Imka rakstīja:
TDI rakstīja: ko var tirst par alfaam un diizeljiem ??!! pashiem taadi ir bijushi ? tiem lielajiem tirseejiem ? nepatiik , nexavo
ir savulaik biki braukts ar AR155(kautkaataabijalaikam) 2,5TD un neviens vien BMW izfaksots . chomam(no Latgales) tas pepeloc nogaaja 4gadus + nemeeraa km un nekaadu gemoroju nebij . Cilvis vienk sekoja autinjam , speciaali nelauza utt.
vispaabaa zapejalji diiseljnoliceeji .
pagaashpiektdien , ar savu iCTDI 'slikto'diizeljcirvi ,seedeeju astee jaunajam S500 marshrutaa Pljavinjas -Reezekne , vid aatrums 140-170km/h , aiz manis veel 9-5 SAABs 'karaajaas' , un kautkaa nejutos apdaliits + vid pateerinjsh , tajaa ~600km izbraucienaa , beigaas bij 6,6l/100km . Pirmdien , ar A6 2,8Q tjaptrjoonjik , "izpildiju ' Smilteni , 400km , vid pateerinjsh 9,1l/100km + max aatrums knapi 130 ( grjoppans Sigulda -Ceesu posms ) , par ikdienas juurmala-Riiga-Juurmala vispaabaa pakluseesim . Nu i pastaastiet nax te LV ko vairaak vajag kaa ~150zs diizeli ?????
Ir cilvēki kam nepatīk traktora skaņa un dīzeļa smaka
piiss
tad nu laikam jaunaako dieseli esi maniitu razjotu ap 90to gadu beigaam
arii piis
ple.. wc jaapiemeklee 
nē nu labi, visi gudri puikas, vīiiiiiisi gudri
protams, ka jebkurš var izteikties
protams, ka zinību avots
protams, ka vārda brīvība
tikai kāds pie svētā meinarda labums tev vai pārdevējam vai pat tam nabaga pricējam, kurš tagad trīc un dreb par savu santīmiņu, no tā, ka kāds te gudrs kindzulis vai edzhulis vai cits --lis noliek šo auto? nav tā kā nevienam ienācis ķobī, ka te lielākoties noliek visu pēc kārtas? alfas lūzt un ir baigie sūuu... nu to var pateikt jebkurš 2-gadīgs ēzelis vai mūlis (tas būt zirga un ēzeļa krustojums), kurš kaut reizi dzirdējis vārdu auto
tad ja ir reāla interese - jautājam, ja nav - turam savas zirņu tūbas ciet. vai ne tā būtu normāli? nē, vajag kādam atrasties, kas savu pārgudro un ārkārtīgi svarīgo viedokli nespēj neizpaust... bērnu dārzs, vēlreiz saku
edzulis rakstīja:
TDI rakstīja: Nu i pastaastiet nax te LV ko vairaak vajag kaa ~150zs diizeli ?????
Tu gadienā nedzīvo kartona kastē?
nosinks perzonaalz , bet ,manas patreizeejaas ,svariigaakaas veertiibas nau M5 waj Sklasse +ikgadu paaris kls extraa atlociit banjutai . ir bish citas prioritaates . un , esmu seu taa izshtukojis , autoo ir jaabuut jaunam , pieklaajiiga ziimola , ar normaalu diilerservisu un labu atlikusho veertiibu .
sprafkai:manas dziivesvietas -' kartoona kastes ' , 'aatraas paardoshanas veertiiba ', ir 2,5mln , normaala taada kastiite
. kas veel Tevi interesee ?

