AutoPilots rakstīja:
"Drags" nekad nav paticis, tas tā izklaidei....
Tas tāpēc, ka vienmēr patirz
AutoPilots rakstīja:
"Drags" nekad nav paticis, tas tā izklaidei....
Tas tāpēc, ka vienmēr patirz
AutoPilots rakstīja:
nuhajs rakstīja: Nesapratu, ko Pirmais tur uzrakstīja, tik sapratu, ka mani viņš savā pļavā nelaidīs. Bet es varēšu piketēt.
Tad jau 29.09 Pikets ies vaļā...
Tad Pirmajam ir vārda diena?
29.09. vārda dienu svin:
Ivonna
Mikelis
Mihails
Mikus
nedaudz paanalizējiet LAF lapā pieejamo aptauju
APTAUJA
Kā pēc Jūsu domām būtu jācīnās ar nelegālajām sacensībām, piemēram, autokrosā ?
Jāuzsūta policija un "jāklapē" ciet 7%
Lai tik notiek - kad notiks kāds negadījums LAF nebūs iesaistīts 4%
Jāveic pārrunas par šādu pasākumu integrāciju LAF sacensību kalendārā, palielinot braucēju un skatītāju drošību, piemēram, veidojot reģionālos kausus 85%
Izvērst publisku kampaņu pret šādiem pasākumiem 4%
vairums uzskata, ka LAFam ir jānāk pie nelikumīgo (?) dragreisu organizatoriem un jālūdzās lai viņi atļauj par to ielikt informāciju BIEDRĪBAS kalendārā
p.s. "nedaudz" ne pa tēmu, bet mani interesē, kā saprast iauto piedāvājumu - "Meklē auto savām brīvdienām - iznomā to!" ?
Nupat braucu no latgales. Redzēju reklāmu. 1. septembrī būs dragreiss.
tagad visi meklējam infu laf-ā
siamriP rakstīja: Nupat braucu no latgales. Redzēju reklāmu. 1. septembrī būs dragreiss.
tagad visi meklējam infu laf-ā
Oglsahu ves spisok! www.rnsd.lv/...
iAuto rallija Nolikumā teikts, ka tiek ievēroti LAF noteikumi un citas fīčas.
Vai iAuto rallija organizators ir izpildījis LAF nacionālā sporta kodeksa rallija sadaļas punkta 27.4. nosacījumus?
lidacens rakstīja: p.s. "nedaudz" ne pa tēmu, bet mani interesē, kā saprast iauto piedāvājumu - "Meklē auto savām brīvdienām - iznomā to!" ?
Gribi braukt iAuto rallija kausaa, bet zheel savas ielas mashiinas - iznomaa no autonomas Taa tas jaasaprot
nuhajs rakstīja: iAuto rallija Nolikumā teikts, ka tiek ievēroti LAF noteikumi un citas fīčas.
Vai iAuto rallija organizators ir izpildījis LAF nacionālā sporta kodeksa rallija sadaļas punkta 27.4. nosacījumus?
LAF standartauto komisija par šo gadījumu ir informēta.
Paskaidrojumi jāsniedz tikai čempionāta gadījumā - iAuto pasākums ir "kauss".
Šī punkta sakarā LAF izskata jautājumus tikai tad, ja "iesaistītā persona" ir LAF un attiecīgās komisijas licencēts sportists.
HRE rakstīja:
lidacens rakstīja: p.s. "nedaudz" ne pa tēmu, bet mani interesē, kā saprast iauto piedāvājumu - "Meklē auto savām brīvdienām - iznomā to!" ?
Gribi braukt iAuto rallija kausaa, bet zheel savas ielas mashiinas - iznomaa no autonomas Taa tas jaasaprot
Henrij, izbeidz!
Gandrīz visi sābisti zina - lai mauktu kausā ar īres tačku, vajag pilnvaru
Redaktors rakstīja:
nuhajs rakstīja: iAuto rallija Nolikumā teikts, ka tiek ievēroti LAF noteikumi un citas fīčas.
LAF standartauto komisija par šo gadījumu ir informēta.
