mamma Tu esi pīpētāja", pareizi? Un šādi video kož"