ak rakstīja: Vispār te izskanējušai viedoklis, ka tāpēc, ka fanam ir lētā škodiņa, nevar gaidīt tādu pašu attieksmi kā gadījumā, kad servisos griežas ar mazlietotu dārgākas klases auto-tas ir tipisks uzpūtīgums, kurš piemīt arī dīleru servisiem piemēram, tam pašam Volvo kantorim Mūsa motors, ar kuru saskāros, kad man bija Volvo. Acīmredzot dīleri pārāk labi dzīvo, ka klientu apkalpošanas ētika, un sava uzņēmuma prestižs nav svarīgs. Es arī domāju, kādu auto un pie kā pirkt, kad apniks remontēt lielo, komfortablo, bet ar lielu nobraukumu, vācieti. Un pēc šādas VWfana pieredzes, un Karlo es diezi vai iešu. Vajadzētu būt vienādai dīlera attieksmei attiecībā pret garantiju, vai klients ir pircis Fabiju, vai SuperB. Karlo izteikums, ka sīkā graboņa norma ir ielas huligānu līmenī, jaunam auto nekam un nekur nav jāgrab. Fan, turies, es un mani kolēģi jūtam līdzi un ceram, ka Tu panāksi, lai Škoda izlabo savas kļūdas.
Pilnīgi piekrītu... jaunam auto nekas nav nav jāgrab un jāklab un tās basņas par to, ka tas ir normāli un tā vajag, jo, redzies, lēts auto, ir lohatrons.
No otras puses te ir jāsaprot viena lieta, ko, palasot šo un līdzīgus forumus, tauta nu nekā negrib saprast. Vairumā dīleru garantijas gadījumus neatmaksā paši. Galu galā, dīleris nav vainīgs pie tā, ka ražotājam ir brāķis gadījies. Līdz ar to, ja dīleris atsaka garantiju, nu, nav tā, ka tas dīleris ir padla, jo negrib maksāt. Tieši otrādi, dīleri IR ieinteresēti veikt garantijas remontus, jo tos viņiem apmaksā importētājs, savukārt, importētājam - ražotājs. Šajā gadījumā, ražotājs Karlo Motoram. Nu ne jau pēc vietējām cenām. Es gan 100% nezinu, vai tā ir visiem, bet zinu, ka opelim tā ir, nissanam arī, folksvāgenam arī, tātad, pēc idejas, vajadzētu būt arī škodai. Varbūt kādai markai ir tā, ka tas paliek uz importētāju, līdz ar to rūpnīca pieļauj lielāku uzcenojumu, tobiš, atdod importētājam mašīnu lētāk, tad jā, importētājs varbūt varētu censties gļukot uz garantijas remontiem, tajā pašā laikā, ražotāja noteiktie standarti viņam tāpat ir jāievēro.
Līdz ar to, šajā gadījumā, manuprāt, ja importētājs (Karlo) atsaka reikas remontu, fanam ir OBLIGĀTI jāraksta ražotājam uz Mlada Boļeslavu ar visām izdrukām, pierādījumiem utt., protams, par to iepriekš brīdinot dīleri/importētāju (varbūt noraustīsies un piedāvās risinājumu). Un, protams, piedraudētu mazliet ar medijiem.
Ak, Volvo vēl ir paši laipnības un labas attieksmes iemiesojumi, salīdzinot, piemēram, ar, piemēram, Krasta ielas VW (gan pēdējā laikā nav bijusi darīšana, bet pirms gadiem 5 tas bija ārprāc) vai Krasta ielas Mercedes... Varbūt subjektīvi, bet es kaut kā esmu novērojis, ka tā lielākā pirkstiņvicināšana pūš no tiem dīleriem, kuriem Latvijā ir monopols - škoda, mercedes, vw, volvo...