Mazā velosiēdiste rīkojas neapdomīgi un strauji dodoties pāri ielai, saduras ar automašīnu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mazā velosiēdiste rīkojas neapdomīgi un strauji dodoties pāri ielai, saduras ar automašīnu.
Vecāki 100% vainīgi, ka sīkajai neko neiemāca un nespēj nokontrolēt, vecākus čokā, bērnu uz bērnunamu!
Visadi niknie ūpji un opji jums uz trako māju, vairs tāpat nekāda labuma no jums nav, un vecu suni par gudru vairs neizmācīsi.
Tu luksaforu jopt redzi ??? No kurienes brauc auto ? Kāda vēl brauktuve kurā autovadītājs nogriežas??? Es ceru ka tu nessi instruktors !
Coupe-SUV modeļa sliktie pārdošanas rezultāti var veicināt tā noņemšanu no konveijera. Lasīt vairāk
Latvijā ir daudz spožu prātu, kas spēj uzbūvēt automobiļus, laivas un lidaparātus. Taču šodien mēs apskatīsim īstu formulu, ko radījuši studenti. Lasīt vairāk
Īpašās versijas nosaukums - Carbon Edition, cena – vismaz 165 045 mārciņu, kas atbilst 190 544 eiro. Lasīt vairāk
Korejieši ilgu laiku bija pārstāvēti tikai ar hibrīda un Range Extender modeļiem, taču septembrī ieradīsies Hyundai pirmais pilnībā elektriskais modelis, kam sekos citi. Lasīt vairāk
Tā jau ir, visi pieraduši, ka pie "zebras" var "skriet" pāri neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi. Auto tomēr ir smagāks par velo un tam ir grūtāk nobremzēt (it sevišķi slapjā laikā). Es pat ar kājām ejot pie pārejas pārliecinos, ka auto tik tiešām ir apstājies un tikai tad eju pāri. Bet ir cilvēki, kas pat zem trolejbusa palidīs, jo ir taču pēreja. Es uzskatu, ka pati vainīga. Un visiem pirms ar jebkādu braucamo lien uz lielas, vajag nolikt tiesības. Būtu tiesības (un smadzenes) nekas tāds nenotiktu.