- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Cik šāds maksā pie mums, cik ilgi jāgaida un vai vispār var nopirkt?
Nortel rakstīja: Redz kā strādā sankcijas: Cik šāds maksā pie mums, cik ilgi jāgaida un vai vispār var nopirkt?
Cik zinu, to VW ražo Amerikas tirgum.
Nortel rakstīja: Redz kā strādā sankcijas: Cik šāds maksā pie mums, cik ilgi jāgaida un vai vispār var nopirkt?
Pelēkais imports no Ķīnas, Ja tiešām gribI, Mobile.de rēgojas pārsimt tādu piedāvājumu. Sauc Atlas, un ražoti asv ne is Ķīnā ka šis tarramont
Volx rakstīja: Kā tu iedomājies es to varu izdarīt? Man tak nekādi ziņojumi nerādās, ka tas nav kkas publisks. Vienkārši pievienojies dotajam resursam un viss būs publisks
"Kā tu iedomājies es to varu izdarīt?" Nu tā vienkārši nepostēt linkus uz resursiem, kas nav publiski. Ne privātām grupām, ne maksas portāliem.
Kanibaals rakstīja: >Vienkārši pievienojies dotajam resursam Tikpat labi var Yandex pievienoties uzinstalēt Kaspersky vai sūtīt savus datus pa taisno FSB. Krievam ticēt ir sevi necienīt.
Vai tad jūtube kad abonē kādu kanālu tu visus savus datus nodod CIP?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
3
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13