Visi komentāri - Septiņvietīgais "Buick Enclave" pieaug izmēros (+ foto)

Septiņvietīgais "Buick Enclave" pieaug izmēros (+ foto) 18

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.aprīlis 2017 6:01

Ņujorkas motoršovā "General Motors" sastāvā ietilpstošā autobūves kompānija "Buick" prezentē jauno 2018.gada "Enclave" apvidus auto.

"Buick Enclave" ir viens no trim tehniskajiem dvīņiem, kas tiek ražots uz vienas platformas ar "GMC Acadia" un "Chevrolet Traverse", un, ja "Acadia" mainot paaudzes, sarucis izmēros, tad "Buick" modelis tieši pretēji – krietni pielicis, sasniedzot 5,19 m garumā un 3,07 m pēc riteņu garenbāzes parametriem. Līdz ar to komfortablāk varēs izvietoties tie pasažieri, kam jāsēž trešajā rindā.

Pie septiņvietīgā krosovera plusiem jāpieskaita iespēja otro un trešo sēdekļu rindu iegremdēt grīdā, panākot plašu bagāžas telpu ar līdzenu grīdu, pilnpiedziņas sistēma, kas pieejama papildaprīkojuma klāstā, kā arī drošības sistēmu komplekss, kurā iekļauti septiņi gaisa drošības spilveni, parkošanās sensori priekšā un aizmugurē, sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi, aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēma, joslas uzturēšanas palīgsistēma, multimediju sistēma ar atpakaļskata kameru, viedtālruņu atbalstu un interneta pieslēgumu.

"Enclave" motortelpā atrodas 3,6 litru benzīna agregāts, kas attīsta 309 Zs (353 Nm) un darbojas tandēmā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Jaunā "Buick Enclave" tirdzniecība sāksies 2017.gada rudenī, cena – sākot no aptuveni 42 000 dolāru.

Visi komentāri

es 19.aprīlis 2017 8:19
0 8 Atbildēt

Vājš mēģinājums atdarināt BMW. Protams, var jau no mušas izpūst ziloni, bet tā joprojām paliks pagājušā gadsimta muša. Multimediju sistēma atgādina kautkādu just 5 penšu telefonu.

viencexperc 19.aprīlis 2017 8:22
5 4 Atbildēt

Eiropas nabagi tādu nevarēs atļauties

es 19.aprīlis 2017 8:44
4 4 Atbildēt

Eiropas dimiskajai satiksmei tāds nav vajadzīgs. Interesanti vai šim uz labā atpakaļskata spoguļa joprojām ir uzraksts par objektiem, kas realitātē atrodas tuvāk kā uzrāda spogulis? Tādu tuftu jau tikai amerikāņi spēj izdomāt...

viencexperc 19.aprīlis 2017 8:50
0 1 Atbildēt

Amerikāņiem spoguļus vispār nevajag. Daudzās jaunās mašīnās ir tikai kameras. Eiropieši izmanto 17.gs tehnoloģijas - spoguļus. Tie spoguļi ir uzstādīti priejš Eiropas tirgus.

es 19.aprīlis 2017 9:05
4 5 Atbildēt

Gribi teikt, ka amerikāņiem pagātne ir tik svarīgi, ka jāskatās kamerās??? Tad tāpēc tā pagātnes smaka ir katrā salonā un zem kapota.

pie speciālista biji?

viencexperc 19.aprīlis 2017 8:48
0 0 Atbildēt

Pavisam grīdā, vai kā parasti visiem? Ja tā, tad kraislerim beidzot, pēc 12 gadiem uzradies konkurents. Jo Eiropas miniveni izmanto 19.gadsimta tehnoloģiju - skrūvgriezni un garāžu.

es 19.aprīlis 2017 9:08
0 0 Atbildēt

Bildes apskaties! Protams, kā parasti, amerikāņiem savādāk nemēdz būt...

es 19.aprīlis 2017 9:16
0 0 Atbildēt

visi amerikāņi taisa krēslus NE-grīdā. Eiropieši arī, un japāņi. Vienīgi Vācijas Chrysler grand voyager, pacifica krēslus taisa lokāmus gŗrīdā, lūk tā:

youtu.be/hp9P89gBYeM?t=437

amerikāni tā nekad neizdomās!!!

es 19.aprīlis 2017 9:04
3 0 Atbildēt

Bet Davidičs teica, ka tā krēslu skrūvēšana norūda raksturu un spēku.

aigi 19.aprīlis 2017 9:12
0 0 Atbildēt

Oi, bet tas tak Opelis, nu priekša izpļauta Insignia.

Phe, pakaļdarīnājms.

