- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bet es gan labprātāk gribētu autiņā šito: http://www.a-concepts.com/law_dsr.html - jo a) tas parastajam stalkerim maisītos pa vidu (līdzīgi kā antiradars) b) tas citus mulsinātu un liktu tiem braukt lēnak c) varētu pačekot ar cik citi (vai teiksim menti paši) brauc d) varētu sakombinēt ar kruīzkontroli, un tā perfekti kādam "uz astes uzsēsties".
Un vēl - par koncepciju "antiradars": a kurš liedz paņemt parasto radardetektoru, un izejas (trauksmes) signālu no viņa "iebarot" (no mikroviļņu krāsniņas izrautā) magnetronā, kurš iemontēts kaut kur pirms/zem radiatora - un notēmēts uz priekšu un mazlietiņ "uz krūmiem"...
P.S. Vai kas par jautrību sāktos mentu bariņā, kad pa viņu jūtigo iekārtu ar šādu 2kW mikroviļņu "staru" ieplēstu! ![]()
var paspeet nomest to aatrumu?[addsig]
Saki ka laps tikai taadeelj, ka gribi paardot .. Vai tieshaam laps ?
Es ar saaku izpeetit tirgu !
nodemonstreesi kaadreiz - oki ???
www.carreview.com/Radar,Detection/Whistler,DE1660/PRD_98465_1686crx.aspx#reviews
Ja gribi citu, dod modeli un es tev pateikshu, vai varu tev tadu piedavat vai ne.
Ja ir nopietna interese, varu ari nodemonstret.
fender: tas tach 10x reizes tika apspriests
Ja shauj ne uz tevi, tad vispar var apgriezties un braukt atpakalj. Ja shauj uz tevi, parasti paspej no 80 nobremzeties uz 55. Karo4e, labi strada
[addsig]
Manejais tiek lietots ~362 dienas gadaa, un pec 2 gadiem joprojam stradaa
Passport 8500, ar kuru tiek salidzinats, ari varu dabut pa nieka 330USD
[addsig]
fender - ja iešauj pa taisno pierē, tad nobremzēt nevar paspēt pat ar viskrutāko radardetektoru, bet kopumā šīs ierīces atrašanās iekš auto anyway būtiski palielina vidējo ātrumu, jo nav jāraustās no jebkura pretimbraucoša taxi un auto ar jumta bagāžniekiem ![]()
par anti-rdariem...
www.radar-detectors.com/products/jammers/default.asp[addsig]
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
24
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10