- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Aizsutiju savu numuru, zvani, jauta...[addsig]
Tu citus detektorus arii dabuut vari?
Piemeeram
Bel 910
Cobra ESD 9210
whistler 1743
whistler 1753?
Cik maksaa, cik ilgaa laikaa?
Are anti-photo license plate covers such as the Super Protector illegal in your city? PhotoStopper may be exactly what you need! Photo Stopper is an invisible spray that you apply to your license plate. One application lasts forever and makes your license plate super reflective! This causes the strong flash of most photo radar and red light cameras to be reflected back, resulting in an over-exposed picture, with an unreadable license plate number!
To es isti nesaprotu. Par minutem 5 busi atrak kuur vajg.
imho ja parkapj tad parkapj
un snow 20.07.2004 16:58 - zaibis, nezinaaju par shitaadiem- tas i riktiigi labs, vieniigi man bail kaa ar stiklu? baigi rozhu redz cauri...?!
www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=10377&forum=2&last_page=on[addsig]
Taga jaunums i kaukads Pop radars nu ne jau pie mums protams ![]()
Tieshi ta.
Bet par lazeriem ari nav jaaizmirst, pec kada laika tachu obligati paradisies... No otras puses detektors ir diezgan bezspecigs pret lazeriem...[addsig]
Lietuvā noķēru CP ekipāžu, kādus 2-3 km domāju, ko darīt tālāk> braukt ar 85-90 vai ripot garām!
Apdzinu ar ~100 un lēnām pieaudzēju līdz +20 robežai!
Viņiem bija dziļi po! Varbūt izmantoja, kā slēpni manu pa.ka.ļu, bet es jau laipnā dvēsele brīdināju pretīmnākošos! Pēc ~10km viņi atpalika!
Riigaa nav gdiijies redzeet neko iznjemot stalkerus, bet zinu ka juurmalaaa man liekas ir tikai krievu radari
uculs rakstīja:nopērc
pirkshu!
ble, sestdien paljaavos uz zinjotaajiem, ka celjsh ir tiirs
a nebij, ble..
uculs rakstīja:Es vienmēr esmu teicis, ka mašīnai bremzes ir svarīgākas par gāzi. Bet tu no kura gala sāc? No sākuma uzliek milzīgu gāzes pedāli un tad nevar apstāties. Tu jau gadu atpakaļ solījies pirkt.
njaa jau jaa, bremzes savedu kaartiibaa pagaajushogad augustaa, taakaa nedis, visu daru taakaa vajag![]()
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
22
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10