jāskatās divreiz????? - Forums - iAuto

jāskatās divreiz?????

opelis Reģ.: 03.10.2005

Man kā braucējam tradicionālajam besī šitā reklāma, kas motociklistus noliek ārpus likuma... Viņiem noteikumi laikam nav jāievēro- mani var apdzīt, ja es taisu kreiso pagriezienu, viņi man var tuvoties ar ātrumu, kas vismaz divreiz pārsniedz atļauto. Būtu jāaudzina šitie donori, nevis autovadītāji, kas normāli brauc...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ..13
Sinn Reģ.: 07.05.2003
0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

Tas pats ar močiem, ja brauc mocis starp joslām, tad ir nerakstīts likums, ka autovadītājam, ja tas ir iespējams, tad ir jāmēģina palaist garām.

Es baidos, ka auto un moto izvietojumu pa joslām joprojām nosaka tie paši garlaicīgie noteikumi, kursu neviens vēl nav atcēlis.

Ja runa ir par nerakstītiem likumiem, tad manējais ir vienkāršs - dots devējam atdodas. Ja mani neciena uz ceļa, man nav nekāda pamata viņu palaist vai kā citādi izrādīt savu laipnību. Tas attiecas uz tiem, kas lien kur nevajag, ignorējot citus satiksmes dalībniekus [un es neaprobežošos ar moto, auto vadītāji arī biezā slānī brauc tā it kā viņi būtu pasaules nabas].

un tā mēs te ilgi spriedīsim kas bija pirmais - ola vai vista. Manā skatījumā motociklisti [tieši tāpat kā bemberisti ] paši ir vainīgi pie tā ko par viņiem domā. Jo viņi pārkāpj, daudz un dikti pārkāpj. Un man neviens nevar likt samierināties ar to, ka viņi ir svētās indijas govis.

0 0 Atbildēt

krupiss rakstīja:

Man viedoklis stipri atšķiras no tavējā. Man tomēr nepatīk sēdēt korķos...un esmu par to,ka viņi aizbrauc ātrāk,netraucējot pārējos,neizraisot avārijas situācijas.

Es atzīmēšu, ka braukšana apdzīvotā vietā ar ātrumu, kas pārsniedz atļauto vairāk par 20kmh ir grūti uzskatāma par citus netraucējošu un avārijas situācijas neizraisošu.

Par raušanu ručkā uz Brīvībenes...uzskatu tā ir atsevišķa suga...

Pārsvarā to dara baikeri virs 600m3....Un arī,viņš Tevi traucē??

Jā, es esmu cilvēks ar īpašam vajadzībām , mani uz ielas traucē vadītāji, kas ignorē citus ceļu satiksmes dalībniekus. Tas ka viņam ir mocis nenozīmē, ka viņam ir kādi īpaši noteikumi ko viņš drīkst atļauties. Katrā ziņā viņam nav aizliegts ievērot CSN.

staar Reģ.: 19.03.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Seene rakstīja:

staar rakstīja: ...jo lai kā te dažiem negribētos to saprast, primārais ir un paliek cilvēka dzīvība un pofig, ka kāds atsaldētais ar moci lido uz 200, lai gan viņš ir atsaldētais, viņš ir un paliek cilvēks, kura dzīvība ir primāra...

Jā, tikai paskaidro kādēļ viņam pašam par savu dzīvību NAV jārūpējas, bet to jādara citiem?

Viņam ir jārūpējas un neviens no tevis neprasa viņu audzināt vai rūpēties par viņa dzīvību, bet tev ir jādara viss, kas no tevis ir atkarīgs lai viņu nenotriektu. Piekrītu, ka stulbi būtu pašam kāda loha dēļ iepraukt kokā un pietam pats lohs visticamāk aizbrauks svilpodams, bet tāpat es izvēlētos neuzbraukt virsū, jo es pazīstu vienu onķi, kas šitā piebeidza velosipēdistu un viņš stāstīja, ka pirmos mēnešus viņš par to esot domājis vairākas reizes dienā, ar laiku protams iestāstījis sev ka viņš nebija vainīgs, bet visu laiku esot bijusi doma, ka viņš taču varēja kaut ko izdarīt lai neuzbrauktu virsū.

MAN ir jādara VISS, bet motociklistam NAV jāievēro noteikumi? Es nerunāju par tīšu braukšanu virsū. Bet manas elementārās tiesības ir apbraukt bedri, lai nesadauzītu riteni. Un darot to savas joslas ietvaros man nav jādomā par to, vai kāds atsaldenis nav iedomājies pielidot tieši blakus.

Tev izdarot manevru ir jāpārliecinās, vai tu ar savu manevru nepadraudi satiksmes drošību, ja tu nespēj veikt manevru nepārliecinoties vai kāds nav blakus, tad brauc bedrē iekšā vai nobremzē pie tās. Ja atsaldēts baikers brauks pa pildētu uz 150, tad tas jau būs gadījums, ka tev nebija iespējams novērst negadījumu un tev būs vieglāk tikt pāri domai ka tu ar savu rīcību esi nogalinājis cilvēku.

HRE Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

krupiss rakstīja:

Sinn rakstīja:

Jā, tieši tā - lai stāv. Nekas viņiem no tā nenotiks.

Man viedoklis stipri atšķiras no tavējā. Man tomēr nepatīk sēdēt korķos...un esmu par to,ka viņi aizbrauc ātrāk,netraucējot pārējos,neizraisot avārijas situācijas.

Vai esi redzējis motorelleristu,choperistu,visus zem 600m3,kas tā zīmētos!?!?? Domāju akcija ir lai tiktu ievēroti visi divu riteņu braucamie.

Vienreiz gan trauceeja, kad rataa njeemeejs uz Briiviibenes pretim Dailes teaatrim nolika uz mutes, bet tas ir tikai neliels procents, kursh taa dara. Paareejie lai taksh dziivo

0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

Tev izdarot manevru ir jāpārliecinās, vai tu ar savu manevru nepadraudi satiksmes drošību, ja tu nespēj veikt manevru nepārliecinoties vai kāds nav blakus, tad brauc bedrē iekšā vai nobremzē pie tās. Ja atsaldēts baikers brauks pa pildētu uz 150, tad tas jau būs gadījums, ka tev nebija iespējams novērst negadījumu un tev būs vieglāk tikt pāri domai ka tu ar savu rīcību esi nogalinājis cilvēku.

Sekojot šai loģikai visiem kam aiz muguras 150m attālumā ir patrāpijies baikeris ir jābrauc bedrē. Jo tu nekad nevari zināt vai viņš tev tuvojas ar ātrumu 50 vai 150 kmh.

Mācība skaidra - brauksim bedrēs.

0 0 Atbildēt

krupiss rakstīja:

Sinn rakstīja:

Jā, tieši tā - lai stāv. Nekas viņiem no tā nenotiks.

Vai esi redzējis motorelleristu,choperistu,visus zem 600m3,kas tā zīmētos!?!?? Domāju akcija ir lai tiktu ievēroti visi divu riteņu braucamie.

Redz to baikeri, kas ālējas uz brīvībenes vajadzētu noķert un likt apēst moča aizdedzes atslēgu un atņemt tiesības uz laiku, kamēr izaugs, jo viņš hierarhijā nav pats neaizsargātākais un par to vajadzētu policijai rūpēties.

joop Reģ.: 21.04.2006
0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

staar rakstīja:

Sekojot šai loģikai visiem kam aiz muguras 150m attālumā ir patrāpijies baikeris ir jābrauc bedrē. Jo tu nekad nevari zināt vai viņš tev tuvojas ar ātrumu 50 vai 150 kmh.

100% īgi piekrītu Sinn viedoklim!!!

0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

staar rakstīja:

Atšķirība ir, proti, to kas brauc uz 50 tu redzēsi, to kas uz 150 nē

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

Man izdarot manevru ir jāparliecinās, bet Staar drīkst lidot, kā vēlas... Nepārvērtē savas nožēlojamās dzīvības vērtību. Neesmu tik sentimentāls, lai skumtu par to, ka esmu izpalīdzējis pašnāvniekam.

HRE Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Man izdarot manevru ir jāparliecinās, bet Staar drīkst lidot, kā vēlas... Nepārvērtē savas nožēlojamās dzīvības vērtību. Neesmu tik sentimentāls, lai skumtu par to, ka esmu izpalīdzējis pašnāvniekam.

Par tiem, kas pilseetaa brauc ar aatrumu +100 km/h ir teiciens. Motociklistiem dziive ir skaista, bet iisa Bet nu moci ar +30 km/h pie tava braukshanas aatruma nebuus probleemas ne pamaniit, ne arii trauceet tam.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Ar tevi puika viss ir skaidrs, jo šī teikuma daļa tevi pilnīgi raksturo "Nepārvērtē savas nožēlojamās dzīvības vērtību". Tu mani pazīsti, ka atļaujies šitādus tekstus bārstīt???

DM Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Daži novērojumi no motociklista redzesloka:

Ja pilsētā atļautais ātrums ir 50 km/h, braucot uz 70km/h, tevi noteikti kāds(i) auto centīsies apdzīt

Vietā, kur atļauti 70km/h (piem. Salu tilts), braucot ar moci ar 100 km/h pa vidējo joslu, var novērot krietni ātrāku, pa 3 joslu braucošu auto.

Ja motociklists pilsētā brauc 100% pēc noteikumiem, to aptur Ceļu policists un liek iepūst trubiņā, jo redz Tu netipiski prātīgi esi braucis.

0 0 Atbildēt

HRE rakstīja:

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Par tiem, kas pilseetaa brauc ar aatrumu +100 km/h ir teiciens. Motociklistiem dziive ir skaista, bet iisa Bet nu moci ar +30 km/h pie tava braukshanas aatruma nebuus probleemas ne pamaniit, ne arii trauceet tam.

Tieši tā. Lai gan arī tas ir būtisks CSN pārkāpums, tas vēl ietilpst saprātīgās robežās. Bet reklāmā rādītā izaugsme no punktiņa 2 sekunžu laikā nekādi nav +30km/h. Bet diemžēl tā atbilst realitātei. Un visa cepšanaās ir par to, ka CSDD un Policija šo faktu akceptē.

0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

Ar tevi puika viss ir skaidrs, jo šī teikuma daļa tevi pilnīgi raksturo "Nepārvērtē savas nožēlojamās dzīvības vērtību". Tu mani pazīsti, ka atļaujies šitādus tekstus bārstīt???

Tev pēkšņi ir pretenzijas par to, ka kāds tevi neciena? Sāc labāk cienīt citus.

0 0 Atbildēt

DM rakstīja: Daži novērojumi no motociklista redzesloka:

Ja pilsētā atļautais ātrums ir 50 km/h, braucot uz 70km/h, tevi noteikti kāds(i) auto centīsies apdzīt

Nu sveiki. Es tagad uzdošu to pašu jautājumu, kas te neskaitāmas reizes ir skanējis no motobraucējim - nu un? Tevi tas traucē? Viņam varbūt sieva trešo reizi dienā dzemdē

c]Ja motociklists pilsētā brauc 100% pēc noteikumiem, to aptur Ceļu policists un liek iepūst trubiņā, jo redz Tu netipiski prātīgi esi braucis.

Tas nu gan ir tāds... muļķīgs arguments.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Man ir pilnīgi vienaldzīgi cilvēki ar tādu domu gājienu kā tev, tāpēc tas vai tu mani cieni vai nē man ir pilnīgi vienalga.

0 0 Atbildēt

DM rakstīja: Daži novērojumi no motociklista redzesloka:

Vietā, kur atļauti 70km/h (piem. Salu tilts), braucot ar moci ar 100 km/h pa vidējo joslu, var novērot krietni ātrāku, pa 3 joslu braucošu auto.

Ja motociklists pilsētā brauc 100% pēc noteikumiem, to aptur Ceļu policists un liek iepūst trubiņā, jo redz Tu netipiski prātīgi esi braucis.

lai nu kā, bet tas par cik kilometriem stundā tu pārkāp plūsmas ātrumu braucot ar moci i procentuāli pieļauj lielāku iespēju, ka tevi neredzēs un līdz ar to iespēja ka tevi notrieks.

VDL Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt
juuzveris Reģ.: 02.08.2007
0 0 Atbildēt
Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

VDL rakstīja: lasi2x.lv/...

Banāli. Šito droši vien uzcepuši tie,kuriem pilnīgi pajāt uz noteikumiem pašiem un tagad,redz, apvainojušies,ka viņi nav pieminēti tajā reklāmā.

Un vispār, diskutēt ar tādiem āžiem kā sinn un vēl te daži, nav jēgas. Tīkla varoņi ,ne vairāk.

0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Man ir pilnīgi vienaldzīgi cilvēki ar tādu domu gājienu kā tev, tāpēc tas vai tu mani cieni vai nē man ir pilnīgi vienalga.

Varētu arī paskaidrot, ko tad tu domā ar "tādu domu gājienu"? Jeb arī priekš tā esi pārāk atsaldēts?

0 0 Atbildēt

Ideāli! Noņemu cepuri šī anonīmā vīra/sievas priekšā!

Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

Jo-te var redzēt,kurus aizskar aicinājums pārliecināties par manevra drošību, neko vairāk. Bet daži tā sacepušies par to,ka sarkanas sejas dabūjuši un sāk aizrīties ar siekalām.

Palasiet vēlreiz,ko pateica staar par pieredzi ārzemēs un te-motociklisti vienmēr ir braukuši savādāk un to darīs arī turpmāk,viņi tomēr izceļas no pārējās transporta masas. Ir ļoti liela daļa vadītāju,kas to saprot, bet ir maza čupiņa, kuriem tas neaiziet,jo viņos runā aizvainojums,ka paši nevar,nekas vairāk. Turpiniet īdēt,mēs brauksim

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

klau seene, ar kādu mašīnu tu bruc?

Varētu arī paskaidrot, ko tad tu domā ar "tādu domu gājienu"? Jeb arī priekš tā esi pārāk atsaldēts?

krupiss Reģ.: 22.08.2006
0 0 Atbildēt

`Autovadītāji biežāk pamana tos motociklu vadītājus, kas ievēro noteikumus`

Nu blin. Man vajag lai mani pamana vienmēr nevis biežāk vai retāk. Kautkāds stulbums!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ..13

Lasītākie raksti

Jaunie raksti