jāskatās divreiz????? - Forums - iAuto

jāskatās divreiz?????

opelis Reģ.: 03.10.2005

Man kā braucējam tradicionālajam besī šitā reklāma, kas motociklistus noliek ārpus likuma... Viņiem noteikumi laikam nav jāievēro- mani var apdzīt, ja es taisu kreiso pagriezienu, viņi man var tuvoties ar ātrumu, kas vismaz divreiz pārsniedz atļauto. Būtu jāaudzina šitie donori, nevis autovadītāji, kas normāli brauc...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ..13
Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

klau seene, ar kādu mašīnu tu bruc?

Varētu arī paskaidrot, ko tad tu domā ar "tādu domu gājienu"? Jeb arī priekš tā esi pārāk atsaldēts?

Vēl viens augsta IQ īpašnieks. Vai tiešām šo informāciju nevari izlasīt saviem spēkiem???? Skat. zemāk, augstāk un visur, kur ir kaut kas manis rakstīts: SAAB 3.0 TiD

alisters Reģ.: 04.09.2002
0 0 Atbildēt

nokrati2x.lv

Sinn Reģ.: 07.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Toch motobraucēji atsaldēti jau pašos pamatos. IZLASI 1. POSTU! Šī diskusija ir par to, ka CSDD atbalsta motociklistu atrašanos ārpus likuma. Nevienam šeit nav naida pret motobraucējiem, kas respektā citus satiksmes dalībniekus.

Nujā, problēma ir tā, ka te ir salīduši tādi, pēc kuru vārdiem liekas, ka viņi ir tie, kas uzskata, ka motobraucēji ir jāciena tikai tapēc ka viņi ir. Nu tā kā dabas parādības - lietus, krusa, zibins Un vienā otrā tekstā es atpazīstu tos ībļus, kas močī pa pretējo joslu vai pārkāpj ātrumu vairāk nekā 2 reizes.

Un nemaz nav vērts sākt rakstīt disklaimeri, ka lielākā daļa autobraucēju ciena to motociklistu kam nekas nesarausies ja viņš pastāvēs 2 minūtēs pie luksofora kā piektais rindā un necentīsies izspriesties kā pirmais. Un kas zina, lielākā daļa autovadītāju viņu palaidīs pie nākamā luksofora, jo viņš būs pierādījis ka nav nekāds pumpains un kompleksu mākts tīps, kam kaut kas sarausies pastāvot.

Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

Graberis rakstīja:

tikai viens jautājums - ar ko tad tu brauksi? Spriežot pēc citas tēmas tev nemaz nav ar ko braukt

Es? Ar Hornetu

Un kas tev liek domāt, ka obligāti jābrauc man?

staar Reģ.: 19.03.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Varētu arī paskaidrot, ko tad tu domā ar "tādu domu gājienu"? Jeb arī priekš tā esi pārāk atsaldēts?

Vēl viens augsta IQ īpašnieks. Vai tiešām šo informāciju nevari izlasīt saviem spēkiem???? Skat. zemāk, augstāk un visur, kur ir kaut kas manis rakstīts: SAAB 3.0 TiD

Nepareiza atbilde

pareizā atbilde bija, kas tev par daļu

Vai tu tiešām domā, ka man interesē kāda tev mašīna?? Kāds naivums

Izskatās, ka esi lepns par savu mašīnu laikam ilgi krāji

Saprotu, varēsi radiem laukos pazīmēties

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

juus tikai spoguljos skatiidamies uz prieksu neaizmirstat skatiities...

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: juus tikai spoguljos skatiidamies uz prieksu neaizmirstat skatiities...

a kas priekšā ko redzēt? Mašīna uz priekšu brauc, viss notiek....

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: juus tikai spoguljos skatiidamies uz prieksu neaizmirstat skatiities...

starp citu gaiša doma nedod dievs tapt saplacinātam starp mašīnām brīdī, kad viens vēro peizāžu spoguļos

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

staar rakstīja:

Klau seene, cik sābistu pazīstu visi tādi sakarīgi veči ar funktieri, kāpēc tu tāds nepieklājīgs????

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

Klau seene, cik sābistu pazīstu visi tādi sakarīgi veči ar funktieri

tu domā baisuli ?

0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja:

staar rakstīja:

tu domā baisuli ?

Baisulis sābists ???????????????

0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

Klau seene, cik sābistu pazīstu visi tādi sakarīgi veči ar funktieri, kāpēc tu tāds nepieklājīgs????

Cilvēki, ko pazīstu, nedomā, ka esmu nepieklājīgs. Tik tu tāds dīvains pagadījies. Bet nu ja paskaidrotu, kādēļ tev tāds iespaids, varbūt arī varētu atbildēt uz tavu jaiutājumu.

0 0 Atbildēt

staar rakstīja:

DeaDMoroZZZ rakstīja:

staar rakstīja:

tu domā baisuli ?

Baisulis sābists ???????????????

slepenais

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

heh, izlasīju pirmo, trešo un pēdējo lapu... un jums neapnīk?

n-tais topiks, saturs identisks.

bet nu... labi, ka ir vismaz drosme izteikt viedokli

aistāvēt, argumentēt gan diemžēl protat tikai ar lamuvārdiem.

...jābrauc uz kāda nomaļāka ceļa patrennēties paraut ratā!

0 0 Atbildēt

rt rakstīja: ...jābrauc uz kāda nomaļāka ceļa patrennēties paraut ratā!

viedi vaardi uzsvars - uz nomaljaaka, un tad viss buus shtokos - neviens vodila tevi neabizhos un nevienu vodilu tu neapdraudeesi

0 0 Atbildēt

rt rakstīja: heh, izlasīju pirmo, trešo un pēdējo lapu... un jums neapnīk?

n-tais topiks, saturs identisks.

bet nu... labi, ka ir vismaz drosme izteikt viedokli

aistāvēt, argumentēt gan diemžēl protat tikai ar lamuvārdiem.

...jābrauc uz kāda nomaļāka ceļa patrennēties paraut ratā!

Tieši te jau drosmi nevaig

DM Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Es nesaprotu tos AUTObraucējus, kas te cepās, ka motociklisti visur var būt pirmie.

Nu blin, Jūs domājat, ka mēs motociklisti ar auto nebraucam? Ka mēs pie auto stūres neesam savstarpēji laipni? un ka mēs nestāvam tāpat ar auto korķos?

90% motociklisti ir autobraucēji, kuri savu brīvo laiku pavada uz motocikla. Tas ir hobijs, atpūta, relaksācija utt.

Es katru dienu braucu ar auto, jo darbā jābūt uzvalkā un darba darīšanās jābrauc ar auto, bet brīvdienās un vakaros relaksējos uz moča - un tad es CITU ACīS kļūstu paR ATSALDēTO MOTOCIKLISTU,LIDOTāJU, UN STARP AUTO LīDēJU KURU NEDRīKST PALAIST, JO KāDAM SKAUž, KA TAS NEVAR/NEMāK/BAIDāS BRAUKT AR MOCI JA?

0 0 Atbildēt

DM rakstīja: Es nesaprotu tos AUTObraucējus, kas te cepās, ka motociklisti visur var būt pirmie.

Nu blin, Jūs domājat, ka mēs motociklisti ar auto nebraucam? Ka mēs pie auto stūres neesam savstarpēji laipni? un ka mēs nestāvam tāpat ar auto korķos?

90% motociklisti ir autobraucēji, kuri savu brīvo laiku pavada uz motocikla. Tas ir hobijs, atpūta, relaksācija utt.

Es katru dienu braucu ar auto, jo darbā jābūt uzvalkā un darba darīšanās jābrauc ar auto, bet brīvdienās un vakaros relaksējos uz moča - un tad es CITU ACīS kļūstu paR ATSALDēTO MOTOCIKLISTU,LIDOTāJU, UN STARP AUTO LīDēJU KURU NEDRīKST PALAIST, JO KāDAM SKAUž, KA TAS NEVAR/NEMāK/BAIDāS BRAUKT AR MOCI JA?

Esi lūdzu tik laipns, un nocitē to autobraucēju, kas cepas par to, ka motociklisti visur ir pirmie. Bet laikam jau arī ar tiem 10% pietiek, lai atsaldētot tiktāl, ka vairs nespēj atšķirt dažādas lietas. Īpaši priekš tevis vēlreiz: TĒMA IR PAR TO, KA NAV JĀREDZ SPOGUĻOS MOCI, KAS PĀRKĀPJ ATĻAUTO ĀTRUMU ĀRPUS JEBKĀDĀM SAPRĀTĪGĀM ROBEŽĀM. Un nejau to ar savsterpēju cieņu prte tiem divriteņu braucējiem, kas respektē citus satiksme dalībniekus.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DM rakstīja: Es nesaprotu tos AUTObraucējus, kas te cepās, ka motociklisti visur var būt pirmie.

Esi lūdzu tik laipns, un nocitē to autobraucēju, kas cepas par to, ka motociklisti visur ir pirmie. Bet laikam jau arī ar tiem 10% pietiek, lai atsaldētot tiktāl, ka vairs nespēj atšķirt dažādas lietas. Īpaši priekš tevis vēlreiz: TĒMA IR PAR TO, KA NAV JĀREDZ SPOGUĻOS MOCI, KAS PĀRKĀPJ ATĻAUTO ĀTRUMU ĀRPUS JEBKĀDĀM SAPRĀTĪGĀM ROBEŽĀM. Un nejau to ar savsterpēju cieņu prte tiem divriteņu braucējiem, kas respektē citus satiksme dalībniekus.

Reku cepas, ka lien garām!!!

Sinn koments 25.04.2008 13:37

0 0 Atbildēt

alisters rakstīja:

Reku cepas, ka lien garām!!!

Sinn koments 25.04.2008 13:37

Un kurā vietā tur ir cepiens par to ka lien garām? Lasīt taču tu māki? Nocitē.

0 0 Atbildēt

šito Sinn vajadzētu nolikt no rītiem uz Vanšu tilta, virzienā uz centru, starp tām divām joslām, kur visi brauc veidodami trīs. Tad jamais varētu visiem autobraucējiem stāstīt: "Dārgie draugi! Te ir tikai divas joslas! Ko jūs darat?!"

Kaut gan tur nevienam (vismaz es neesu vairāku gadu garumā redzējis) nenāk prātā spiest, nelaist, atvērt durvis, izbāzt nūju, etc.

P.S. Menti arī ar močiem lien starp stāvošām rindām...

0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

Un nemaz nav vērts sākt rakstīt disklaimeri, ka lielākā daļa autobraucēju ciena to motociklistu kam nekas nesarausies ja viņš pastāvēs 2 minūtēs pie luksofora kā piektais rindā un necentīsies izspriesties kā pirmais. Un kas zina, lielākā daļa autovadītāju viņu palaidīs pie nākamā luksofora, jo viņš būs pierādījis ka nav nekāds pumpains un kompleksu mākts tīps, kam kaut kas sarausies pastāvot.

0 0 Atbildēt

alisters rakstīja:

Sinn rakstīja:

tu māki lasīt to kas nav uzrakstīts? ilgi bija jāmācās?

0 0 Atbildēt

un iepriekšējos postos arī Sinn cepās par to

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

alisters rakstīja:

Sinn rakstīja:

tu māki lasīt to kas nav uzrakstīts? ilgi bija jāmācās?

bet tas gara(domas) lidojums...

ja viņš pie ši krustojuma pastāvēs, ak! kaut nu viņš vēl šeit mani neapdzītu! nu super, neapdzina, nu tas gan ir riktīgs vecis, goda vīrs! tagad es viņu laidīšu!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ..13

Jaunākais forumā

Lasītākie raksti

Jaunie raksti