Seene rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
i_edgars rakstīja:
Palaidniex rakstīja: Sēne - pīpē gan un tā ka brīnums ka pažarnieki nebrauc dzēst
Pīpē vai nepīpē, bet viņam šoreiz ir pilnīga taisnība!
Kurā vietā taisnība? Ir taču speciāls izņēmums uz pirotehnikas lietošanu, bez norādes, ka tas attiecas tikai uz kluso pirotehniku - tātad drīkst lietot arī skaļo pirotehniku!
Lasīt tu māki un, atšķirībā no citiem gadījumiem,
šeit māki saskatīt likuma garu. Bet sekojot likuma burtam, ir nepieciešama īpaša norāde, ka pirotehnikas izmantošanas gadījumā trokšņošana ir atļauta. Tā kā šādas norādes nav, tad tas, ko vēlies pateikt, ir palicis tikai likuma izstrādātāju iecerē, bet likumā ir pieņemts tādā formā, kā to saku es.
Ja es uzrakstīšu iesniegumu, ka man tavs salūts traucē, policistam nebūs iespēju tevi nesodīt. Pretējā gadījumā saņems sodu pats par to, ka atsakās novērst un sodīt likumpārkāpumu. Un zini - tev laikam visdīvainākais liksies tas, ka, manuprāt, tev ir taisnība par to, ka šāda situācija nav pareiza. Tikai izbrīna tavi aicinājumi pārkāpt likumu, ko veiksmīgi izsaki pārmaiņus ar aicinājumiem to nedarīt, jo tad nebūšot problēmu. Personības dalīšanās acīmredzama. Ja ne no pīpēšanas, tad derētu padomāt par ārstēšanu savlaicīgi
Likuma burts šoreiz varēs iet atslaucīties. Paukšķene ir pirotehnika. ja es to varu izmantot valsts svētkos - tātad drīkstu paukšķināt.
Neesi nekad risinājis populāro rēbusu - Kam pieder Zebra?
Ja sāks tirzāt ko tieši nozīmē pirotehnika, tad atklāsies, ka atļaujot lietot pirotehniku ir atļauti arī pirotehniskie (un tikai pirotehniskie) trokšņi. Milicis drīkstēs sastādīt protokolu par skaļu taurēšanu un nesmuku dziedāšanu, kā arī skaļu kāju dauzīšanu pret zemi vai tukšo miskasti, bet par pirotehnikas lietošanu un tieši tās radīto troksni - nevarēs viss. Jo pirotehnikas lietošana nenozīmē jebkādu trokšņu atļaušanu, bet tikai konkrētu - pirotehnisko trokšņu atļaušanu.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .