Visi komentāri - Sākas akcija “Viens ceļš visiem” (+ VIDEO)

Sākas akcija “Viens ceļš visiem” (+ VIDEO) 26

LTV Ziņu dienests | 4.jūlijs 2023 20:09

Ar saukli “Viens ceļš visiem” šodien atklāta organizācijas “Latvian Cycling Girls” satiksmes drošības akcija sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju. Akcijas mērķis – vērst satiksmes dalībnieku uzmanību uz savstarpēju cieņu, lai novērstu negadījumus.

Visi komentāri

650 5.jūlijs 2023 0:43
5 0 Atbildēt

Vienīgi ka Uļmaņņa g-ve ar savām assfalta ieplakakām, akuvākiem, peldamūdens basseiniem un izpi.., srorrī, izlauzto zaļo "drošsirdības" sētu nav priekš "Visiem". Tā joprojām pilntiesīgi pieder Lohiem. Latvijas Lohiem (LL)..Drošsirdīgi Drošajiem (DD)..

Ābols 5.jūlijs 2023 9:28
7 3 Atbildēt

Gribētos vispirms pajautat KAD velosipēdisti sāks cienīt citus?  Nesās kur grib, brauc kā grib, jo tā viņam ērtāk, jeb likumi pastāv tikai uz papīra.

Kur vispār prāts līst uz A kategorijas šosejas malu.. Tapēc ka viņam ir tādas 'tiesības'... viens čiks un šīs tiesības daudz nedos, guļot zārkā! 😉

0pis 5.jūlijs 2023 10:32
4 6 Atbildēt

Kā velosipēdistiem būtu jāciena citi - paliekot mājās? Vai kā tieši tu to domā?

Daudzus autovadītājus aizvaino pats fakts, ka kāds ar velo brauc pa ceļu, kas vadītājprāt, ir teju vai viņa īpašums.

Davidich 5.jūlijs 2023 10:44
3 0 Atbildēt

Esi redzējis velosipēdistu uz autobāņa? Kaut vai uz mums tuvākā, Viļņa - Kauņa?

0pis 5.jūlijs 2023 11:05
12 3 Atbildēt

Pa bāni mīties nav nekāda prieka. Bet Latvijā jau nav šādu ceļu.

vgy7 5.jūlijs 2023 19:00
3 0 Atbildēt

pēc CSN velosipēdists Latvijā nedrīkst atrasties uz braucamās ceļa daļas, kas apzīmēts ar 552 ceļazīmi... ja autovadītājs 552 zīmes darbības zonā redz velosipēdistu, tad viņam visas tiesības par to informēt ceļu policiju.. lai sazinātos ar viņiem vajag tikai telefonu, kas pieslēgts brīvroku sistēmai, jo zvans ir bezmaksas... cik ceļus Latvijā zini, kur ir 552 zīme?   bet uz visām pārējām brauktuvēm tomēr pie auto stūres sēdošajiem auniem vajag atcerēties, ka viņi nav vienīgie, kam atļauts tur pārvietoties...

Auam 6.jūlijs 2023 12:43
2 0 Atbildēt

Pedāldrāzēju auniem, kuri tēlo ka pārvietojas ar transporta līdzekli derētu iemācīties arī tos CSN punktus, kas viņiem nepatīk.

piem. "Ja ārpus apdzīvotām vietām ceļa platums vai brauktuves stāvoklis, ņemot vērā pretim braucošo transportlīdzekļu satiksmes intensitāti, neļauj apdzīt lēni braucošu, lielgabarīta vai ar noteiktu ierobežotu ātrumu braucošu transportlīdzekli, tā vadītājam, netraucējot citus ceļu satiksmes dalībniekus, jābrauc iespējami tuvāk ceļa (nomales) labajai malai, kā arī, ja nepieciešams, jāaptur transportlīdzeklis un jāpalaiž garām transportlīdzekļi, kas aiz tā izveidojuši sastrēgumu.".

Tātad, ja jūs pieprasāt, lai auto jūs apbrauc ar 2m intervālu, tad protaties arī pavākties malā un apstāties, ja aiz jums brauc auto...

Slinkais 5.jūlijs 2023 12:49
0 0 Atbildēt

kā tev nav kauna līst ārā mana marsrutā kad braucu ar savu bentliju, paserati vai kombainu par 2 ļamiem? šedi mjaās, pelekā pele))))

uupis niknais 5.jūlijs 2023 13:00
4 2 Atbildēt

Tu no sākuma izlasi savu PIENĀKUMU CSN 25.3 un tad lielies ka nezini satiksmes noteikumus!

Mašina kupil, prava nasasal a jezdiķ ņenaučil...

Vernons 5.jūlijs 2023 19:27
0 7 Atbildēt

Tu vienreiz iemācies no galvas Ceļu satiksmes Likuma 19. pantu: "Pienākumi un tiesības"!

Vispirms Pienākumi, tad radīsies Tiesības! Gājēja pienākums parūpēties par Savu drošību!

0pis 5.jūlijs 2023 21:00
7 2 Atbildēt

Velosipēdists paļaujas, ka AV ir lasījis vismaz CSN.

uupis niknais 6.jūlijs 2023 10:15
0 0 Atbildēt

Izlasīju 19. pantu

(4) Katram ceļu satiksmes dalībniekam (ARĪ VELOSIPĒDISTAM un GĀJĒJAM) ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas (ARĪ AUTOVADĪTĀJI) ceļu satiksmes norisē izpildīs noteiktās prasības. - tātad nevadīs transportlīdzekli, ja nav tiesības un nesēdīsies reibumā pie stures jo tas ir AIZLIEGTS!

Bet vernons tiražē savus noteikumus un saka ka autovadītājs DRĪKST pārkāpt, bet GĀJĒJAM jāparedz ka vadīītājs NEIZPILDĪS noteiktās prasības!

Putns aklais 6.jūlijs 2023 13:05
0 0 Atbildēt

Veļiosiped kupil, prava ne nado, mozgi ņe nado, Jedu kak polnij kretin...

uupis niknais 6.jūlijs 2023 15:57
0 0 Atbildēt
Putns aklais 6.jūlijs 2023 16:16
0 0 Atbildēt

Viens neatceļ otru. Protams, ka nāves gadījumā būs krimināllieta. Vai tas izslēdz iespēju, ka velosipēdiste pati izraisīja negadījumu vai vismaz bija līdzvainīga? Cita lieta, ka mūsu CēPē (precizāk kasieriem) neinteresē ko pedalētāji dara  uz ielas, kamēr kāds neatmet pedāļus...

uupis niknais 6.jūlijs 2023 17:22
0 0 Atbildēt

Vēlviens kurš neredz autovadītāja PAMATPIENĀKUMU!

Putns aklais 6.jūlijs 2023 21:57
0 0 Atbildēt

Un kāds ir Tavs pienākums - debili pļūtīt internetā un uz ielas ignorēt gan CSN gan fizikas likumus? Varbūt labāk tomēr domāt ar savu galvu un palikt dzīvam?

Davidich 5.jūlijs 2023 10:52
4 1 Atbildēt

Es pat esmu redzējus tādus idiotus, kuri zem zīmes "Ar velosipēdu braukt aizliegts" brauc pāri Rīgas HES. Un ne tikai jaunieši, bet pat omes, knapi turoties uz tās šaurās, pusmetru augstās ietves.

0pis 5.jūlijs 2023 11:03
0 1 Atbildēt

Tas dīvaini. Kāpēc viņi nebrauc pa brauktuvi?

Slinkais 5.jūlijs 2023 12:52
0 0 Atbildēt

rīgas hesam tiešām ir zīme kura liedz ar velo to šķersot kopā ar auto. vēl tur ir arī 30m distance, kuru neviens neievero)))

0pis 5.jūlijs 2023 14:08
0 0 Atbildēt

Nu, tad nav jābrīnās ka brauc pa augstāk aprakstīto bīstamo vietu. Turpat blakus tak redzams ka ūdens vienalga atradīs vietu, pa kuru tecēt - tāpat arī cilvēki. Griezties atpakaļ un vicot pa uz Rīgas tiltiem? Pārceltuves jau tur nekur nav.

