Pēc tāda joka vēlams arī pašam pedāļus mīt gana naski.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pēc tāda joka vēlams arī pašam pedāļus mīt gana naski.
iauto tiešām sasniedz gandrīz to pašu līmeni kā dieviete.lv
Ar to arī apsveicam.
Kaut kādi urlu jociņi. Šiem atkritumiem ar mūsu purčika un ziepčika kadriem labi sapasētu.
Pazaudējuši humora izjūtu, 4 sienā sēžot. Rakstīts taču, ka tas ir draugs. Uztaisīt prikolu, izāzēt un tml. ir norma daudz kompānijās. Un ja kam šādam paši neesat gājuši pusaudžu gados cauri, tad esat vienkārši neizbaudījuši dzīvi un aprobežoti, īgņaini pamuļķi. Jautājums šeit protams, vai vecums ir atbilstošs tādiem jokiem, bet kāpēc nē... ? Ja kompānijā šo saprot, tad viss ir ok, ja nesaprastu, tad šāda joka nebūtu.
Tas video ir sūds. Un tas ir megasūds šī portāla kontekstā. Pilns jutups ar jackass style safabricētiem video. Nahuj tie te jāliek?
iztulko lūdzu latviski - es sapratu tik trešo daļu
Mani neviens nepiespiestu kaut ko lasīt vai skatīties, ja man tas nepatīk. Kas tevi piespieda? - mamma vai skolotājs?
Coupe-SUV modeļa sliktie pārdošanas rezultāti var veicināt tā noņemšanu no konveijera. Lasīt vairāk
Latvijā ir daudz spožu prātu, kas spēj uzbūvēt automobiļus, laivas un lidaparātus. Taču šodien mēs apskatīsim īstu formulu, ko radījuši studenti. Lasīt vairāk
Īpašās versijas nosaukums - Carbon Edition, cena – vismaz 165 045 mārciņu, kas atbilst 190 544 eiro. Lasīt vairāk
Korejieši ilgu laiku bija pārstāvēti tikai ar hibrīda un Range Extender modeļiem, taču septembrī ieradīsies Hyundai pirmais pilnībā elektriskais modelis, kam sekos citi. Lasīt vairāk
Tiešām kādam tas liekas jautri, nevis idiotiski?
Protams!
Jābūt pilnīgam dalbaēbam, lai nesmietos par šo!
OK nākamie smieklīgie joki:
- Fūre iegrūž grāvī vieglo;
- Autobraucējs apšļāc gājēju;
- pamuļķim plurktam kāds uzbrūk no muguras, nospārda un iemet grāvī...
Iebāz sev dziļi dirsā to savu spriedelējumu!
Tas tak bija Pļurkts, kuru iepļurkšķināja kanālā!
Es tev jau vienreiz teicu, iebāz sev dziļi dirsā to savu spriedelējumu!
Vēl dusmojies, ja!?
Pajoliņs tu esi.
Domā, ka divreiz iekopējot vienu un to pašu tekstu izskatīsies pārliecinošāk!? Ja esi Dunduks, tad iekopē vēlreiz!
Vēl viens šmurgulītis!
Kāpēc nekopēji!?
A ko viņš tur velkās pa priekšu un traucē normāli braukt!?