iAuto rallija kauss - Forums - iAuto

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

lidacens Reģ.: 10.04.2002
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Ā, Elmār, ja gribi ko uzzināt sīkāk, vari man piezvanīt un es tev pastāstīšu.

Par to-kāpēc tev ar mazo burtu- portāla īpašnieks un redaktors, kurš izsaka iespējamos faktus par sābista nesankcionētu pārgulēšanu ar manu draudzeni , nav manās acīs cienījams cilvēks.

Eu!

Dekster, ter xmen vai kā tur Tevi!

Vai ta nepietiek?

Nu cik var?

Esmu runājis 2 vārdus ar Tevi dzīvajā. arī Pēc šiem diviem vārdiem šķiti normāls džeks. Bet tagad - Puņķa Tapa!

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

lidacens rakstīja:

Esmu runājis 2 vārdus ar Tevi dzīvajā. arī Pēc šiem diviem vārdiem šķiti normāls džeks. Bet tagad - Puņķa Tapa!

Nu bet tu tak vari turpināt pieliekties visiem pēc kārtas dzīvē, ko satraucies?

P.S. Niks ar tev tāds, atbilstošs, zivjuk.

0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Tak uzliec tam kūdras ēdājam beztermiņa banu uz IP un miers.

Un ko tu īdi,loh?

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Tak uzliec tam kūdras ēdājam beztermiņa banu uz IP un miers.

naivais

lattelecom taču piedavā NATotās IPadreses katrā rigas telefonbudiņā

galu galā nemaz dators nav vajadzīgs.....

paņem mobīlo telefonu ar wifi un lietus laikā sēdi mašīnā un spamo.....

Audi80 Reģ.: 05.11.2006
0 0 Atbildēt

Kapēc Deksteram būtu jāuzliet bans?? Tāpēc, ka, redz, kādam nepatīk, ko viņš raksta? Ja cilvēks neraksta rupjības, kāpēc viņš nevarētu izteikt savas domas (kaut arī tās nesakristu ar vairākuma viedokli)?

Zhulix Reģ.: 14.09.2007
0 0 Atbildēt

Sveiciens! Lūdzu padomu - ir radusies vēlēšanās izmēģināt spēkus iAuto rallijā, tāpēc būtu jauki, ja kāds no Jums varētu vērst manu uzmanību uz lietām, par ko būtu vērts padomāt. Forumu esmu papētījis, bet tā kā vispārīgie jautājumi ir aprunāti diezgan sen, man interesē, kas varētu būt mainījies kopš rallija sākuma. Un varbūt, ja sanāk, iemetiet arī debitantu tipiskākās kļūdas..

Paldies!

Audi80 Reģ.: 05.11.2006
0 0 Atbildēt

Zhulix rakstīja: Sveiciens! Lūdzu padomu - ir radusies vēlēšanās izmēģināt spēkus iAuto rallijā, tāpēc būtu jauki, ja kāds no Jums varētu vērst manu uzmanību uz lietām, par ko būtu vērts padomāt. Forumu esmu papētījis, bet tā kā vispārīgie jautājumi ir aprunāti diezgan sen, man interesē, kas varētu būt mainījies kopš rallija sākuma. Un varbūt, ja sanāk, iemetiet arī debitantu tipiskākās kļūdas..

Paldies!

Galvenais ir jābūt kaut nelielai sajēgai no matemātikas un orientēšanās! Bet daudzi lieto navigācijas, datorprogrammas utt.

Un noteikti ir vērts padomāt - ko ņemt par stūrmani!!!

Vispār iauto rallijs ir baigi foršais pasākums - ir bijušas braukšana gan ar aizsietām acīm, gan pa Mūsu - ir vērts!

0 0 Atbildēt

Mans ieteikums- pirmajās reizēs nelietot navigāciju. Vismaz dienā ne. Naktī-cita lieta. Pa dienu pilnīgi pietiek ar hronometru un mašīnas spidometra attāluma mērītāju.

Stūrmanim jājēdz rēķināt, vai arī pilotam jājēdz un stūrmanim jājēdz saprast kas tur sarēķināts.

Ja brauc vienas ģimenes 'locekļi', tad iAuto rallija dalībnieku pieredze liecina, ka kašķis ir neizbēgams.

Vēlams pēc iespējas saglabāt vēsu prātu un neskatīties uz to, kur brauc citi, bet braukt tur, kur paši uzskatat par pareizu.

Nakij vajag labus lukturus, lai nav jāšķoba acis un labu kabatas lukturīti.

Pasākums ir ļoti OK. ( ja vien ***** bala bala netiek atcelts pārcelts)

AutoPilots Reģ.: 01.09.2001
0 0 Atbildēt

Zhulix rakstīja: Sveiciens! Lūdzu padomu - ir radusies vēlēšanās izmēģināt spēkus iAuto rallijā, tāpēc būtu jauki, ja kāds no Jums varētu vērst manu uzmanību uz lietām, par ko būtu vērts padomāt. Forumu esmu papētījis, bet tā kā vispārīgie jautājumi ir aprunāti diezgan sen, man interesē, kas varētu būt mainījies kopš rallija sākuma. Un varbūt, ja sanāk, iemetiet arī debitantu tipiskākās kļūdas..

Paldies!

mūsu pirmā kļuda bij:

pirmajā reizē Braucu kā parasti ikdienā - rezultātā ātrums bija par lielu!

kļūda 2

Nobraucām sinhronās braukšanas pirmo braucienu un tad tikai sapratām, ka tas bija sinhronās braukšanas pirmais brauciens, par vēlu to sapratām - nevarēja otro tik precizi nobraukt....

0 0 Atbildēt

AutoPilots rakstīja:

kļūda 2

Nobraucām sinhronās braukšanas pirmo braucienu un tad tikai sapratām, ka tas bija sinhronās braukšanas pirmais brauciens, par vēlu to sapratām - nevarēja otro tik precizi nobraukt....

Tātad- sinhronās regularitātes sacensībā ( SRS) pirmajā reizē braucot, jāfiksē novirze no ideālā laika ( ja tāda ir).

Pēc tam jābrauc, nemot vērā savu kļūdu, tātad tā, kā nobraukts pirmajā reizē.

Visticamākl pirmajā reizē viss šitais nebūs saprotams un galvenais, nobraukt pareizi leģendu, maksimāli cenšoties iekļauties laikā.

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

AutoPilots rakstīja:

kļūda 2

Tātad- sinhronās regularitātes sacensībā ( SRS) pirmajā reizē braucot, jāfiksē novirze no ideālā laika ( ja tāda ir).

Pēc tam jābrauc, nemot vērā savu kļūdu, tātad tā, kā nobraukts pirmajā reizē.

Visticamākl pirmajā reizē viss šitais nebūs saprotams un galvenais, nobraukt pareizi leģendu, maksimāli cenšoties iekļauties laikā.

Pasak lūdzu!

minirallijā (ROAD KLASE) kā notiek braukšana?

slēgta trase? vai tie ir vienkārši leģendas braucieni?

Paldies!

0 0 Atbildēt

AutoPilots rakstīja:

Pasak lūdzu!

Paldies!

ROAD iet pa to pašu trasi kur pērējās klases.

Ceļi ir slēgti vispārējais satiksmei,izņemot pārbraucienus.

Ir gan RS, gan SRS,kā kuro reizi.

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

AutoPilots rakstīja:

Pasak lūdzu!

Paldies!

ROAD iet pa to pašu trasi kur pērējās klases.

Ceļi ir slēgti vispārējais satiksmei,izņemot pārbraucienus.

Tad jau iespēja nomaldīties nepastāv...

galvenais ievērot laikus, vid. ātrumus...

Ir gan RS, gan SRS,kā kuro reizi.

0 0 Atbildēt

Nu,pārbraucienā, kura garums gadās 12 km, nomaldīties var. Ja gribās

krishus Reģ.: 06.05.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Nu,pārbraucienā, kura garums gadās 12 km, nomaldīties var. Ja gribās

Paņēmi stopētāju???

0 0 Atbildēt

krishus rakstīja:

nuhajs rakstīja: Nu,pārbraucienā, kura garums gadās 12 km, nomaldīties var. Ja gribās

Paņēmi stopētāju???

Nē, stropētāju

krishus Reģ.: 06.05.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

krishus rakstīja:

Paņēmi stopētāju???

Nē, stropētāju

Tas jau tagad moderni.

0 0 Atbildēt

Jā,jo- stropētājam vismaz bija ķivere, kuru minirallijā tomēr vajag. Nu bet stopētājam nebija. Tā nu lūk sanāca .

and12321 Reģ.: 13.04.2004
0 0 Atbildēt

nu kaa izskataas ar naakosho posmu? nebuus? buus? kur buus?

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Būs.

Cēsu puse.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

pagasts/i

????

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

Tā kā izskatās, ka cienījamais iauto redaktors nelasa e-pastu, tad nu rakstīšu šeit.

Visādu apstākļu sakritības dēļ es nevarēšu šogad piedalīties iauto tūrisma rallijā. Tajā posmā, kurā varēju, netika pildīts solītais un tajā posmā arī neizbraucu.

Kad es saņemšu atpakaļ savu naudu?

Nr_323 Reģ.: 20.02.2006
0 0 Atbildēt

Manu pieteikumu arī derētu apstiprināt!

(Nauda, par viena no atceltajiem posmiem, vēljoprojām ir Organizatora kontā)!

0 0 Atbildēt

Nr_323 rakstīja: Manu pieteikumu arī derētu apstiprināt!

(Nauda, par viena no atceltajiem posmiem, vēljoprojām ir Organizatora kontā)!

Nu, kontā tā gan sen vairs nav

0 0 Atbildēt

Kad būs preciza infa par v posmu?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti