[c]Graberis rakstīja: Sinn - lūdzu izlasi katru vārdu līdz beigām.
Diskutēt != tirst[c]
un?
Bļāviens, es te skandinu lielo zvanu par to cik pareizs un pieklājīgs motobraucējs es esmu, tikai pretī kaut kā nesaņemu adekvātu reakciju.
ja tu brauc tikpat nervozi kā runā, tad es par to nebrīnos.
1. Motociklam un auto atrasties vienā joslā blakus nav aizliegts.
Un nav arī atļauts. Šo punktu katrs interpretē pa savam un šajā diskusijā neviens nav apskatījis ložņātājus starp joslām.
2. Motocikli brauc ātrāk par auto != motocikli pārsniedz ātrumu. Iztirzājums: ja tu korķī velcies ar 13 kmh, man neviens neaizliedz ar 30 kmh tev pabraukt garām ievērojot CSN.
Te ir tā sāls - ievērojot noteikumus. Ko mums saka noteikumi par to ka tu sastrēgumā izdomā izpiļīt starp pirmo un otro joslu:
108. Ja brauktuve sadalīta joslās ar ceļa apzīmējuma līnijām, transportlīdzekļa vadītājam jābrauc tikai pa
joslām. Uzbraukt uz pārtrauktajām ceļa apzīmējuma līnijām atļauts tikai pārkārtojoties.
110. Intensīvas ceļu satiksmes apstākļos, kad visas braukšanas joslas aizņemtas, mainīt joslu atļauts, tikai lai
nogrieztos, apgrieztos braukšanai pretējā virzienā, apbrauktu vai apturētu transportlīdzekli.
Principā - tu pārkāp. Un neieslīgsim tagad diskusijā par to ka tev mazāks, šaurāks un tu ātrāk, nav vērts, noteikumi saka tu pārkāp.
Un tev pirms manevra ir jāpaskatās spogulī (atceries taču - spogulis-signāls-manevrs; nevis, manevrs+signāls un tikai tad spogulis) nevis jāraud par atsaldētiem orgānu donoriem, kas uzrodas tur, kur tev neienāca prātā palūrēt.
Atgriezīsimies pie fizikas un pie tā kapēc šis spogulis-signāls-manevrs nenovērsīs sadursmi ar to kurš ir izdomājis pārsniegt skaņas ātrumu?
Zini, kādu es autovadītāja nostāju visā šajā "diskusijā" pa diagonāli izlasīju? Visi motociklisti ir atsaldēti likuma pārkāpēji, tādēļ man prātā nenāk skatīties ne 2x, 1x ne vispār.
Es varu atkārtot vēlreiz, tapēc tagad tu
izlasi kārtīgi - es negrasos skatīties spogulī 3x tikai tapēc, ka man aiz muguras 150m attālumā ir motocikls, jo sekojot CSN ieteikumam, es labticīgi ticu, ka viņš nepārkāpj noteikumus un netuvojas man ar ātrumu 50m/s. Nujā, bez fizikas būs grūti - redzi, ja man manevram vajag 5 sekundes, tad, ja motocikla vaditājs nepārkāpj noteikumus, vai pārkāpj "nedaudz", viņš šo 5 sekunžu laikā kad es veicu manevru man būs pietuvojies metrus piecdesmit nevis iesipis sānos.
Stāsts ir par to, ka reklāma leģitimē braukšanu bezatbildīgā un neadekvātā ātrumā un ja tu cepies par to ka cilvēkiem tas nepatīk, ko lai es daru? Es tikai varu mēģināt tevi pārliecināt, ka bezabildīga ātruma pārsniegšana nav laba un tāds cilvēks [un pokuj - auto vai moto vadītājs] ir jāsauc tajos vārdos kā tu sauci mani.