Bjuiks 19.aprīlis 2017 9:23
0 1 Atbildēt

Tāpēc, ka opelis gandrīz bankrotēja. To nopirka ševrolets, un opelis sāka ražot bjuikus, uz kura tika likta opel emblēma. Bet tad ševrolets nolēma tikt no opeļa vaļā, tāpēc, ka parēķināja, ka nav izdevīgi. Opeļus asv nepērk, bet ševrolē ( bjuik) nepērk Eiropā. Taisīt vienu un to pašu auto divās rūpnīcās nav izdevīgi, bet pats opelis ar saviem 90,-it gadīgajiem inženieriem pats neko nevar. Tāpēc pārdeva frančiem. Nākošais opel liktenis - ražot pižikus un citramonus.

viencexperc 19.aprīlis 2017 9:23
2 5 Atbildēt

Man ir lielas problēmas privātajā dzīvē. Vienīgais veids, kā to es kompensēju, ir apdiršot internetā lietas, no kurām neko nesaprotu. Kad nespēju pats neko izdomāt, izmantoju google un svešus nikus. Atceros, bērnībā bija labi, tāpēc zinu tikai bērnības (pagājušā gadsimta) tehnoloģijas. Tās ir vislabākās! Tā kā tās izmanto amerikāņi, tad viņi ir vislabākie!

Vai kāds var ieteikt kādu speciālistu pie kā vērsties?

viencexperc 19.aprīlis 2017 9:56
3 1 Atbildēt

varētu sākt ar piereģistrēšanos portālā.

es 19.aprīlis 2017 10:04
4 1 Atbildēt

es gan, pretēji viencexpercam, atbalstu modernās tehnoloģijas. Kas tā par lietu, ka agrāk automašīnas bija nenokaujamas. Ar toyotām, volvo, VW, audi un citām, varēja nobraukt miljons km, bet auto bija kā jauns? Tas taču ir debīli! Labāk ir moderns auto, kurš sāk jukt pēc 100 000. Man čomam ir jauna toyota, kura noplīsa garantijas laikā, tā, ka palika uz mēnesi ar maiņas mašīnu. To es saprotu - modernās tehnoloģijas. Es pats braucu ar 1994,gada žurku. Baigi man patīk šis auto. Pat Pats Davidičs teica, ka šis auto ir labs. Un super! Varēšu braukt vēl 50 gadus, jo jaunie BMW jau sen būs izjukusi pēc desmit gadiem.

Tāpēc es nesaprotu, kā var lielīt - normālas, ērtas automasīnas, kuras ir lētas? Automašīnām ir jābūt dārgām. Kas tā par lietui, ka parasts motors maksā tik lēti. Vajag - salikt šļaukas, vadus, galvenais - turbīnu, kvēpu filtrus - vajag, lai auto ir kā auto - dārgs!

es 19.aprīlis 2017 10:14
0 0 Atbildēt

es skolā neesmu matemātiku mācījies, jo man tā nav vajadzīga, nav noderējusi dzīvē, bet es uzskatu, ka tik un tā sanāk lētāk nopirkt motoru, kurš maksā par vismaz 2000 eiro dārgāk, tehniski dārgāk un biežāk apkalpot, nekā maksāt par 5 litriem uz 100km vairāk. Man tā liekas.

asd 19.aprīlis 2017 10:28
0 0 Atbildēt

Paši amerikāņi šo vērtē knapi uz 3 zvaigznēm no piecām.

DALJNOBOJS 19.aprīlis 2017 11:52
0 0 Atbildēt

Diezgan elegants aparāts.

650 19.aprīlis 2017 18:31
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Šveice plāno nodokli elektroautomobiļiem 14

Šveice plāno 2030. gadā ieviest jaunu transporta infrastruktūras nodokli elektroautomobiļiem, kas palīdzētu kompensēt ieņēmumu samazinājumu no tradicionālā minerāleļļas nodokļa. Lasīt vairāk

Model Y Standard – jauna versija, kas par 5000 dolāriem lētāka 8

Tesla nāk klajā ar jaunu elektriskā SUV Model Y versiju Standart, kas ir ievērojami lētāka, taču arī daudz pieticīgāka savā aprīkojumā. Lasīt vairāk

Kia pārtrauc Soul ražošanu (+ VIDEO) 1

Automašīna, kas savulaik piesaistīja uzmanību ar savu drosmīgo dizainu un spilgtajām reklāmām, tuvojas sava dzīves cikla beigām. Lasīt vairāk

Ķīniešu riepu cenas šosezon celsies, taču pagaidām nav zināms par cik (+ VIDEO) 11

Ziemas riepu sezona tuvojas. Ko jaunu tā nesīs, TV Autoziņām atklāja Inter Cars Latvija vieglo riepu pārdošanas vadītājs Gundars Liekne. Pārcilājot jaunumus no Dunlop, Michelin, Hankook, Nexen,Kormoran un citiem zīmoliem, Gundars neslēpj, karstākā tēma šosezon ir ķīniešu produkti. Kāpēc ? Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti