Mazā velosiēdiste rīkojas neapdomīgi un strauji dodoties pāri ielai, saduras ar automašīnu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mazā velosiēdiste rīkojas neapdomīgi un strauji dodoties pāri ielai, saduras ar automašīnu.

Vecāki 100% vainīgi, ka sīkajai neko neiemāca un nespēj nokontrolēt, vecākus čokā, bērnu uz bērnunamu!
Visadi niknie ūpji un opji jums uz trako māju, vairs tāpat nekāda labuma no jums nav, un vecu suni par gudru vairs neizmācīsi.
Tu luksaforu jopt redzi ??? No kurienes brauc auto ? Kāda vēl brauktuve kurā autovadītājs nogriežas??? Es ceru ka tu nessi instruktors !
Elektroautomobiļi Skandināvijas valstīs kļūst arvien populārāki, pēc reģistrēto automobiļu skaita īpaši izceļoties Norvēģijai un Dānijai. Lasīt vairāk
Vidējā atlīdzību summa par elektroauto remontu – 1700 eiro Lasīt vairāk
iAuto.lv pastaigājas pa Petersen auto tehnikai veltītā muzeja izstāžu zālēm un apskata bagātīgo ekspozīciju, kas atspoguļo autobūves vēsturi no pirmssākumiem līdz pat pašiem modernākajiem automobiļiem. Lasīt vairāk
Nacionālie bruņotie spēki informē, ka iespējamais apdraudējums Latvijas gaisa telpā Krāslavas, Ludzas, Rēzeknes, Preiļu, Madonas, Cēsu, Gulbenes, Smiltenes un Valmieras novados ir atcelts. NATO gaisa telpas patrulēšanas misijas iznīcinātāji tika aktivizēti Baltijas gaisa telpā. Lasīt vairāk
Tā jau ir, visi pieraduši, ka pie "zebras" var "skriet" pāri neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi. Auto tomēr ir smagāks par velo un tam ir grūtāk nobremzēt (it sevišķi slapjā laikā). Es pat ar kājām ejot pie pārejas pārliecinos, ka auto tik tiešām ir apstājies un tikai tad eju pāri. Bet ir cilvēki, kas pat zem trolejbusa palidīs, jo ir taču pēreja. Es uzskatu, ka pati vainīga. Un visiem pirms ar jebkādu braucamo lien uz lielas, vajag nolikt tiesības. Būtu tiesības (un smadzenes) nekas tāds nenotiktu.