Dīzeļi rullē, bet ne jau 10 gadus veci, po kas tur pa comonrailiem utt.
elektro rakstīja: nē nu labi, visi gudri puikas, vīiiiiiisi gudri
protams, ka zinību avots
tikai kāds pie svētā meinarda labums tev vai pārdevējam vai pat tam nabaga pricējam, kurš tagad trīc un dreb par savu santīmiņu, no tā, ka kāds te gudrs kindzulis vai edzhulis vai cits --lis noliek šo auto? nav tā kā nevienam ienācis ķobī, ka te lielākoties noliek visu pēc kārtas? alfas lūzt un ir baigie sūuu... nu to var pateikt jebkurš 2-gadīgs ēzelis vai mūlis (tas būt zirga un ēzeļa krustojums), kurš kaut reizi dzirdējis vārdu auto
tad ja ir reāla interese - jautājam, ja nav - turam savas zirņu tūbas ciet. vai ne tā būtu normāli? nē, vajag kādam atrasties, kas savu pārgudro un ārkārtīgi svarīgo viedokli nespēj neizpaust... bērnu dārzs, vēlreiz saku
Labi, jautaaju:
Esmu dzirdeejis, ka alfas pastiprinaati luuzt un padaargi remonti. Vai kaads, kas ar taam regulaari brauc vai remontee
(nevis iipashnieks vai vinja advokaats, kas censhas sho konkreeto paardot) var pakomenteet situaaciju. Esmu potenciaals pirceejs, un mani interesee citu alfistu viedoklis, sevishkji to, kas shobriid ar alfu vairs nebrauc.
elektro rakstīja: nē nu labi, visi gudri puikas, vīiiiiiisi gudri
protams, ka zinību avots
paraadi kaut vienu vaardu shinii topikaa kur esmu nolicis alfu
p.s. elektro: pats arii vareetu pafiltreet nedaudz

edzulis rakstīja: Dīzeļi rullē, bet ne jau 10 gadus veci, po kas tur pa comonrailiem utt.
no 10gadiigiem diizeljie ar kamoonoem , teedeeii utt kas nau legjendaarais MB klasiskais diizelis , man ar pumpas uukstaa metas
bet citaadi , no paziistama lietotaaja , zem zveeresta , vareetu arii iexavot 10gadiigu , LABI UZTUREETU , diizeli
bet ne 'saules muuzja' braukshanai .
cita starpaa , godaatais paardeveejs nau neko mineejis par pardoshanas iemesliem ?? mosh toch kirdiks tam rekjetei tuvojaas 
Aga, tā viņš tagad uzreiz ņems un pateiks - jā, tuvojas kirdiks, ņemiet, kamēr vēl uz priekšu kust

Kāpēc AR un noteikti benzīns???
Pats braucu ar Audi `01. gada 2.5TDI multitronic automāts un veikt apdzīšanu nav ne mazāko problēmu, t.sk. fūres. Iespiedu - aizgāja. Pie tam ekonomiska braukšana.
Tā kā AR + dīzeļa savienojumam nav ne vainas. 
Kindzulis rakstīja: p.s. elektro: pats arii vareetu pafiltreet nedaudz
jā jā nu kaut ko tik krasu mēģinot pateikt protams esmu gatavs uz nikno fleimu... sorry, Kindzuli - tu gadījies tikai kā slikti piemeklēts piemērs pārlasot komentus un saprotot, ko lielākoties visi saka - arī Edžulis neko sliktu par alfām neteica, bet nu ... labi izklausās Edžulis un Kindzulis

Šīram začots par uzņēmību
Vot interesanti zināt, teica viņš Masteram, kas īstenībā ir, vai vienkārši tipo no malas atbrauca? 
es varu iedomaties ja edzulis butu aizbraucis to alfu skatities vinsh tagad pa visu forumu bljaustiitos ka taas AR neiet un nezheligi suks. nee iet kruta tas motors, ja tas ceeliens ir tads pats ka no saakuma.

tikai tas auto ir baigi cietais. blombe birst aaaraa. es tur trapiju uz salaiduma vietas kur ar subaru maucu paari vispar neatmetoties, sajuta bija tada itk ta alfa sadaliijaas reizinatajos.
Labi, jautaaju:
Esmu dzirdeejis, ka alfas pastiprinaati luuzt un padaargi remonti. Vai kaads, kas ar taam regulaari brauc vai remontee (nevis iipashnieks vai vinja advokaats, kas censhas sho konkreeto paardot) var pakomenteet situaaciju. Esmu potenciaals pirceejs, un mani interesee citu alfistu viedoklis, sevishkji to, kas shobriid ar alfu vairs nebrauc.
Man pašreiz nav alfas (vai pareizāk tiek atjaunota 1973 gada)
Ik dienā braucu ar is 250
Ja pirktu lietotu auto ikdienai, noteikti alfu, visticamāk 166 ar 3,0 dzinēju un automātu.
Latvijā jaunu AR neepirktu, vairāku iemeslu dēļ, kas nav pašreizējās sarunas temats