Piebaldzens rakstīja:
msh - nu gan tu puisjel cjugunu lej... Runaa taa itkaa tev buutu mega KRUTAA automeha izgliitiiba un tavas istabas sienas rotaa nevis tapetes, bet gan dazjaadu profesionaalo auto mehu kursi un buutu baigasi auto guru...
Zinaam, jau zinaam par tevii - kliist legejndas ka esi taads izcili leciigs puisjelis ap gadiem 20, kuram zinaasjanas ir taadaa LJOTI vidueeja lauku autoamatiera liimenii, un vairumaa gadiijumu savos textos tikai stapi kraanu ar saviem griezes/berzes momentiem un baarsties ar uz ielas vai aluglaazes saklausiitiem textiem...
Un veel man auto ir domaats brauksjanai nevis kaa tev kraana staipiisjanai un savas zemaas pasjapzinjas celsjanai...
Sorry paareejiem par offtopiku
Pirmais - iisteniibaa, ja tu sjo ideju izteiktu nopietni, tas buutu interesants pasaakums...
Sākam. Mega krutā automeha izglītība
- vispār interesanti, vai no esošajiem un bijušajiem kolēģiem, kas pazīstami [tas cipars lēnā garā aizgājis otrajā desmitā], vismaz pusei ir kaut kāds papīrs par šādu profesiju, vai nav. Var jau būt ka ir, bet vismaz mūsu servisā pieredzējušākais kolēģis ar savu 20 gadu stāžu ir ar pliku videni.
Par "uz ielas/pie alus glāzes saklausītiem tekstiem" - piedod, uz ielas diez ko nesaklausīsi - maģis tiek izslēgts reizē ar motoru - ja nu tomēr logs ir attaisīts, bet publiskās vietās aprīties nemēdzu [arī nepubliskās nemēdzu
] - atkrīt šitas
Par manu pašapziņu nebaidies, ar to +/- viss ir kārtībā, man arī mašīna ir braukšanai - bet tā, lai to var izbaudīt - ar ērtībām un ekstrām
Ja kāds iedomājies, ka mani piebaldzēna virzienā bīdītie teksti ir domāti ļoti nopietni - mani vienkārši uzjautrina šis subjekts, ķipa skaitās "pieaugušais"
un tā arī sevi pozicionē, tajā pašā laikā uzvedas kā bērns un raksta arī kā bērns
Un visu laiku iet viena pretruna - renis tikai braukšanai un servisa apmeklējumiem, bet priekš kam tad tas reno klab elvē - forumi vairāk vai mazāk domāti, lai apmainītos ar tehnisku infu - kas piebaldzēnam nav vajadzīga, jo priekš tam ir dīlera serviss
Tā arī nevar saprast, par ko tad jams taisās pļāpāt aprijoties - es vismaz ar sev līdzīgiem [kaut vai tam otram ir 2x vairāk gadu] varu kaut vai vairākas stundas no vietas bez jebkādiem dzērieniem pļāpāt par un ap audi