Visi komentāri - "Aerosmith" mūziķis pārdod miljonu vērto "Venom GT" (1200 ZS) varenauto

"Aerosmith" mūziķis pārdod miljonu vērto "Venom GT" (1200 ZS) varenauto 11

iAutolv | 9.maijs 2016 11:45

Amerikāņu rokgrupas "Aerosmith" līderis Stīvens Tailers nolēmis pārdot savu 2012.gadā par 1,1 miljonu dolāru iegādāto varenauto "Hennessey Venom GT".

Automašīnu izliks izsolē par līdzīgu cenu, bet visi iegūtie līdzekļi tiks ieskaitīti mūziķa dibinātajā labdarības fondā "Janie`s Fund", kas palīdz no seksuālas vardarbības cietušiem bērniem.

2012.gadā izgatavotajam "Venom GT" rodsterim ir melnas krāsas virsbūve, melns salons ar sarkanu diegu dekoratīvo nošuvumu, kā arī unikāla "JL Audio" sistēma, ko palīdzēja noregulēt "Aerosmith" skaņu režisors Deivids Franžioni. 

Automašīnas motortelpā atrodas 6,2 litru V8 dzinējs, kas atkarībā no izvēlētā režīma attīsta 800, 1000 vai 1200 ZS jaudu. 100 km/h "Venom GT" sasniedz 2,5 sekundēs, bet ražotāja uzrādītais maksimālais ātrums ir 440 km/h.

Mūziķis atzīstas, ka mašīnas maksimālās iespējas nekad nav pārbaudījis, taču reiz gan esot traucies ar ātrumu 140 jūdzes stundā (aptuveni 225 km/h).

Visi komentāri

Mad 9.maijs 2016 12:02
13 0 Atbildēt

vareni - gribētos sagaidīt, kad, piemēram, M.Sprūds pārdos savu Bentayga un līdzekļus ziedos labdarībai

Sad 9.maijs 2016 14:14
0 2 Atbildēt

ne tajā valstī esi piedzimis draugs!

ezis71 9.maijs 2016 18:54
0 0 Atbildēt

Kad pūcei aste sāks ziedēt.

Damn 9.maijs 2016 14:57
6 0 Atbildēt

Traucies ar 225 km/h :)

ezis71 9.maijs 2016 18:58
0 0 Atbildēt

viņš man ielika kloķi,es esmu traucies ar 140 km/h :)

rt 9.maijs 2016 19:39
2 0 Atbildēt

Kad aknas ir beigtas un dzīvē nekas nav palicis vairs, tad var nodarboties ar labdarību, jo kapā ta līdzi nepaņemsi NEKO no dzīvē sapelnītā. Balzamētāji izraus pat pēdējo zelta zobu...

Speed 9.maijs 2016 19:58
0 0 Atbildēt

vecais zēns laikam tālāk par 1-2 robu nebūs ticis

eko 9.maijs 2016 22:26
0 0 Atbildēt

es ar parastu Audi a4 pat atrak esmu traucies:)

Miljons 9.maijs 2016 23:24
2 0 Atbildēt

parasts Letinsh ar audi 100 potee 240

sviesc 9.maijs 2016 23:53
1 1 Atbildēt

pilni kapi ar shaadiem poteetaajiem.

Johai 10.maijs 2016 7:14
0 1 Atbildēt

tā ir - nesen Valmieras pusē viena blondīne ar Audi pat nebija sajutusi, ka potē uz 180 - nu tad viņai poliči tā iepotēja, ka saprata, ka potēt var tikai vīrs - mājas un zem segas

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mercs aicina ES atcelt plānoto iekšdedzes dzinēju spēkratu tirdzniecības aizliegumu 21

Vācijas kanclers Frīdrihs Mercs pirmdien paziņoja, ka viņš vēlas, lai Eiropas Savienība (ES) atteiktos no mērķa līdz 2035.gadam izbeigt jaunu ar iekšdedzes dzinējiem aprīkotu automobiļu tirdzniecību, jo viņa valsts meklē iespējas palīdzēt savai automašīnu rūpniecībai. Lasīt vairāk

Latvijā kavējas emisiju kvotu sistēmas prasību ieviešana; var nākties maksāt 300 miljonu eiro sodu (+ VIDEO) 1

Saeimai jau divas nedēļas pēc kārtas nav izdevies pieņemt grozījumus likumā “Par piesārņojumu”. Valdība balsojumam nespēj nodrošināt vairākumu, bet opozīcija “norauj kvorumu”. Klimata un enerģētikas ministrija brīdina, ka šāda vilcināšanās var valstij izmaksāt simtiem miljonu eiro soda naudās. Opozīcija šādam vērtējumam nepiekrīt. Lasīt vairāk

180 km seko tālbraucējam-dzērājšoferim, un panāk savu (+ VIDEO) 6

Polijā autovadītājs 180 kilometrus seko iereibušam tālbraucējam, kas šajā laikā vairākkārt pārbrauc viduslīnijai un pietuvojas ceļa nomalei, nerāda pagriezienus un veic bīstamus manevrus. Lasīt vairāk

Labāks par to pašu cenu (16 900 eiro): Dacia modernizē elektrisko Spring (+ FOTO) 7

Rumānijas autoražotājs uzlabojis savu populāro pilsētas elektroauto Spring, kas 2026. gadā dosies ar daudz lielāku pārliecību, taču – būs pieejams par to pašu cenu. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti