Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Manupraat, radariem vajadzeetu buut bez privaataa partnera liidzdaliibas, bet valsts finanseetam projektam. Manupraat, uz visu valsti pietiktu ar 30 paarvietojamajiem radariem, uz katru no bijushajiem rajoniem pa vienam, bet Pieriigaa vairaak. Meerkjim buutu jaabuut nevis lielaakai sodu iekaseeshanai, bet peec iespeejas dazhaadaakaam radaru atrashanaas vietaam. Katru radaru uzstaadiitu un peec tam uzmaniitu viens brunjots policists ar bruto algu kaadi 3,5 - 4 lati stundaa. Visai radaru uzraugu brigaadei buutu viens priekshnieks Riigaa, kursh plaanotu fotoradaru atrashanaas vietas un laikus un dotu uzdevumus policistiem-uzraugiem. Vinsh arii caur GPS kontroleetu, ka visi vinjam padotie policisti-uzraugi uzdotajaa laikaa atrodas preciizi noteiktajaa vietaa. Piemeeram, policistam-uzraugam Uldim ar baazes vietu Valmieraa pirmdienaa tiktu dots uzdevums izbraukt uz celja un uzstaadiit radaru Valmieras-Diklju shosejas 8.kilometraa, otrdien tiktu dots uzdevums izbraukt uz Mazsalacas shoseju 3 km pirms Vecates, treshdien doties uz Ruujienu un uzstaadiit radaru 4 km aiz taas Igaunijas virzienaa. Buutu jaapanaak situaacija, lai visaa valstii autovadiitaaji tiktu pieradinaati, ka fotoradars var buut jebkuraa vietaa.

cezars2 Reģ.: 22.09.2004
0 0 Atbildēt

57 km/h tas ir vienkarsi idiotizms. Ir tak ari tada lieta, ka plusmas atrums. Un vel vairak tracina idiotiski izvietotas celazimes. Es saprastu ja radari kertu 70 uz augsu nu tad jau ir apzinata parkapsana, bet 57, kad tad lai skatas uz cela ja visu laiku javero ka tik neparkap kadu km.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

cezars2 rakstīja: 57 km/h tas ir vienkarsi idiotizms. Ir tak ari tada lieta, ka plusmas atrums. Un vel vairak tracina idiotiski izvietotas celazimes. Es saprastu ja radari kertu 70 uz augsu nu tad jau ir apzinata parkapsana, bet 57, kad tad lai skatas uz cela ja visu laiku javero ka tik neparkap kadu km.

Tai svētdienas rītā plūsma biju es un vēl viens vai divi autombīļi Fiksētais ātrums ir 60 kmh.

Pirms tam tai kastei braucu garām ar 60 -65 kmh/ GPS, i neko.

Nu jācer, ka pēc vakardienas šoviem iekš Saeimas būs kaut kādas pozitīvas izmaiņas, bet nu cerības mazas.

Vienīgais, ko es nesaprotu, kapēc CP patruļnieks savā darbībā ņem vērā LAPK 21. pantu, tobiš neaiztiek vadītājus par šādu pārkāpumu, bet tā Alla, kas man izrakstījusi papīru, ne.

Vakardien Lukstiņkantoris pārsteidza ar saprāta izrādīšanu bīdot sakarīgas izmaiņas LAPK, par ātruma sodiem.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

šodien Feisbūkā ieraksts no kāda Indijas paziņas:

63rd Republic Day..doesn't matter if we are sick of the system, all these years only corruption and population are on the rise, we have no leaders only politicians, no health or social security, we are scared of going to courts or hospitals as we never know what happens there...even then........happy republic day..vande Matram.

Mums tomēr iet labāk... Bet varbūt nē...

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

M77 rakstīja:

Seene rakstīja: Pamēģini piedzerties ar kefīru un tad sapratīsi, cik var kaifu noķert šādā veidā

Varbūt, var arī ar kefīru, katrā ziņā no viena daktera ir dzirdēts, ka lēti apreibināties var ātri (īsā laikā) izdzerot lielu daudzumu ūdens (3 litri un vairāk). Neesmu provējis.

tā var ātri nomirt.

izlasi Solženicina Arhipelag Gulag

neiesaki lasīt visādu kujnu....

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: šodien Feisbūkā ieraksts no kāda Indijas paziņas

Mums tomēr iet labāk... Bet varbūt nē...

Mums labāk gāja, kad te uz sociāliem principiem uzbūvēja valsti, nevis viduslaiku kolhozam nomainīja izkārtni... būtu tavs paziņa musulmanis - drošvien teksti būtu pavisam citadāki... es jau nerunāju par to, ka ja vinš būtu vel no zemākas kastas, diez vai kaut ko rakstītu feisbukā...

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

jaa, bet tiem indusiem ir sveši tādi jēdzieni kā "ziema", "apkure", "viena raža gadā".

un paši vainiigi- ņehaj bij no Elizabetes atteikties

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Vakardien Lukstiņkantoris pārsteidza ar saprāta izrādīšanu bīdot sakarīgas izmaiņas LAPK, par ātruma sodiem.

Sakarīgas? Soda punkti no +1 km/h?! Kolēģa miliča bizness ir iebraucis auzās. Jābīda fiksi savējo.

0 0 Atbildēt

sarežģītākais, bet godīgākais ceļš būtu pārskatīt atļauto braukšanas ātrumu. uzlikt pilsētā 60 un 80 max,noregulēt gājēju pāreju jautājumus- tad varētu manis pēc arī ņemt opā par +5. plūsma un es pats reāli pa pilsētu tā arī braucu.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

CRDI rakstīja:

Sakarīgas? Soda punkti no +1 km/h?! Kolēģa miliča bizness ir iebraucis auzās. Jābīda fiksi savējo.

Tas soda punkts būs tikai tad ja milicis Tevi gada laikā atkārtoti pieķers braucam uz 60 kmh . Mēģini atcerēties cik reizes tev milicis ir ķēris par šādu ātrumu. Mani ne reizes.

Man gan domāt, ka prātīgāk būtu soda slieksni ieviest vispār no +10kmh

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Seene rakstīja:

CRDI rakstīja:

Tas soda punkts būs tikai tad ja milicis Tevi gada laikā atkārtoti pieķers braucam uz 60 kmh . Mēģini atcerēties cik reizes tev milicis ir ķēris par šādu ātrumu. Mani ne reizes.

Man gan domāt, ka prātīgāk būtu soda slieksni ieviest vispār no +10kmh

Tas soda punkts būs tad, ja milicis tevi pieķers braucot ar 51km/h un tu negribēsi dot kukuli. Līdz šim nav ķēris, jo jēga maza. Tagad būs ļoti liela interese to darīt. Tā ka atmiņas varēsi vien paturēt atmiņās.

0 0 Atbildēt

nekad neesmu devis kukuļus...vai nu piekrītu, vai arī jau pirms protokola rakstīšanas pasaku ka apstrīdēšu (bij gadiijums kad ar rokas fēnu man mēģināja piesiet ātrumu, kaut pašiem mašīnā stāvēja izslēgts FR) tad kko nočīkstēja par soda mīkstināšanu kā par "bez gaismām", uz ko es šamiem teicu ka gaismas man ir automātiskās no ražotāja un es to kloķi vispār nekad neaiztieku, tad vēl kko papukstēja un palaida vaļā.

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: nekad neesmu devis kukuļus...vai nu piekrītu, vai arī jau pirms protokola rakstīšanas pasaku ka apstrīdēšu (bij gadiijums kad ar rokas fēnu man mēģināja piesiet ātrumu, kaut pašiem mašīnā stāvēja izslēgts FR) tad kko nočīkstēja par soda mīkstināšanu kā par "bez gaismām", uz ko es šamiem teicu ka gaismas man ir automātiskās no ražotāja un es to kloķi vispār nekad neaiztieku, tad vēl kko papukstēja un palaida vaļā.

Nu līdz šim es arī tā darīju. Bet tagad acīmredzot būs jāizvēlas - braukt ar -10km/h, dot kukuļus vai dzīvot bez tiesībām.

Gauss Reģ.: 15.09.2010
0 0 Atbildēt

Tak ātra braukšana, tāpat kā jebkurš likuma pārkāpums, vienmēr ir bijis maksas pakalpojums.

Bet dīvaini ir tas, ka latvietis tipiskais vienmēr cīnās pret kukuļiem, par taisnību u.t.t.

BET, kad to visu padarīšanu grib legalizēt ar fotoradariem, tad pēkšņi arī tas nav labi!!!

Tad kas ir labāk, dot kukuli vai oficiāli nomaksāt sodu tādā pašā apmērā?

Lohi... bļe, vienkārši lohi...

0 0 Atbildēt

Ievērojiet likumus un nebūs vajadzīga ne Iekšlietu, ne Tieslietu ministrija. Padomājiet, cik daudz naudas izdosies valstij ietaupīt. Vai tad tas nav tas par ko mēs cīnamies? Par valsts (mūsu) naudas taupīšanu???

0 0 Atbildēt

Da es Zivtiņa vietā padomātu par iespēju KATRU auto obligāti aprīkot ar "melno kasti", kas fiksētu auto pārvietošanos un visus pārkāpumus. Un ejot TA varētu to ierakstu atprečot un csdd kasē nomaksāt sodus par visu gadu.

0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja: Da es Zivtiņa vietā padomātu par iespēju KATRU auto obligāti aprīkot ar "melno kasti", kas fiksētu auto pārvietošanos un visus pārkāpumus. Un ejot TA varētu to ierakstu atprečot un csdd kasē nomaksāt sodus par visu gadu.

Norvēģi un austrālieši jau ir mēģinājuši - bet neizgāja cauri tāds "lielais brālis".

0 0 Atbildēt

Gauss rakstīja: Ievērojiet likumus un nebūs vajadzīga ne Iekšlietu, ne Tieslietu ministrija. Padomājiet, cik daudz naudas izdosies valstij ietaupīt. Vai tad tas nav tas par ko mēs cīnamies? Par valsts (mūsu) naudas taupīšanu???

Ja jau nebūs ministrijas, tad kas izdomās likumus? Un kas viltos pārkāpumus, ja pārkāpēju pietrūks?

0 0 Atbildēt

kam Tu taises dot kukuļus? fotoradaram??? ments par +10 var mēģināt , bet atkal- mašīnas spido kļūda 10%, fēna kļūda vismaz tikpat, ja nav fēns ar bildi- tos mērījumus +10 jamie var ierullēt labi dziļi sev. šamos tak drātē par katru nepiekristo protokolu.

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: kam Tu taises dot kukuļus? fotoradaram??? ments par +10 var mēģināt , bet atkal- mašīnas spido kļūda 10%, fēna kļūda vismaz tikpat, ja nav fēns ar bildi- tos mērījumus +10 jamie var ierullēt labi dziļi sev. šamos tak drātē par katru nepiekristo protokolu.

Kam? Tam mentam, kam nebūs nekādas intreses rakstīt protokolu, jo ar tādu sodu plānu tāpat izpildīt nevar (brīdinājums). Bet vadītājam vēlme iztikt bez protokola, lai eventuāli nemaksātu Lukstiņam par piespiedu kursiem un palikšanu bez tiesībām, milzīga. Kas ieguvējs? Lauvas nams un Lido!

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: ....

Tas soda punkts būs tad, ja milicis tevi pieķers braucot ar 51km/h un tu negribēsi dot kukuli. Līdz šim nav ķēris, jo jēga maza. Tagad būs ļoti liela interese to darīt. Tā ka atmiņas varēsi vien paturēt atmiņās.

Nu labi, ja domā ka miličonkām nav citu ko darīt, kā ķert tos kas brauc uz 51 kmh, lai tā būtu....

man jau sāk likties, ka tu esi izpelnījies kaut kādu īpašu miliču nežēlastību Man sarunas ar miličiem par ātruma pārkāpumu līdz 20kmh ir bijušas tikai 2, viena beidzās ar pirksta pakratīšanu un pamācību braukt +12kmh, un otrā dabūju soda kvīti par 2 ls, neatceros ko viņš tur sacerēja, tas bija laikos, kad sodu varēja nomaksāt "ņethodja ot kasi", bij tācs apzinīgs Kuldīgas raj. milicists

0 0 Atbildēt

Pie tam tas punkcs būs tikai tad, ja Tevi pieķers otrreiz...

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Seene rakstīja: ....

Nu labi, ja domā ka miličonkām nav citu ko darīt, kā ķert tos kas brauc uz 51 kmh, lai tā būtu....

man jau sāk likties, ka tu esi izpelnījies kaut kādu īpašu miliču nežēlastību Man sarunas ar miličiem par ātruma pārkāpumu līdz 20kmh ir bijušas tikai 2, viena beidzās ar pirksta pakratīšanu un pamācību braukt +12kmh, un otrā dabūju soda kvīti par 2 ls, neatceros ko viņš tur sacerēja, tas bija laikos, kad sodu varēja nomaksāt "ņethodja ot kasi", bij tācs apzinīgs Kuldīgas raj. milicists

Tev ir kaut kādas problēmas atšķirt pagātni no nākotnes?! Kuru interesē kādas sarunas tev ir BIJUŠAS ar miličiem agrāk, kad nebija soda punkti. Tagad tādi BŪS un sarunas būs savādākas - ja Lukstiņam savu ideju izdosies realizēt.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja: Pie tam tas punkcs būs tikai tad, ja Tevi pieķers otrreiz...

Kur tādas muļķības rāvi? Izlasi vēlreiz Lukstiņa teikto!

"Pārsniedzot braukšanas ātrumu līdz desmit kilometriem stundā, tiks uzlikts tikai viens soda veids - brīdinājums. Taču, ja šādu pārkāpumu reģistrēs ceļu policijas inspektors, tad brīdinājumam sekos vēl arī viena soda punkta piešķiršana, komisijas sēdē pastāstīja CSDD vadītājs Andris Lukstiņš."

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

Bled, izskatās, ka šinī latwāņu bedrē drīz būs jāmeklē vecais Zapars... Ar to vismaz tik viegli nebūs pārsniegt tos 50 km/h...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti