- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: Un tomēr - hmmm, kas notika, ka šams tik pēkšņi ieslēdza Džeksonu?
Ir versija, ka pie Voroņežas no glabātuves aizņēmās kaut kādu atombumbiņu - kā savu "drošības garantu". Gājiens uz Maskavu bija dūmu aizsegs.
650 rakstīja: Es jau pirms krietna pus gada teicu, ka mani kaitina nospeidoši lielākā daļa ukraiņu komentētāju.Itin jo īpaši TIE, kuri ir uzņēmuši modīgu modi runāt ukrainiski ar krieviski atbildošu intervējamo personu.Man ,piem, na/er nevaig ne tos krievus, ne tos ukraiņus- bet nu tās drazas klausītāji tomēr ir daudzi no ārvalstīm UN arī gluži ne visi šeit uzņemtie "viņējie" māk latviski.Lai tie dablaēbi uzrunā starptautu auditoriju angliski, redzēs kā viņiem ies. Taču vis lielāko centību izrāda tieši LVijas Lohi.Itin jo īpaši ar beidzamalaika pakaļmodi izrunāt ukrainiskos nosaukumus lauzīti pazemojošā latviešu izloksnē.Ja visnotaļ taisnīgs un patriotisks ukraiņu kanāls TSN (citus/nelasu) sauc Līko Ragu par KrivojRog, tad pakalpīgie latvijiešu Lohi tur kko mēla mežģi Krivij Rohass virzienā.Plus vēl tie dalblaēbi, kuri savulaik Ltv tiešajā ēterā (mazgadīgām personām pieejamā diennakts laikā!) sēdēja saburzītos tē-kreklos ar tobrīd modīgo saukli "ejiet/na*uj". Prottams, ka tur kuplā skaitā kroti un sabotieri- vaščekists par to jau pirms gada te pļjūtīja.Es nebrīnītos, ja arī daļa Lavijas gādātās palīdzības būtu aizgājusi kādos kreisceļos. Un ja vēl ņem vērā, ka viņš neba jau visu tikai "no sevis" pļjūta kā nevainīgs jūtuperis un garāmgājējs (demokrātu pārtijas) influenzeris.Vienīgi ja attiecīgajā dienā nav par ko pavīt intrigas, tad viņš kļūst tāds galīgi neinteresants un to vispārējo muldēšanu bieži vien prasās/pārtīt.
Kaimiņi leiši pieturas pie pārbaudītām vērtībām - Polijā manīju satiksmes autobusu ar šilti Vilnius - Kijevas (pa vecam) logā
Volx rakstīja: Kas notiek? twitter.com/antiputler_news/status/1676629997438599175?t=hdOoS25gXmHlQ7zeG127oA&s=19
Lasīt nemāki, tur taču uzrakstīts, "kas notiek" Ja var ticēt...
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13