Visi komentāri - Pirmā rūgtā pieredze - mazā velosipēdiste ietriecas garām braucošā mašīnā (+ VIDEO)

Pirmā rūgtā pieredze - mazā velosipēdiste ietriecas garām braucošā mašīnā (+ VIDEO) 51

iAuto | 11.jūlijs 2023 17:37

Mazā velosiēdiste rīkojas neapdomīgi un strauji dodoties pāri ielai, saduras ar automašīnu.

Visi komentāri

uupis niknais 11.jūlijs 2023 17:59
15 25 Atbildēt

124. Nogriežoties pa labi vai pa kreisi, bet, ja pretējos virzienos braucošu transportlīdzekļu plūsmas atdala sadalošā josla, – arī apgriežoties braukšanai pretējā virzienā, transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš gājējiem, velosipēdu un elektroskrejriteņu vadītājiem, kas šķērso to brauktuvi, kurā viņš nogriežas.

WALA 11.jūlijs 2023 18:11
26 5 Atbildēt

Tu luksaforu jopt redzi ??? No kurienes brauc auto ? Kāda vēl brauktuve kurā autovadītājs nogriežas??? Es ceru ka tu nessi instruktors !

Vernons 11.jūlijs 2023 21:41
12 1 Atbildēt

Nejēga instruktors!

uupis niknais 12.jūlijs 2023 9:13
1 14 Atbildēt

Nu tad pacel seju no alkomiglas un paskaties rullīša sākumā, kāda gaisma deg automašīnām un no kurienes automašīnas iebrauc dotajā brauktuvē! Jeb tev krievu vatņiku sindroms - melot pat uz acīmredzamo!

WALA 12.jūlijs 2023 9:20
13 2 Atbildēt

Redzēju/pamanīju pat vairāk, bet vai pamanīji ka 2 riteņbraucēji no 3 apstājās, vai pamanīji ka tur ir velo/gājēju ceļš, un lisapēdistiem ir atsevišķa izīmēta vieta uz brauktuves kur šķērsot krustojumu ...

Vai ievēroji dzelteno pogu uz luksafora staba - tās "normāls" darbības princips ir ka ja neesi to nospiedis - tev zaļais neiedegsies ( var protams pienemt ka kāds ielas pretējā pusē to ir izdarījis, bet tad varētu pamanīt/sagaidīt ka pretējā virzienā kāds šī video fragmenta laikā šķērsotu brauktuvi). Vai man paturpināt sarakstu ar to ko TU neesi pamanījis, vai esi izvēlējies ignorēt ???

BMW 12.jūlijs 2023 8:59
11 0 Atbildēt

Šitā huiņa darbojas neregulētos krustojumos un neregulētās pārejās. Ja pie pārejas ir luksafors, kur deg sarkanā gaisma, riteņdunduks stāv un gaida zaļō gaismu, vai arī tiek sodīts ar nobraukšanu. Vēl viens iemesls, kāpēc nevar riteņdunfukus lais uz ceļa bez vadītāja apliecības!

uupis niknais 12.jūlijs 2023 9:18
0 8 Atbildēt

Tu redzi luksafora signālu vodeorullī?

BMW 12.jūlijs 2023 9:38
8 0 Atbildēt

Pēc sadursmes gājēju luksaforā iedegās kaut kāda gaismiņa, pirms tam nebija! Tā kā luksaforam ir gājēju poga, tad secinu, ka nebija atļaujošā signāla šķērsot pāreju. Un tā kā vecāki apstājās, tā noteikti bija.

Es... 12.jūlijs 2023 16:54
6 0 Atbildēt

Tu tēlo vai esi stulbs? Gribi teikt, kad visi autovadītāji tur brauc pie sarkanās luksofora gaismas? 

C

BMW 13.jūlijs 2023 15:23
0 0 Atbildēt

Tu stulbs, vai izliecies? Par luksafora signālu regulēšanu neko neesi dzirdējis?  Laikam zaļās bultas ar nekad dzīvē neesi redzējis! Ak jēziņ cik dziļā mežā tava dzjerevņa!?

Vernons 12.jūlijs 2023 16:42
9 0 Atbildēt

"WALA" izsmeļoši tālāk paskaidro! Un tā tas arī normālās Valstīs ir. Nospied pogu, sagaidi Zaļo un soļo! Visi redz, visi apmierināti un neviens nav apdauzīts!

Es... 12.jūlijs 2023 16:49
8 0 Atbildēt

Un kas vēl CSN ir rakstīts? Pirms šķērsojot ceļu ir jāpārliecinās vai ir droši šķērsot, neskatoties uz to, kad tur ir gājēju pāreja.

uupis niknais 13.jūlijs 2023 12:03
0 1 Atbildēt

Un kas rakstīts vadītāja PIENĀKUMOS - jebšu to punktu drīkst ignorēt? CSN 25.3!

