- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
[addsig]
ja tavs piedāvājsum vēl spēkā pa 55Ls, tad domājams, ka ņemu. Kas viņam nāk komplektā t.i. vai nāk barošanas vads priekš piepīpētāja? Vai arī tas jau ir jāgādā atsevišķi?
ok, ja vajadzēs zināšu kam pajautāt.
Komplektaa, protams, nak baroshanas kabelis.[addsig]
kad brauc uz Rigu varu iedot lidzi izmeginat
heh, buutu labais, a reaali, kad saak piixteeet (nu es saprotu, ka ja shauj, tad shameejais piixt) var piemeeram no 120 nomest uz tiem 95km/h?[addsig]
es 99% ņemu! Varam šodien pēc 14:00 kautkur satikties. Mosh atsūti savu mob. nr.
Es reāli priecājos, ka, cenas vilināts, neiepirkos tajos visos antiradaros - jammeros, scrambleros utml brīnumlietās !!! Te http://www.radartest.com/article.asp?articleid=6000 un diskusijas aukšā jau bija linki, kur testētāji šīs brīnummantiņas (tieši antiradarus, nevis radardetektorus) atzīst par voltmetriem un neko vairāk... huh!
fender: man pazistamo CPistu diemzhel nav
Tapec ja grib redzet, kaa strada, vakaraa atrod kur kads patruls strada, piebraukshu, iechekosim
[addsig]
Par tādu transportlīdzekļu vadīšanu, kuri ir aprīkoti ar ierīcēm antiradaru u.tml.), kas var uztvert braukšanas ātruma kontroles mērierīču raidītos signālus,- uzliek naudas sodu no desmit līdz piecpadsmit latiem.
Galvenais kam jaapieveersh uzmaniiba- nevis mashiinaam kas izmanto, bet kas ir apriikotas. Taa ka, ja grib pirkt taadu jau laiciigi jaaizdomaa kur vinju sleept. ![]()
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
24
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10