Es te nekur neatradu, bet gribētu apjautāties par jūsu domām par šāda tipa ierīcēm, kā arī pieredze to lietošanā un vai atmaksājas. Ir doma vienu tādu paņemt[addsig]
kaa kuros apstaakljos gadaas 110. vairaak pa 40 pilseetaa negribaas vairs paarkaapt a reizeem vedu meiteni vakaraa maajaas un bubinu leenaa garaa uz 70-80
Panemu whisler 1660 (tāds laikam), strādā ļoti un pilda savus pienākumus ļoti labi.
ja tu domā kur es viņu stiprinu - pie priekšējā stikla, tur nāk līdzi tāds stiprinājums.
Ipatnības... nu to ka nevajag uzreiz vilkt, vajag pierast, paskatīties kad viņš pīkst un kā. Ar laiku apggūsi tās vietas, kur tas reaģē dēļ citiem iemesliem. Tā jau nekādas citas īpatnības nav ...
man ir tas 1660 un viņasm CITY režīmā mainās siglanizēšanas veida - viņš nopīks vienreiz un viss un tad rāda tikai signāla stiprumu, bet uztveršanas jūtīgums nemainās, kā jau Vetal eica.
Radardetektors
Es te nekur neatradu, bet gribētu apjautāties par jūsu domām par šāda tipa ierīcēm, kā arī pieredze to lietošanā un vai atmaksājas. Ir doma vienu tādu paņemt[addsig]