staar rakstīja:
Tas pats ar močiem, ja brauc mocis starp joslām, tad ir nerakstīts likums, ka autovadītājam, ja tas ir iespējams, tad ir jāmēģina palaist garām.
Es baidos, ka auto un moto izvietojumu pa joslām joprojām nosaka tie paši garlaicīgie noteikumi, kursu neviens vēl nav atcēlis.
Ja runa ir par nerakstītiem likumiem, tad manējais ir vienkāršs - dots devējam atdodas. Ja mani neciena uz ceļa, man nav nekāda pamata viņu palaist vai kā citādi izrādīt savu laipnību. Tas attiecas uz tiem, kas lien kur nevajag, ignorējot citus satiksmes dalībniekus [un es neaprobežošos ar moto, auto vadītāji arī biezā slānī brauc tā it kā viņi būtu pasaules nabas].
un tā mēs te ilgi spriedīsim kas bija pirmais - ola vai vista. Manā skatījumā motociklisti [tieši tāpat kā bemberisti ] paši ir vainīgi pie tā ko par viņiem domā. Jo viņi pārkāpj, daudz un dikti pārkāpj. Un man neviens nevar likt samierināties ar to, ka viņi ir svētās indijas govis.
jāskatās divreiz?????
Man kā braucējam tradicionālajam besī šitā reklāma, kas motociklistus noliek ārpus likuma... Viņiem noteikumi laikam nav jāievēro- mani var apdzīt, ja es taisu kreiso pagriezienu, viņi man var tuvoties ar ātrumu, kas vismaz divreiz pārsniedz atļauto. Būtu jāaudzina šitie donori, nevis autovadītāji, kas normāli brauc...