Kaspersky rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
uzrīkojam kādu drag race?
opā kurš ar kuru šoreiz?
Nu tak bez manis nekādi
Kaspersky rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
opā kurš ar kuru šoreiz?
Nu tak bez manis nekādi
nuhajs rakstīja:
Kaspersky rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
opā kurš ar kuru šoreiz?
Nu tak bez manis nekādi
Piasakos par sekundantu
Ka tik AutoPilots nav Sviests....
Šodien nevaru īpaši iedziļināties, bet uz aci liekas, ka nav gan.
nuhajs rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
Gribās,ja? Kas Tu tāds esi? Citādi runā te, bet kas esi, nav zināms. Un tad jau var arī dragreisu.
kaut ko jau vajg sabīdīt
Kaspersky rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
opā kurš ar kuru šoreiz?
Vai tam kāda nozīme, kurš kuru?
AutoPilots rakstīja:
nuhajs rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
Gribās,ja? Kas Tu tāds esi? Citādi runā te, bet kas esi, nav zināms. Un tad jau var arī dragreisu.
kaut ko jau vajg sabīdīt
Davaj rīt Rumbulā. Kurš ar kuru? Es arī varētu uzskrieties, tikai ar sev līdzīgiem pretiniekiem
AutoPilots rakstīja:
Vai tam kāda nozīme, kurš kuru?
Kurš kuru būs pēc gonkas, sākumā jābūt kurš AR kuru
Ko jūs te, praidu organizējat vai dragreisu?
nuhajs rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
Es esu Autopilots....
AutoPilots rakstīja:
Es esu Autopilots....
Esi,esi. Ir tāda suga, kuri baidās atklāt sevi,jo var runāt tikai anonīmi būdami
Tak būs kas vai nebūs?
Kaspersky rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
nuhajs rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
ko daudz runat,
Vai uz Rīga-Daugavpils ceļa?
Kādus 5 gadus atpakaļ pie Dārziņiem skrējāmies
kaut ko jau vajg sabīdīt
Davaj rīt Rumbulā. Kurš ar kuru? Es arī varētu uzskrieties, tikai ar sev līdzīgiem pretiniekiem
nuhajs rakstīja:
AutoPilots rakstīja:
Es esu Autopilots....
Esi,esi. Ir tāda suga, kuri baidās atklāt sevi,jo var runāt tikai anonīmi būdami
Visi mani pazīst kā autopilotu...
un Kas b't` TU ???
Kaspersky rakstīja: Tak būs kas vai nebūs?
Manis pēc varam. Tik šis jau nesaka, kas ir. Atbrauks ar kādu pilnpiedziņas žuguli un tad būs jādomā, kurā sadaļā šo ielikt.
nuhajs rakstīja:
Manis pēc varam. Tik šis jau nesaka, kas ir. Atbrauks ar kādu pilnpiedziņas žuguli un tad būs jādomā, kurā sadaļā šo ielikt.
Ieliksim pa kreiso ausi un laidīsim mājās
Kaspersky rakstīja:
nuhajs rakstīja:
Ieliksim pa kreiso ausi un laidīsim mājās
Jo pa labo jau kāds būs ielicis iepriekš.
AutoPilots rakstīja:
Vai uz Rīga-Daugavpils ceļa?
Kādus 5 gadus atpakaļ pie Dārziņiem skrējāmies
Atkal Kubas partija klāt?
barbūt MASU PASĀKUMS nav īstā definīcija, pameklēsim kautko citu, piemēram, publisks pasākums...
atradu
"Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likums"
tas definē PUBLISKU PASĀKUMU
1) publisks pasākums — fiziskās vai juridiskās personas plānots un organizēts sabiedrībai pieejams svētku, piemiņas, izklaides, sporta vai atpūtas pasākums publiskā vietā neatkarīgi no īpašuma piederības;
tagad pamēģināsim iedomāties, ka es taisu dzimšanas dienas pikniku (fiziskas personas plānots svētku pasākums) savā pļavā (neatkarīgi no īpašuma piederības)
tagad mēģināsim saprast, kas ir PUBLISKA VIETA
atšķiram Priekšvēlēšanu aģitācijas likums un atrodam
(10) Publiska vieta ir ikvienai personai neierobežoti apmeklējama vieta, nepārkāpjot citas personas ar likumu aizsargātās tiesības un intereses.
sapratām.... (mana pļava likuma izpratnē ir ikvienai personai blablabla)
palika neskaidrs, ko nozīmē "SABIEDRĪBAI PIEEJAMS"
manuprat ir tā.... ja es negribu laist deksteru uz pasākumu, tad nelaižu arī.... un deksters var iet sūdzēties uz menteni vai piketēt pie pļavas robežas.... automātiski PASĀKUMS NAV SABIEDRĪBAI PIEEJAMS
nu varbūt kāds jurists būtu tik laipns un paskaidrotu man šitās nianses....
:: Pašreiz iAuto sērfo
2 apmeklētāji
ko gan tas varētu nozīmēt?
jā, un parakājoties pa internetu atradu, ka daudziem ir nesapratne par tiem pašiem jautājumiem - piemēram vai zolītes turnīrs ir publisks pasākums vai tomēr nav.... ja ir, tad kas to varētu apdrošināt..... uttttt.
izskatās, ka likumdevēji ir mēģinājuši ieviest kārtību tādos pasākumos, kā koncerti vai izstādes....
katrā gadījumā privāti tusiņi netrāpa zem šitā karoga... nu vismaz nevajadzētu trāpīt....
Nesapratu, ko Pirmais tur uzrakstīja, tik sapratu, ka mani viņš savā pļavā nelaidīs. Bet es varēšu piketēt.
Nu re...Pameklēju LAF mājaslapā informāciju par 'tūrisma ralliju' Nekā nav. Par citiem ir, par iAuto nav. Kāpēc tā?
Kaspersky rakstīja: :: Pašreiz iAuto sērfo
2 apmeklētāji
ko gan tas varētu nozīmēt?
Man jau patīk rallijs...
jāpabrauc i-auto un kad pienāks laiks miniralli...
"Drags" nekad nav paticis, tas tā izklaidei....
nuhajs rakstīja: Nesapratu, ko Pirmais tur uzrakstīja, tik sapratu, ka mani viņš savā pļavā nelaidīs. Bet es varēšu piketēt.
Tad jau 29.09 Pikets ies vaļā...
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā
[addsig]