iAuto rallija kauss - Forums - iAuto

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

and12321 Reģ.: 13.04.2004
0 0 Atbildēt

Kungi - gaidu info par "alternatīvo pasakumu" Esmu ieintereseets.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

lai reds neņem ļaunā, ka es tā nelietiegi izmantoju jamā resursu reklāmai

www.beaumonde.times.lv/...

arheos Reģ.: 02.04.2007
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

arheos rakstīja: PS. Un vēl - diemžēl šeit ir arī cilvēki, kuri palīdzēja iedzīt pa kādai naglai iauto rallija "riepās".. Ko darīt un kurp iet - paši ziniet!!!

A tu vari ar visu samierināties arī turpmāk un neko nevienam neiebilst,tik mājās podam pasūdzēties.Turpini tā dzīvot. Ja ir pasākums, kuram ir Nolikums, kurš ir LAF organizēts, kurā orgs sola un plāno, tad lai ir tā,kā solīts. Ja nav, tad lai nav vispār. Turpini tā dzīvot.

Jušēn, man ir pilnīgi vienalga, ko tu par to domā.. Ja tavu valrieksta lieluma smadzenes un valzirga lieluma ego silda doma visu nolīdzināt, visu iznīcināt sev apkārt - tad cepies vien tālāk, līdz Hitleram tev tik un tā neizaugt!

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

arheos rakstīja:

nuhajs rakstīja:

arheos rakstīja: PS. Un vēl - diemžēl šeit ir arī cilvēki, kuri palīdzēja iedzīt pa kādai naglai iauto rallija "riepās".. Ko darīt un kurp iet - paši ziniet!!!

A tu vari ar visu samierināties arī turpmāk un neko nevienam neiebilst,tik mājās podam pasūdzēties.Turpini tā dzīvot. Ja ir pasākums, kuram ir Nolikums, kurš ir LAF organizēts, kurā orgs sola un plāno, tad lai ir tā,kā solīts. Ja nav, tad lai nav vispār. Turpini tā dzīvot.

Jušēn, man ir pilnīgi vienalga, ko tu par to domā.. Ja tavu valrieksta lieluma smadzenes un valzirga lieluma ego silda doma visu nolīdzināt, visu iznīcināt sev apkārt - tad cepies vien tālāk, līdz Hitleram tev tik un tā neizaugt!

Nezinu kā tevi godāt uzvārdā,kas tāds esi? Vai anoniimais?

0 0 Atbildēt

Tie,kuriem labpatīk,var vainot mani iauto rallija izjukšanā Ja jums tā vieglāk paliek un neredzat patiesos iemeslus.

arheos Reģ.: 02.04.2007
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Un vēl - pilnīgs ignore tev!

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: lai reds neņem ļaunā, ka es tā nelietiegi izmantoju jamā resursu reklāmai

15 hosti jau bez manis apmeklējuši resursu

man jau ir 3 zvani

0 0 Atbildēt

arheos rakstīja:

Un vēl - pilnīgs ignore tev!

Es esmu pie vainas,ka Biee nepilda savas saistības?????? Nu tu āzis esi...

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Pirmais rakstīja: lai reds neņem ļaunā, ka es tā nelietiegi izmantoju jamā resursu reklāmai

15 hosti jau bez manis apmeklējuši resursu

man jau ir 3 zvani

viens no apmekleetaajiem bija es, taa ka 14

0 0 Atbildēt

kādas 3 ekipāžas būs no Bauskas.

0 0 Atbildēt

tātad, ja ir interese par pasākumu iauto ierastajā formātā (rs/srs+nakts orientēšanās) ar dažiem labojumiem, tad mēs pēc kādas stundas izbraucam pasākuma sagatavošanas darbos

paredzētais rajons - Rīgas+Cēsu (kā sākumā bija plānots)

0 0 Atbildēt

ir jau vēl 4 pieteikumi

mēs praktiski tūlīt izbraucam taisīt visu

neņemeiet ļaunā, ja neatbildēšu uz jūsu mailiem

labākais veids kā iegūt visu informāciju un pieteikties ir zvanīt 29365064

pieteikumi uz mailu, atbildes uz mailu būs ap 12 naktī, tur arī būs visa nepieciešamā informācija

tie, kas braukuši kaut vienā iauto posmā visu sapratīs

atšķirības būs - ekipāžai pašai ir jāizdrukā attiecīgie dokumenti vai kā savādāk jāparūpējas lai tie būtu pieejami.

izņemot nakts pasākuma kartes...

and12321 Reģ.: 13.04.2004
0 0 Atbildēt

painformejiet ari mani, luudzu, uz 29996978 - Vanags.

0 0 Atbildēt

and12321 rakstīja: painformejiet ari mani, luudzu, uz 29996978 - Vanags.

lasi pats

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Uzmanību: ņemiet vērā, ka "Pirmais" organizētais pasākums nav nekādā saistībā ar iAuto rallija kausa pasākumiem - iAuto rallijs nenotiks. Protams, jauki, ka kāds uzņemas ko tādu veidot, tomēr iesakām izveidot jaunu diskusiju par "Pirmā" pasākumiem.

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Ja godīgi... Es esmu uz tirsas.

Lai nu kā,fakti liecina paši par sevi.

Agrāk domāju,ka tās ir tikai tukšas runas un ķīviņi... nu attiecībā DEX vs REDs un citi zvēri. Piedevām pastāvēja viedoklis... ka pie visa vainīgs grādīgais...

Esmu gana ziņkārīgs,bet īsti to virtuvīti nepārzinot,nezināju,kam ticēt...

Tagad zinu...

Grādīgais rullē!!!

Nākamais,kam pazudīs SĀLS ,būs pats portāls...

0 0 Atbildēt

gatavs

www.iauto.lv/...

red, ja ir kāds tāds tavuprāt lieks koments iauto pasākuma topicā, met ārā

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Parasti viedokļi par grādīgajiem pastāv ļaužiem, kuriem ar to ir vai bijušas problēmas.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: Parasti viedokļi par grādīgajiem pastāv ļaužiem, kuriem ar to ir vai bijušas problēmas.

Man nav... Tici?

0 0 Atbildēt

red, ceru,a ka tu arī būsi

velkamēts uz pikniku

uz kurieni tev pusnaktī nosūtīt infu?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: red, ceru,a ka tu arī būsi

velkamēts uz pikniku

uz kurieni tev pusnaktī nosūtīt infu?

Podjabivaješ?

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

Redaktors rakstīja: Parasti viedokļi par grādīgajiem pastāv ļaužiem, kuriem ar to ir vai bijušas problēmas.

Man nav... Tici?

atklāti? neticu

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

Aarkaartiigi zheel, ka tas viss taa beidzas.

jebkuraa gadiijumaa paldies Orgiem par doto iespeeju kaadu laiku patiikami, atraktiivi pavadiit savu briivo laiku un par radiito interesi par sho sporta veidu.

walcc Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

man ar shkrobe, ka viss ir beidzies...gandriiz jau sapratu kaa jaateelo stuurmanis...bet paldies, ka shaads pasaakums bija

p.s. kursh bij tas jokdaris, kas swh veltiija Elmaaram dziesmu "Raudaaja maate, raudaaja meita" ???

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Tie,kuriem labpatīk,var vainot mani iauto rallija izjukšanā Ja jums tā vieglāk paliek un neredzat patiesos iemeslus.

tu esi pie visa vainiigs smerdeli! dedz elle padla!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti