Mazā velosiēdiste rīkojas neapdomīgi un strauji dodoties pāri ielai, saduras ar automašīnu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mazā velosiēdiste rīkojas neapdomīgi un strauji dodoties pāri ielai, saduras ar automašīnu.

Vecāki 100% vainīgi, ka sīkajai neko neiemāca un nespēj nokontrolēt, vecākus čokā, bērnu uz bērnunamu!
Visadi niknie ūpji un opji jums uz trako māju, vairs tāpat nekāda labuma no jums nav, un vecu suni par gudru vairs neizmācīsi.
Tu luksaforu jopt redzi ??? No kurienes brauc auto ? Kāda vēl brauktuve kurā autovadītājs nogriežas??? Es ceru ka tu nessi instruktors !
Ar problēmām saskaras ne tikai KAMAZ, bet arī AvtoVAZ. Smago automobiļu tehnikas ražotājs to risina, paziņojot par pāreju uz četru dienu ražošanas ciklu. Lasīt vairāk
Mercedes vadība priecājas par kopējo CLA pasūtījumu skaitu, tomēr Ķīnā gaidītie panākumi izpaliek – nekas jauns Eiropas ražotājiem, it sevišķi pēdējā laikā. Lasīt vairāk
Ķīnas autoražotājs Geely paplašina savu darbību Eiropā un gatavojas ienākt Vācijas tirgū ar diviem SUV modeļiem. Lasīt vairāk
Ford ir paziņojis par jauno elektrisko Transit City modeli, kas tiek piedāvāts kā izmaksu ziņā izdevīgs transportlīdzeklis pilsētas vajadzībām. Lasīt vairāk
Tā jau ir, visi pieraduši, ka pie "zebras" var "skriet" pāri neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi. Auto tomēr ir smagāks par velo un tam ir grūtāk nobremzēt (it sevišķi slapjā laikā). Es pat ar kājām ejot pie pārejas pārliecinos, ka auto tik tiešām ir apstājies un tikai tad eju pāri. Bet ir cilvēki, kas pat zem trolejbusa palidīs, jo ir taču pēreja. Es uzskatu, ka pati vainīga. Un visiem pirms ar jebkādu braucamo lien uz lielas, vajag nolikt tiesības. Būtu tiesības (un smadzenes) nekas tāds nenotiktu.