650 5.jūlijs 2023 14:49
0 0 Atbildēt

-nee, plet, gaidīt kamēr tas dīķis izžūs

Velodandālis 5.jūlijs 2023 16:50
7 0 Atbildēt

Viens ceļš visiem, tāpēc tu stulbais auto vadītāj brauksi aiz manis ar 10km/h, jo es tev braukšu pa priekšu kā svētā govs. Tu mani drīkstēsi apbraukt ar 1,5 metru bogenu, bet es tev braukšu garām cik tuvu gribēšu, es tevi apsteigšu pa labo pusi un uzhujārīšu pa tavu spoguli, kad tas man traucēs, jo es esmu lielceļa kings, bet tu esi niecība, kas sēž metāla kastē. Tu bremzēsi krustojumā, kad es braukšu, jo tās ziemassvētku lampiņas luksaforā ir priekš muļkiem un priekš auto vadītājiem, nevis velosipēdiem. Tev ir jāiet auto skolā, lai mācītos, kā ar mani saudzīgi auklēties, bet es varu braukt bez auto skolas un visādām citādām stulbībām, ko tur māca.

650 5.jūlijs 2023 17:49
0 0 Atbildēt

Lieliski, turklāt "man" vēl plus pie visa "pieder" massu informācijas līdzekļu kopkoris.Kurš "autovadītāju labā" nav neko uzdziedājis jau stipri sen, lai neteiktu vispār "nekad".

Tas ir tāpat, kā motociklistu Vadonis nekad nav piesaucis tos savus "kolēģus", kuri braukā pa pilsētu uz +90 un ceļ ratā gar skolām un pirmsskolas jaunlohu kultivācijas iestādēm.Vakar "uz viana/vienotā ceļa"redzēju vienu, kam Valsts izdotā numurzīme bija piestiprināta zem sēdēkļa.Lohi gavilē, gērls,gērls,gērls,lašen lohen gērls.. ;p

Kanibaals 6.jūlijs 2023 19:26
0 0 Atbildēt

Ļoti labs video, kas parāda, ka tas 1,5m intervāls neko nemaina, arī tuvāk braucot neviens nenokrita.

Pie tam ko dod intervāls, ja pālī braucošais var izraisīt avāriju ar citu auto un nonest visus lisapēdistus gar ceļu un pat nebūt vainīgs(reāls gadījums).

Omnibuss 7.jūlijs 2023 13:47
1 0 Atbildēt

Brauc pa ceļu buss, pretī nāk fūre un priekšā velosipēdists. Busam jāatmetās no 90km/h uz 5 km/h, jo iebraukt pretējā jolsā nevar, tur fūre, bet velodandālis ierauj biksēs rūsu, kad kād kāds pabrauc tuvāk par 1,5 metru, bet uz nomali jau nebrauks, lepnums neļauj! Nav jau nekāds traktorists, kas ar savu piekabīti uz 30km/h čunčina pa nomali, lai netraucētu citiem.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.5 varētu noņemt no konveijera; kuriem vēl modeļiem jāaiziet?

Coupe-SUV modeļa sliktie pārdošanas rezultāti var veicināt tā noņemšanu no konveijera. Lasīt vairāk

Latvijā šogad gājis bojā viens elektriskā skrejriteņa vadītājs un 122 cietuši 9

Latvijā šogad gājis bojā viens elektriskā skrejriteņa vadītājs, bet 122 cietuši, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā. Lasīt vairāk

Elektriskā pikapa starts atikts - Ford pārskata plānus 2

Ford atlicis divu nākamās paaudzes elektroautomobiļu laišanu tirgū, jo uzņēmums pārslēdz savu uzmanību uz mazākiem un pieejamākiem modeļiem. Lasīt vairāk

Pēc uzņēmēja pasūtījuma - Bugatti izgatavos unikālo Brouillard (+ FOTO) 1

Brouillard ir unikāls automobilis, ko Bugatti vienā eksemplārā izgatavos pēc holandiešu uzņēmēja Mišela Peridona pasūtījuma. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti