Mūsu lielākā basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis iegādājies unikālu automobili - 1989.gada Mercedes 560sec, ko pārveidojusi Lucky Thirteen Workshop kompānija, apspēlējot 80.gadu arābu un Maiami gangsteru tēmu.
Mūsu lielākā basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis iegādājies unikālu automobili - 1989.gada Mercedes 560sec, ko pārveidojusi Lucky Thirteen Workshop kompānija, apspēlējot 80.gadu arābu un Maiami gangsteru tēmu.
Liepājā vēl par vienu skaistu auto vairāk!
Ko lai saka - laba gaume
![]()
tas auto tam fakziņģim? lai brauc uz fakin usa atpakaļ ar visu savu mersi...
taisās pakaļ arābu šeihiem? Tiem jau nafta (šķiet) ka tecēs mūžigi. Sportistiem atliek smagāk sačakarēt veselību, kad maksājošā publika pagriež muguru.
Nu es domāju ka iekšdedzes "kulta" auto cenas tikai celsies, un tā var būt laba pensiju investīcija, tāpat kā māksla utml. Vienkārši jāizvēlas tas kas tev pašam ir saprotamāks, un tad pārsvarā viss sanāk ...
Mana investīcija šobrīd ir dzīvojamajā platībā, kad ar to tikšu galā, man jau ir pāris domu kur vajadzētu iebāzt kāju durvīs, lai NĪ nav vienīgais pensijas "uzkrājums".
Ilgstošos salīdzinošos testos ir pierādīts, ka NĪ ir sliktākā atdeve no visām investīciju alternatīvām. Vienkāršākā, bet atdeve visos citos veidos ir labāka.
Tas ir gadījumā kad tu pats tur nedzīvo utml. Dažs labs kaimiņš , ar NĪ investīcijām, nopērk zemi uzceļ māju, padzīvo un pārdod būs pamazām ticis līdz savai sapņu mājai, un pirmā viņa māja bija konkrēts ūķis (un gadu ziņā man škiet tas ir kaut kur zem 10 gadiem). ;)
Un tie salīdzinošie rādītāji arī ir konkrēts bulšits tāpat kā akciju tirgi utml. tie visi turās tikai kamēr muļķu ir pietiekoši, gan to kas pērk tās jaunās spēļmantiņas, gan to kas mēģina spēlēt saviem +/- spēkiem akciju tirgos utml.
P.S. Nē tie nav vienīgie man zināmie investīciju avoti, bet neiešu spriest par to kam pats neesmu pieskāries, kaut daudziem patīk investīcijas piem. mežos, jaunaudzēs utml. ;)
Man arī izdevās ļoti strauji dabūt vērtību augšā NĪ. Bet ja tā vietā būtu pircis jaunaudzi / Rīags Piena komb daļas vai pat LB obligācijas, rezultāti būtu stipri labāki. Par to es.
Dzīves vietas uzlabošana un attīstība ir izdevumi, ne investīcija - tu dzīvosi tik ilgi, ka tas ieguldījums paspēs nolietoties. Spekulācija nesanāk.
Un jā - publiskos tirgos (akcijas, forex) mūs noteikti apspēlēs.
Jā un reizē nē, teiksim pienam, sievas senči nodod pienu vairumā, tad nu lūk visai tai piena industrijai ir konkreti saskrūvetas cenas, un jo īpaši lielveikalos ... Tādus gadijumus es arī yzskatu par bulšitu, jo uzņēmumi uzskrūvē cenas precēm bez kurām kādam gruti dzīvot, + konkurence ir stipri ierobežota.
Tobiš es neticu mākslīgi veidotām cenām, un tādās akcijās kategoriski atsakos ieguldīt ...
Tās var celties, un var necelties. Tikai 'ātrās realizācijas' cena tam izstrādājumsm var nebūt diez cik draudzīga ja raugās no investīciju viedokļa. Tāpat uzturēšanas izdevumi būs. Nekur nav bez garoziņas.
