Bez apsaukāšanās jau neesi spējīgs neko uzrakstīt? Parādīsi kur es izsmeju kādu? Atkal bez melošanas neesi spējīgs diskutēt?
Te tika runāts par veciem cilvēkiem kopumā, nevis izceļot tikai slimos, un es neesmu novērojis, ka man apkārt esošajiem veciem cilvekiem sagādātu problēmas iesēsties/izkāpt parastā vieglajā mašīnā. Jā, ar kaut kādām specifiskām kaitēm varbūt pseidodžips ir ērtāks, bet tāpēc nevajag vispārināt. Tu jau savā fanātismā esi aizgājis tik tālu, ka strīdies ar cilvēku, kurš saka, ka viņam tāds ir un neliekas ērts, mēģinot viņam pierādīt, ka viņš neko nesaprot, un viņam patiesībā ir ērti 😂
Es arī esmu braucis ar daudz un dažādiem parketniekiem, un neviens no tiem man nelikās ne ērts, ne patika kā tas vadās (šeit vienīgais izņēmums bija X5), ne arī tur par kaut kādu ietilpību var priecāties, un es pilnīgi noteikti tāda tipa mašīnu negribu un negribēšu. Ja tev patīk un liekas ērti, ok, man prieks par tevi, turpini braukt, bet nevajag tāpēc citus turēt par muļķiem un bāzties ar savu "pareizo" viedokli virsū.
Bet tā Rucavas gudrīša domu gājienu es vispār nesaprotu. SUVi slikti, jo ir augsti, jaunās mašīnas sliktas, jo ir zemas, bet mans golfs ir labs jo ir augsts, un mūsdienās klasificētos kā SUVs... 😳