- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
WALA rakstīja:
sarashkins rakstīja: Dīzelī ir spēks - lokomotīves, ledlauži, zemūdenes... ari motocikli ir bijuši! Bet vai ir bijusi kāda dīzeļ-lidmašīna?
Lidmašīnām bišku citi ātrumi vajadzīgi un mazliet cita fiška, kaut gan propelleru un divplākšņu laikos teorētiski varētu mēģināt - vismaz tiem verķiem kas augstu nelido, citāk vēl aizsals.
Ja kas, pirmā(?) lidmašīna bija ar tvaika dzinēju, cik atminu to uzbūvēja Krievijā Možaiskis vēl pirms Raita, lai gan nolidoja tik īsu gabaliņu![]()
HIPPY rakstīja: Tak dīzelis vispār nav mašīna – dīzeļmotorus izmanto tik traktoriem
Nuja... Tik tad, kad knapi tiek līdzi ar savu benzīnu un paliek pusceļā, jo bāka tukša, sāk runāt savādāk ![]()
i_edgars rakstīja:
anonimikis rakstīja: nu reņiem ir savas īpatnības. maigi sakot. tas vēl diezgan diskutabls jautājums kas ir labāks - 20 gadīgs skorpis vai 5-gadīgs renis.
Nu vismaz 1 500 Ls pa 100 000 km es neesmu maksājis servisiem, kā te lielās daudzi "jaunu" auto īpašnieki. Man tāda summa sanāk kopā ar motora un sūkņa kapitālo remontu, un gandrīz pieskaitot visu patērēto degvielu.
1,5 t Ls tika atdots sercisos par filtru, eļļas, bremžu uzliku un vienas zobsiksnas maiņu!
Bez tā braukšanas komforts Skorpī ir vismaz 10 reizes lielāks, kā Tavā Renī, pie kam pieaudzis cilvēks sēdēt Renī var tikai priekšējos sēdekļos!
Man tas jau sen ir skaidrs, bet kad Tev pieleks?????
Pirmais renaultu pat nemazgā ![]()
![]()
par kādiem remontiem tu runā? ![]()
![]()
![]()
bet fascinē visgudrīša, kurš savā mūžā ir izjaucis vienu antīku lūkasu, apgalvojums, ka augstpiediena sūknis nevar būt uz zobratiem ![]()
![]()
![]()
Ozz rakstīja: www.retromoto.lv/...
nu te ir visaadas receptes
Bet Tu taču esi patiešām pilnīgi stulbs!!! Es rakstu elektriskā plītiņa, bet Tu gvelz par gāzes plītiņu!
Kas ir - tik elementāras lietzas nejēdz atšķirt, vai patiešām lasīt pilnīgi nejēdz?!!
Sen jau teici, ja kāds pateiks balts, tad tieši Tu būsi pirmais kas pārgriezis ģīmi bļaus : nē melns!
NU dien tikko no trako nama izmucis.
Un vēl - aplūko savu pļešku spogulī, pirms citus par opjiem saukā!!
lai neapstājas parēkšana ![]()
Pirmais rakstīja:
lai neapstājas parēkšana
Daudz Tev vajadzēs te iepļūtīt, lai neapstātos! Skaties, ka tik jēls nepaliek.
sarashkins rakstīja: Dīzelī ir spēks - lokomotīves, ledlauži, zemūdenes... ari motocikli ir bijuši! Bet vai ir bijusi kāda dīzeļ-lidmašīna?
Otrajā pasaules karā Junkers ražoja pāris divtaktu ķīseļu modeļus, kuri tika likti dažiem bumbvedējiem.
Gauss rakstīja: Neviens dīzelis nespēj ne tuvu pietuvoties ar benzīnu darbināmam ūdensmetēja dzinēja sniegumam. Vai ir kāds dīzelis, kas spēj sotaku sasniegt 2 sekundēs?
Moš šitais?!
www.planetlemans.com/...
kerzaks rakstīja: interesanti gan. Zinu, ka car-use.lv ir materials par to
par to materiāls ir iekš gribu.lv
Pirmais rakstīja:
kerzaks rakstīja: interesanti gan. Zinu, ka car-use.lv ir materials par to
par to materiāls ir iekš gribu.lv
Tas ir viens un tas pats portāls.
viktors1961 rakstīja:
nesen ievēroju, 140 zs 2,5 TDI A6 vecais
šitam bija tikai 140zirgi? tagad 1,9d 150-160zs ir norma.