Visām akcijām, NĪ utml. un pat nodokļos - ir ielikta doma par pastāvīgu inflāciju. Ar deflāciju IMO neviens vairs dzīvot nemācētu ;)
P.S. man tām cenu izmaiņām patiesībā ir dziļi uzspļaut, nu tip ja nu veinīgi var nožēlot ka "nenopirku lētāk" ...
P.P.S. man NĪ nozīmē arī to ka es varu dzīvot lētāk, izdarīt daudz vairāk utt. un tas ka man tur ir vairāk jāieliek darba un laika - man izskatās ka joprojām atmaksājas, bet ne visiem tas tā ir ...
Tas viss taisnība - dzīve paliek lētāka, ērtāka, rosīgāka un patīkamāka.
Vnk NĪ ir švaks investīciju objekts. Bet nenoliedzami labāks kā alko vai auto
Švakam dejotājam arī pauti traucē...
NĪ sevišķi Latvijā ir ļoooti labs investīciju objekts.
Jā, bet visi pārējie ir krietni labāki. Retrospektīvi aprēķini liecina, ka investīcijas NĪ ir prastākais investīciju veids, bet ar vismazāko atdevi
Ievieto šeit sava auto foto un tad parunāsi par to, ko tu sajēdz no aprēķiniem un atdeves ![]()
Kādi aprēķini? Pats rēķināji?
Kas ir visi pārējie?
Ieliec, kā minimums savus aprēķinu un uzraksti, kuri ir tie "visi pārējie"!?
Gan jau vedīs uz štatiem mersīti.. bet savādāk smuki viss..vnīgi salons gan tur jākopj bezmaz pēc katra brauciena,ja grib tīru tādu uzturēt
tad tavuprāt, viņš to nopirka - Talsu autoplacī?!?
Tas laikam tikai šajā portālā iespējams - pie ziņas par klasisku MB komentāri par piena cenām. Ekselenti!
Kur palika oranžie pagrieziena rādītāji?
Varbūt vēsturiskajam spēkratam tādi var nebūt. Nezinu. Tikai skaļi domāju ![]()
Lai gan diez vai šim var vispār dabūt VS stausu, jo ir veiktas interjerta izmaiņas tālu no oriģinālā.
Šis ir viens variants ar oranžām spuldzēm un "crystal clear" pagriezieniem (tikai piemērs, modelis cits protams) :
www.amazon.com/Corner-Flashe.../dp/B07NBNM9HJ
Man Fr-v tiesī tāpat tikai psuldze ir oranža, bet kaut kur biju uzskrējis arī virsū kur iekšējs oranžs filtrs bija - tipa lukturis balts, lampa balata, be iekšā tāda "kā maza oranža glazīte" kas aptver lampiņu , tikai ātrumā nevaru atrast kuram auto tādu biju redzējis.
Oranžie nav vajadzīgi, ja vien ir lampiņas vai arī iekšējais filtrs ir ar pareizo gaismu - oranžo ;)
Superīgs Auto.
Pirmo reizi pēc vairākiem gadiem ASV pārdotākais automašīnas modelis nav nedz Ford F-150, ne arī Toyota RAV4. Lasīt vairāk
Lamborghini prezentējis līdz šim jaudīgāko Urus versiju – 812 Zs jaudīgo un uzlādējamo Urus SE Performante, kas klientiem tiks piegādāts no 2027. gada marta. Lasīt vairāk
Tīrasiņu sporta auto ar atmosfēriskiem V8 dzinējiem Eiropā ir retums. Par laimi Amerikā tādi vēl ir. Šoreiz braucam ar Corvette Stingray bez jumta - tātad tas ir kabriolets. Lasīt vairāk
1. jūlijā ekonomikas ministrs Viktors Valainis tikās ar ASV tehnoloģiju un autobūves uzņēmuma Tesla pārstāvjiem, lai pārrunātu automatizētās braukšanas tehnoloģiju attīstību un iespējamos risinājumus pašbraucošo transportlīdzekļu regulējuma pilnveidei Latvijā. Lasīt vairāk

Restaurēts melns interneta plašumos pārdevās par 240k$