elbee rakstīja: neesmu shearer nekad redzeejis, bet vinjsh man asociejas ar to siiko smurguli no gredzenu paveelnieka.
accel92.mettre-put-idata.over-blog.com/...
aiztaisi savu zviedzamo. pats izskaties ka pumpains doktors Evil no Ostina Powersa filmas. neparspileju, ljoti liidziigs: bradley.chattablogs.com/... 
Enīvei, ja kāds grib pārliecināties, ka šīris ir stulbenis, pats var mani sazvanīt un izbraukt ar to auto

skatos tu Master_D esi ne tikai lohs kursh elementarus gljukus nevar noteikt peerkot auto, bet ari diletants un ap.p.i.s.eejs.
vispar es gribetu pieraadiit savu taisniibu lai vienreiz tie Itaalji aizver savus pizhamos.
Davai Master_D, daram taa. Aizbraucam uz diagnostiku, ja man izraadiisies taisniiba, diagnostiku apmaksaasi tu un litrs Balatnains man no tevis. Ja tev buus taisniiba, tad diagnostiku apmaksaaju es un litrs balantains tev no manis.
Bet pirms tam es vel vienu reizi gribeshu ar vinju izbraukt, lai parliecinatos, ka tu neesi pabijis servisaa...
Gribi k-ko tur diagnosticēt - pats arī apmaksā! Ar auto ir viss ok!
redziet nu. bet Master_D!!! es tak arii apmaksaashu, tikai tad, ja tev izraadiisies taisniiba! ja man bus taisniba (es zinu ka buus), tad apmaskaasi tu un + man vel balantains. tu tak mani par lohu te saukaa. moshka pieradi. citadi mana parlieciba ir pashlaik taada. 1. tu esi diletants, kursh grib apchakareet cilveekus. vai arii 2. tu neko nejedz no auto un tev kads ir sastastijis ka tur viss ir kartiibaa.
vienīgajam, kas ar šo auto ir braucis, un kam ir bijusi problēma - esi tu.
Tātad - problēma ir tev, nevis auto.
loģiski, vai ne?
nemeiz, māster! šitādu iespēju neizmantot! dabūt papīru par auto izcilu stāvokli+ dzerekli+ subārists līdz ar zem nolikts!!!
Master_D, bet kur ir probleema aizbraukt nochekot? cilveeks apmaksaas izdevumus, jo tu tachu zini, ka tev ir taisniiba! vai arii iisti droshs tomeer neesi?
shearer rakstīja: ei tu nost! nu chista iauto tauta ir pilniigakie dornji. es tak izbraucu ar to auto!!! kas jums vel no ta visa nav skaidrs?
karoch man vairs te nav ko teikt ja Master_D saka ka tur viss ir kartiibaa un vinsh vel pats tam tic, noraada uz kautkaadaam liikneem utt... piekam visi virtualie pokemoni piebalso, tad piedodiet, jus esat tadi idjoti kadus es redzu pirmo reizi. tur ir jabut paraakajam cirvim lai izbraucot ar vinju nepateiktu ka taa turba netur spiedienu. bet nu jus jefinji domajat ko gribat. man pilnigi vienalga. tas kursh nopirks to auto un notices Master_D basnjai tas bus pedejais lohs.
Ok, te visi ir idiņi (nu lielākā daļa ir, nešaubos), bet kas esi tu? JEFIŅŠ?
nu labi, diletants tu esi nevis lohs ka izskataas.
tam motoram ir jagriezhas ka minimums lidz 4tk aborotiem. nestasti pekstinjus. vari varbut mani megjinat pataisit pa lohu, saprotu arii tevi, gribas tev no taa gemoroja valjaa tikt. bet nu pats tak zini ka man ir taisniiba...
tas bija Master D nevis edzulim
puikam gan ir iekšā visus klātosošos par idiņiem nosaukt..
shearer rakstīja: ei tu nost! nu chista iauto tauta ir pilniigakie dornji. es tak izbraucu ar to auto!!!
eu bļā Šīr...... filtrē bazaru kādreiz ar, ok ?
Sky_Walker rakstīja:
shearer rakstīja: ei tu nost! nu chista iauto tauta ir pilniigakie dornji. es tak izbraucu ar to auto!!!
eu bļā Šīr...... filtrē bazaru kādreiz ar, ok ?
un ko tu man izdariisi? bazaru sheit drikst nefiltreet. tu ari esi idins 

shearer rakstīja: un ko tu man izdariisi? bazaru sheit drikst nefiltreet. tu ari esi idins
da neko, pasaules labakais Tirgonīt...neko tādu, kas būtu jauns un svešs.....
doprigaješa maļavka nah.......
ko tu te lien vispaar? tevi konkreta tema interesee jeb gribas padirsties vienkarhsi taapat? ej tad uz saab zonu.
tas bija walkeram.
a bet vispar shitais topiks nezheligi spaarda. 

turbopiile rakstīja: puikam gan ir iekšā visus klātosošos par idiņiem nosaukt..
vispār jau šitais edžulim bija domāts..
shearer rakstīja: idinji.
tu ari esi idinjsh
peec saprashanas tu i palicis mazgadiiga spammera liimeni...
pljin...un ja nu naakas pasham maxaat?