- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pirmais rakstīja:
kas būtu jāregulē sūknī siksnu maiņas laikā?
Moments, kas tad cits.
Hreņiem, kuriem vēl nav kommonreils, varbūt nevajag, "ai tas tak hrenis", audī stiliņā kā reiz lielākie traktoru fani uzsver to, ka siksnu maiņu bez sekojošas piespraušanas pie kompja dara tikai pokujisti.
Chankaishi rakstīja: Cik noveerots, shitie augjiki visi kuup, taa kaa starp saviem sugas braaljiem jau iipashi neizcelies! Ja diizes un turbiina daudz-maz kaartiibaa, iesaku kaut kaadu tiiroshu degvielas piedevu, sliktaak nebuus, bet krietni leetaak par turzinju ar smiltiim noteikti!)
Bet ko tu gribi - baltijas mīzeļdegviela komplektā ar wannabegonščega komplektu - sprauslas, čipsis, ļurbīna lai varētu citiem parādīt ka var rupji sipt sani ar zagtu mīzeļdegvielu un klabošu, kūpošu traķi un pat paiet kādam garām
Atceros kā vienā ārzemju forumā viens soms, kuram ir B2 A80q ar 1.9 klabekli, kas uztaisīts uz 350 nm, uzrakstīja ka viņš nesaprot to, kā kvēpiem var būt kaut kāds sakars ar jaudu
Latvijā tikmēr traktoristu populārais sauklis skan "Jo spēks slēpjas kvēpos!"...
i_edgars rakstīja: Vecam motoram no izdilima samazinās gaisa ieplūde cilindros, bet dīzeli iesmidzina tik pat, jeb vairāk kā nepieciešams tam gaisa daudzumam... un kūp.
a vot šitais man laupa nakstsmieru.... iisti nesaprotu par ko ir runa![]()
Ozz rakstīja:
i_edgars rakstīja: Vecam motoram no izdilima samazinās gaisa ieplūde cilindros, bet dīzeli iesmidzina tik pat, jeb vairāk kā nepieciešams tam gaisa daudzumam... un kūp.
a vot šitais man laupa nakstsmieru.... iisti nesaprotu par ko ir runa
Parasti izdilušam motoram ir mazāka berze un tas iet labāk.
Bet nu skorpjiem jau viss ir savādāk... nez kā tam silikona skorpim iet ar tiem dūmiem... ![]()
Gauss, Tev pēdējais laiks aiziet pie psihiatra, kamēr vēl vispār kaut kas ir glābjams.
pastaasti, kas tur izdilst ...pats gaiss????
anonimikis rakstīja: gaisa filtrs piesērē un gaiss vairs lāgā neiet motorā. skorpja manuālī esot izplēstas tās lapas, kur rakstīts, ka filtrs jāmaina.
skorpim ir komiskais "sporta" filtrs
visiem zināms, ka tas tak nav jāmaina....
Ozz rakstīja:
a vot šitais man laupa nakstsmieru.... iisti nesaprotu par ko ir runa
Tas tak nav priekš viduvējiem prātiem...![]()
aizvermuti rakstīja: Kā zināms, ar laiku vados cirkulējošais elektronu mākonis kļūst liesāks, tas arī viens no iemesliem neadekvātai motora vadībai un jaudas zudumam. Jāmaina vadi!
Kāds mākonis? Kā var vados iedabūt mākoni?
Ja iedabūsi mākoni vadā – tad pretestību izspiedīsi ārā un būs iksviņuzina kāds oksīds…
Slinkais rakstīja: nu man domaat ka kopaa ar pashu matoru, izdilst arii plunzheris suknii. liidz ar to degvielas-gaisa attieciibai ir ceriiba palikt nemainitai
kopš kura laika jums sūkņos ir plunžeri?
Pirmais rakstīja:
Kopš tā laika, kad Tu sēdēji skolā, urbināji degunu un pa logu skatījies!
Kas tad tur ir??? Kā vienā "servisā" man teica: Tam takie plastinki hodjat i regulirujut davlenije!! Ja??!!
i_edgars rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Kopš tā laika, kad Tu sēdēji skolā, urbināji degunu un pa logu skatījies!
Kas tad tur ir??? Kā vienā "servisā" man teica: Tam takie plastinki hodjat i regulirujut davlenije!! Ja??!!
nu bļā, es taču teicu 0 raksti vairāk, vismaz ir par ko ierekt...
plunžeri ir antīkiem skorpjiem......
normālām mašīnām jau gadiem ilgi liekzobratu sūkņus![]()
tāds ar narciss slimību slimais...
Pirmais rakstīja:
normālām mašīnām jau gadiem ilgi liekzobratu sūkņus
Plinžeri ir pat sūkņ-sprauslām!!
Zobratus liek tikai eļļas sūknēšanai, nevis uz dīzeļdegvielu.
Nu dien slims, un galvenais ka pats neapjauš cik ārkārtīgi slims!!
i_edgars rakstīja:
Pirmais rakstīja:
normālām mašīnām jau gadiem ilgi liekzobratu sūkņus
Plinžeri ir pat sūkņ-sprauslām!!
Zobratus liek tikai eļļas sūknēšanai, nevis uz dīzeļdegvielu.
Nu dien slims, un galvenais ka pats neapjauš cik ārkārtīgi slims!!
pajauc kādreiz intereses pēc kādu komonreila augstspiediena sūkni ![]()
pirmais mūc no purva,tu jau zaudē pēdējo savu sajēgas dzirksti ...
ursis rakstīja: tēma,AUDI 2.5TDI,kur tu redzi čmo reilu ???
pirmais mūc no purva,tu jau zaudē pēdējo savu sajēgas dzirksti ...
Ieliec audī fofāgena 2.5 TDI un būs tev audī 2.5 TDI ar kommonreilu ![]()
Tikai 124 MB nav kur piesipties. ![]()
![]()
![]()