VWfans rakstīja: Sanāk tā, ka jauna auto garantija, izrādās, ir sūds!
Jā, fan, labrīt
Tu ļoti uzskatāmi redzi, kāpēc man personīgi nav ne vismazākā sapņa par jaunu mašīnu, jo nekā laba tur nav, ja neskaita to, ka nekas vēl nav nolietots, un pačots, ka brauc ar kaut ko jaunu - bet toties ir nekam nederīga garantija un ir augsta cena. Gābešņiks, protams, regulāri bīda tekstus, kur caur rindām var izlasīt ka es neko nesaprotot jo iekāpt tajā sūdā nevaru atļauties un ja varētu, tad obligāti iekāptu - bet es labāk mācos no citu kļūdām, piemēram, tavējām, nekā izmēginu pats dārgas kļūdas. Lai es, personīgi, apdomātu jaunas mašīnas iegādi, tur būtu jānotiek diviem faktoriem - pirmais - kontā attiecīga summa, otrais - uz mašīnu būtu jābūt garantijai kā uz detaļu komplektu - respektīvi ja notiktu kā tev - izņemu ārā reiku, aiznesu dīlerim, uzlieku uz galda, dodiet vietā jaunu!
Vārdu sakot, nekad. Un te mēs varam pāriet pie otrā punkta...
VWfans rakstīja: Vai tiešām stūres mehānisms nav remontējams lētāk par samērīgām naudiņām (līdz kādiem 200-300 EUR)?
...ja tu varētu atļauties jaunu mašīnu, tb to būtu nopircis skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, būtu varianti - uz PQ24 platformas nāca kāds pusducis modeļu, ko ražo jau no deviņdesmito beigām, es neredzu nekādu problēmu to reiku šrotos sameklēt par kādām 100-150 eirām - vai varbūt atrestaurēt, ja ko tādu maz restaurē, jo parasti reikas restaurē jo hidrauliskā daļa sāk tecēt - bet tev gan jau līzinga līgums liedz remontēt kreisajos servisos vai likt lietotas detaļas iekšā... Redzot ka tā tava fabija ir uz vecas platformas būvēta, tā mašīna noteikti ir vienkārša kā cirvis - ja es pareizi sapratu kurā no visām četrām Polo sadaļām manā ETKĀ [datorizēts VAG oficiālais detaļu katalogs][manējā škoda nav] jāskatās, uz ātro izskatās ka tā mašīna ir tikpat prasti uzbūvēta kā mans audī vai trešais golfs - kā radīta mana līmeņa pašskrūvētājam, tik jā, tu diemžēl tāds neesi un tu to arī nedrīksti darīt...