Ārlietu ministrija 13.jūlijs 2023 15:25
1 0 Atbildēt

Latvijas CSN Polijā nedarbojas! Vari sarullēt un iespraust tur kur saule nekad neiespīd!

uupis niknais 13.jūlijs 2023 16:24
0 1 Atbildēt

Uhh ka nepatīk šis punkts! Gluži kā krievu fašisti ir gatavi nogalināt par to ka kāds atgādina par šofera pienākumu!

Vernons 13.jūlijs 2023 18:30
1 0 Atbildēt

Kurā vietā eksistē termins: "Mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks"?

Pie terminiem nav!

Vēja slota 11.jūlijs 2023 18:14
30 3 Atbildēt

Tā jau ir, visi pieraduši, ka pie "zebras" var "skriet" pāri neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi. Auto tomēr ir smagāks par velo un tam ir grūtāk nobremzēt (it sevišķi slapjā laikā). Es pat ar kājām ejot pie pārejas pārliecinos, ka auto tik tiešām ir apstājies un tikai tad eju pāri. Bet ir cilvēki, kas pat zem trolejbusa palidīs, jo ir taču pēreja. Es uzskatu, ka pati vainīga. Un visiem pirms ar jebkādu braucamo lien uz lielas, vajag nolikt tiesības. Būtu tiesības (un smadzenes) nekas tāds nenotiktu.

WALA 11.jūlijs 2023 18:16
14 2 Atbildēt

Ja vien krustojumu nav plānojuši appīpējušies idioti, tad meitēnam nebija kustību atļaujoša signāla !

Davidich 11.jūlijs 2023 19:14
4 16 Atbildēt

Kārtējais autopidarass, kurš neskatās uz ceļu! Auto šrotā, vadītāju čokā!

Davidich 11.jūlijs 2023 19:38
1 14 Atbildēt

Plus vēl acīmredzema ātruma pārsniegšana un virzienrādītāja nerādīšana.

BMW 12.jūlijs 2023 9:00
12 0 Atbildēt

Ej izguli skurbumu!

0pis 11.jūlijs 2023 19:58
4 10 Atbildēt

Formāli vecāki nepievaktēja mazo, pēc fakta autovadītājs redzot (vai neredzot?) cilvēkus pie pārejas pat nesamazināja ātrumu. Būtu jāskatās CSN, kas tur teikts par tuvošanos pārejai un kas ir jādara auto vadītājam. Jāskatās tiem, kas to vēl nezin. Jā.

WALA 11.jūlijs 2023 20:20
12 0 Atbildēt

"Regulēta pāreja" jeb precīzāk regulēts krustojums, pēc tā ka abi pārējie apstājas - stabili dega sarkanais!

0pis 11.jūlijs 2023 20:50
4 8 Atbildēt

Regulēta ta regulēta, bet es redzot ka man virsū brauc bērns, apstātos un lamātos jau pēc tam. Pietrūka metra, lai mazā būtu zem auto un es negribētu naktīs mosties no tās sajūtas, pat zinot ka pēc CSN man ir taisnība.

WALA 12.jūlijs 2023 0:16
5 0 Atbildēt

par to apstāšanos es tev vēl piekristu, taču vai to spèja saprast un ieraydzīt konkrētais vadītājs - VVZ, jo meitenēns burtiski uz pakaļas bumpera uzskrêja. Bet citādi man no aizsega (busa vai džipa) šitā pagalmā meitēns izleca pretī ar velo, bija nojauta par tādu joku - abi nobremzējām/paspējām ...

sipo 11.jūlijs 2023 20:08
30 7 Atbildēt

Vecāki 100% vainīgi, ka sīkajai neko neiemāca un nespēj nokontrolēt, vecākus čokā, bērnu uz bērnunamu!

Visadi niknie ūpji un opji jums uz trako māju, vairs tāpat nekāda labuma no jums nav, un vecu suni par gudru vairs neizmācīsi.

Vernons 11.jūlijs 2023 21:44
11 1 Atbildēt

Poļi savos komentāros vaino vecākus!

0pis 11.jūlijs 2023 22:19
0 9 Atbildēt

Nez, vai poļu CSN nekas nav teikts par AV atbildību pret mazāk pasargātajiem satiksmes dalībniekiem. Neatkarīgi no priekšrokas, starp citu.

WALA 12.jūlijs 2023 0:23
9 0 Atbildēt

Nu es droši vien varētu sameklēt tev lietu kurai biju liecinieks (braucu pretī ar savu pikapu), kad 25 buss uz O.Vācieša ielas pretī Kristīgajai skolai vai kas nu tur (blakus Akuratera muzejam) notreica gājèju -skolnieci, meitene slimnícā ar satricinājumu, bet likuma priekšā pati vainīga - gāja pa ietvi - kapuce un austiņas, neaizgāja līdz pārejai ~ 2-5 metri, nepaskatījās vispār un lika kāju uz brauktuves un trāpíja busam tieši priekšā uz stūra (atsita uz trotuāra)- un labi ka tā, kamēr buss apstājās, jamā  gulēja pret busa vidējām durvīm.

Es pat bl&$+ nepaspēju pateikt kad sadursme jau bija notikusi ...

Vernons 12.jūlijs 2023 0:32
8 2 Atbildēt

Būtu labi, ja Tu pats sev nečakarē smadzenes! Ceļu satiksmes Likuma 19. pants Tev pateiks priekšā, kā Katram uz ceļa ir jārīkojas. Tā ir "atslēga" Tavām, manām un ikviena zināšanām par darbībām uz ceļa!

Pienākumi un tiesības!

Davidich 12.jūlijs 2023 17:02
3 9 Atbildēt

Tavs pienākums ir ievērot manas tiesības!

Vernons 12.jūlijs 2023 17:33
7 0 Atbildēt

Tavas tiesības Civillikumā rakstītas!

WALA 12.jūlijs 2023 18:08
9 0 Atbildēt

"Tiesības dzīvot" izriet no pienākuma paskatīties kur "bāz savas ekstremitātes". ;)

Nicola Tesla 11.jūlijs 2023 23:13
2 7 Atbildēt

Vai gājējiem dega zaļais? Ja dega, tad viennozīmīgi auto vadītājs ir vainīgs, bet, ja nedega, tad vecāki. Viss ir tieši tik vienkārši lielie dīvāna experti.

WALA 12.jūlijs 2023 0:25
12 1 Atbildēt

Visam būtu jābūt vienkārši - ja vecāki, vai kas nu tie pārējie - apstājās, tad apšaubu ka tas bija nejauši. Dzeltenā poga uz luksafora visticamāk arī nozīmē, ka kamēr to nenospiedīsi - zaļo nedabūsi ... Nu vismaz visur kur normāli cilvēki luksaforus un krustojumus projektē....

BMW 12.jūlijs 2023 8:58
9 0 Atbildēt

Var redzēt, ka vecāki ir idioti! Kāpēc palaida bērnu vienu pašu pa priekšu?

Pļurkt 12.jūlijs 2023 11:18
6 0 Atbildēt

Šitādus, pat pieaugušos es sastopu diezgan regulāri!

Brauca pa ietvi labajā pusē, tādā pat virzienā kā es un pietuvojoties zebrai bez skatīšanās un bez ātruma samazināšanas pagrieza stūri un uzbrauca uz zebras!!!

Dažs labs vēl nicīgi noskatoties, ka es šo neesmu palaidis, BET es varēju apstāties tikai jau ai zebras!

Izteikti biežāk šādi ir uz visādiem "skrejekļiem".

Davidich 12.jūlijs 2023 12:41
2 14 Atbildēt

Ievēro distanci, pajoliņ, tad varēsi pirms zebras apstāties! Un kā tur bija, velosipēdists pirmajā joslā brauca, bet tu kurā?

??? 12.jūlijs 2023 15:52
11 0 Atbildēt

Davidich - kārtējais debilais alkoholiķis, kam tiesību nav (un cerams, ka arī nekad nebūs), noteikumus nezina, bet tik pļūta vienā laidā nenovelkot bikses...

Kanibaals 12.jūlijs 2023 18:04
1 8 Atbildēt

Davidich ir taisnība, palasi CSN, kas ir jādara tuvojoties "zebrai", kurai tuvojas gājēji(lasīt ekstrēmie riteņbraucēji).

??? 12.jūlijs 2023 21:09
8 0 Atbildēt

Skaidrs, ka Davidich neko nejēdz, bet Tev gan vajadzētu zināt atšķirību starp "zebru" un regulējamu pāreju. Plus tur ir vēl kādi 10 punkti, ko neivēroja jaunā velosipēdiste un viņas vecāki....

Kanibaals 12.jūlijs 2023 18:01
0 6 Atbildēt

Tika maza, bet jau brauc kā sieviete jaucot pedāļus.

Vai abi gali vaļā !! 13.jūlijs 2023 15:26
0 0 Atbildēt

Oi oi  oi, mazliet  nolaid  no tā stāsta  un ievelc elpu !!  Pati bļauj,ka  vecākus   jāsoda,  bet bļauj ka  bērns jāliek bērnu  namā , pusdullā !! Vai  bērnam,kas  jau tā traumēts  var  būt trakāks  sods, kā atņemt mammu !!  Tu bļausties,  bet neaizbļausties !!   Ma  liekas, ka tevī  caurvējš  svilpò !!!

To sipo 13.jūlijs 2023 19:27
0 0 Atbildēt

Tu pagrauz nagus, apēd savus puņķus un nodračī! Jo neko citu nemāki

Vecis 14.jūlijs 2023 5:40
2 0 Atbildēt

Vainīgi ir noteikumi. Jābeidz vienreiz tas murgs braukt pa gājēju pāreju. Velosipēdistam ir jānokāpj, pirms to šķērso, tā bija agrāk un tad pārpratumu nebūs!

Vernons 14.jūlijs 2023 13:51
1 0 Atbildēt

Latvijā to murgu panāca Viesturs Silenieks! Tas idiots ir arī valdībā!

Xxx 14.jūlijs 2023 15:35
0 0 Atbildēt

Rupjš CSN pārkāpums un klaja vecāku bezatbidiba , infrastruktūras nepilnības

Rīgas pediņiem 14.jūlijs 2023 22:46
1 0 Atbildēt

Braucu ar40t.Vienu jau gandrīz iznīcināju.Proti,ja ielai blakus ir velo celiņš,no kura šis pediņš nobrauc,šķērso gājēju pāreju un turpina braukt atpakaļ,virzienā no kura atbraucis pa ielas braucamo daļu.Varbūt saprātīgāk būtu braukt atpakaļ pa velo celiņu tajā pašā virzienā????Nevis čakarēt prātu citiem ar savu pediņa ego!

Kristaps 15.jūlijs 2023 6:47
0 0 Atbildēt

Meitenīte redzēja zaļo gaismu un brauca un cirvis pie stūres labi redzēja ģimeni un izdomāja viņus ignorēt un tiem kas klūp virsū ģimenei vajadzētu padomāt ka būtu bwidzot jāpārstāj lepoties ka pārkāpjat paši noteikumus katru dienu tik tālu ka esat kļuvuši nespējīgi tos ievērot es ar tādu un nevar nobremzēt, varbūt laiks atcerēties ka pilsētā liek braukt līdz 50 nevis ar vismaz 50 īpaši ja brauc ar aparātu ar ko zini ka nevari nobremzēt. Tagad kārtojot nākamo kategoriju regulāri bremzēju pie ietvēm un gaidu kad gājējs vispār sāks to šķērsot jo visi pārbijušies vispār sākt tai iet pāri(cik bieži tad tas cilvēks ir taranēts šķērsojot gājēju pāreju lai izveidotots tādas bailes?)

Vernons 15.jūlijs 2023 12:14
0 0 Atbildēt

Automātiski gājējam zaļais neslēdzas! Tur ir poga, kas jānospiež! WALA ar to jau skaidroja!

Bet 18.jūlijs 2023 9:50
0 0 Atbildēt

Bērniem jāiemāca , ja būtiaki ir pārliecinātiws, ka visi tevi ir redz un respektē, jo cilvēks vienmēr zaudē smagsvaram. Turklāt jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ir atļauti labie pagrieIeni un ritena pārvietojaa ātri , kad mašīna uSāka manevru velospēda vēl nebija pie gājēju pārejas. Redzeslauks saržģītos krustojumos ir sadalīts u visām pusēm, tāpēc vēlrei neskatoties , ka gājējam priekšrocība vienmēr pārliecinies vai  visi ir tevi pamanījuši

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.5 varētu noņemt no konveijera; kuriem vēl modeļiem jāaiziet?

Coupe-SUV modeļa sliktie pārdošanas rezultāti var veicināt tā noņemšanu no konveijera. Lasīt vairāk

Latvija var! Iepazīstam RTU komandas būvēto studentu formulu (+VIDEO)

Latvijā ir daudz spožu prātu, kas spēj uzbūvēt automobiļus, laivas un lidaparātus. Taču šodien mēs apskatīsim īstu formulu, ko radījuši studenti. Lasīt vairāk

Par 76 kilogramiem vieglāks – Land Rover izlaiž Range Rover Sport SV īpašo versiju (+ FOTO) 4

Īpašās versijas nosaukums - Carbon Edition, cena – vismaz 165 045 mārciņu, kas atbilst 190 544 eiro. Lasīt vairāk

Hyundai piesaka pirmo pilnībā elektrisko modeli Ķīnas tirgum

Korejieši ilgu laiku bija pārstāvēti tikai ar hibrīda un Range Extender modeļiem, taču septembrī ieradīsies Hyundai pirmais pilnībā elektriskais modelis, kam sekos citi. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti