Velosipēdi ar papildus elektrisko piedziņu no eksotikas kļuvuši par ierastu lietu. Bet vai mēs par šiem velosipēdiem zinām pilnīgi visu?
Diez vai... Fans Prosport velosipēdu divīzijas vadītājs Juris Mikulens uzskata, ka Latvijas velobraucēji šajā ziņā vēl apgūst no domubiedriem Rietumeiropā. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.
Par to nezināšanu ir diezgan daudz piemuldēts, nelaime gan ir cita - elektro velo kādu es gribētu paskatīties maksā 5k+ taču atdot tādu naudu par principā "spēlāmantiņu" dažiem mēnešiem gadā - tad varu braukt arī ar parastu velo, jo laikapstākļi abus ietekmē pilnīgi vienādi ...
Par 5k es labāk nopērku elektrisko motorolleri un braucu kā kungs, nevis minu pedāļus!
Ar elektrisko motorolleri tu nedrīskti braukt pa veloceliņiem, atšķirībā no e-velo.
Vēl pasaki, ka es pa trotuāru nevaru braukt. Varētu padomāt, ka mans mūža sapnis ir pārvietoties kā spitālīgajam pa spitālīgo celiņu, kur maisās visādi plidriņi pa priekšu. Ja galva aug no pareizās vietas, var mierīgi izmantot koplietošanas ceļus nevienam netraucējot.
Labi, ka to saproti, jo ir daudz gados jaunu motorolleristu kas to nemazam nezina.
Elektriskajam motorollerim veloceliņus nevajag jo tas spēj ierakstīties satiksmē
Pastāsto to tiem, kas ar Ryde sarkanajiem brauc pa veloceliņiem
Tiem sarkanajiem tak ir pedāļi!
Tu redzēji vai atceries no iepriekšējiem gadiem? Vairs nav. Līdz ar to - pārkāpj.
Par to arī stāsts. Pec parametriem interesanta e-riteņa cena tuvojas motocikla cenai. 3-4 mēnešiem gadā mīnus lietainās dienas tādu ciparu nolikt negribas. Citādi atliek meklēt Ķīnas izcelsmes velo pārbūves komplektus ar neskaidriem parametriem un noturību. Un vēl jādomā, kā izdarīt lai pie veikala bateriju nenosper
Evelo vari stiept augšā uz dzīvokli, bet mocim vajadzēs vietu laukā - bez vietas kaut vai stāvvietas tuvumā diez kas nav, ja ne pašā stāvvietā.
Evelo vari uzlādēt bez smirdoņas un lētāk, nekā maksātu par beņņžu. Protams, ar velo nebrauksi tik tālu kā ar moci, bet to jau tāpat saprot. Kaifu var ķert arīno evelo, rāviens kā zirgam - tikai nav smakas un trobeļa, kas baikeriem ir liela daļa no izklaides.
Pie veikala var nozagt ne tikai bateriju, bet visu braucamo...arī auto!
Redz, domāju par kādu e-maztransportu siltajam periodam. Lai nosacīti labā laikā var tikt līdz darbam un atpakaļ vai ar hobiju mugursomā aizripot līdz pļavai, atstājot auto mājās un neiespringstot par pretvēju. Ar mazo skūteri ne visur izbrauksi. Velo būtu vislabākais formāts. Taču jautājums par cenu un iespēju nepalikt bez baterijas, ja braucamais pieslēgts zem biroja uz ielas.
ja ir iznterese, piebrauc uz velodarbnīcu Iļģuciemā pie tramv. galapunkta, viņi tur ņēmās ar evelo konvertācijām. Pāsam pieredzes nav, tik redzēju ka tur apgrozās arī viņu klienti ar evelo.
Evelo vari stiept augšā uz dzīvokli,
Esi redzējis daudzus, kuri vispār stiepj ričukus uz dzīvokli ? Pēc mana novērojuma, velo izmanto, ar retiem izņēmumiem, tikai pirmo stāvu iemītnieki. Velo, el velo, rolleru u.c. izmantošanas pirmais priekšnoteikums ir savs šķūnis.
Ne visi dzīvo Āgenskalnā, kur mājām ir šķūņi (no kuriem izfenderēt dārgu velo ir katra zaglēna sapnis).
Un kā vēl stiepj. Īpaši ja ir lifts. Visās dzīvokļu mājās jau nav aizslēdzamas palīgtelpas un daļā jauno projektu par to lietošanu vēl ir baigi sālīti japiemaksā. Pats savu velo arī turu dzīvoklī.