Paskaidrojumi jāsniedz tikai čempionāta gadījumā - iAuto pasākums ir "kauss".
Šī punkta sakarā LAF izskata jautājumus tikai tad, ja "iesaistītā persona" ir LAF un attiecīgās komisijas licencēts sportists.
hahā... atradu to punktu
dekster - pēdējā iespēja izmanto iauto kausa 5 posma nolikuma 6.2. punktu
p.n.
no malas skatoties, nosaucam iauto "kausu" par "publiski nepieejamu" un nekas vairs nav ar pašvaldībām jāsaskaņo
neviens taču neliedz Tev turpināt taisīt "publiski nepieejamus" pasākumus - ir taču jau bijuši.
iauto labāk pieturēsies pie labām attiecībām ar lafiem un citām "instancēm".
siamriP rakstīja:
hahā... atradu to punktu
dekster - pēdējā iespēja izmanto iauto kausa 5 posma nolikuma 6.2. punktu
Ne, tas ir pilnīgi garām...taču ir vairāki punkti, kurus Biele vienkārši ignorē un kuri būtu jāizpilda. Paskatīsimies kā tas būs turpmāk
Šito esmu iemācījies no Elmāra minirallijos ka ir jāiet un jāaizrāda par kļūdām un neprecizitātēm.
Pirmais, nu kā tu neesi vēl sapratis, ne jau saskaņošanā ir tā problēma. Ir tak pagasti, kuri zin, ka pie viņiem regulāri notiek pasākumi un ar to ir mierā.
Problēma ir pašā organizatorā. Neba jau nu vairāki iAuto rallija 'kausa' dalībnieki un citi interesenti ir norādīju;si uz vienu no iespējamām problēmu niansēm.
Piemēram
Bazhix rakstīja:
Marchiks_ rakstīja: Izklausās, ka iAuto rallijs ir kautkāds piespiedu pasākums
Ja nepatīk, var taču nepiedalīties. Kāda jēga šitai muldēšanai?
Ja nepatiik, viss skaidrs.
Ko dariit, ja patiik, ieplaano nedeeljas nogali, atcelj citus pasaakumus (piem., nirshanu Sarkanjaa juuraa vai atpuushanos Turcijas all-in hoteljos), bet organizators paaris dienas pirms pasaakuma saprot, ka ir ziepes, jo viss laiks starp posmiem ir duushiigi nodzerts(p.s. tas ir tikai uzskataamiibai) un saaposhu galvu braukt iemeeriit trasi un runaaties ar pagastvechiem galiigi nav viegli un gribeeties arii negribas.
Nu jau galīgi nav skaidrs, par ko cepiens?
Par to, ka mēģinām visu saskaņot ar pašvaldībām?
Vai par to, ka vienam ir liegta dalība pasākumā?
Vai vienkārši par to, ka deksteram (lasi - nuhajam) riebjas organizators?
Posms netika atcelts kaut kādu nesaskaņošanu dēļ - iemesls bija stipri cits un tie, kas vēlējās, to uzzināja.
Redaktors rakstīja: un visbeidzot - vai deksters visās savās klona izpausmēs nesolīja pazust no iauto?
!
lapsa rakstīja: neviens taču neliedz Tev turpināt taisīt "publiski nepieejamus" pasākumus - ir taču jau bijuši.
iauto labāk pieturēsies pie labām attiecībām ar lafiem un citām "instancēm".
fiška ir tur, ka piedalīties ir interesantāk kā taisīt
tepat iepriekš, kad tika atcelts kāds posms, tad es piedāvāju palīdzību sagatavot un reds teica, ka sagatavošanā NAV problēmas, problēmas esot SASKAŅOŠANĀ.....
eksistē kaudze legālu veidu kā šādus pasākumus rīkot bez jebkādām saskaņošanām....
tāpat dalībnieki ir vienkārši satiksmes dalībnieki...
nebrauc jamie organizētā kolonnā... viņiem tāpat ir jāapstājas, ja ments stādina, tāpat jābūt visiem papīriem, ko csn prasa un tāpat viņu apdrošinātājiem ir jāmaksā par nodarītām skādēm
nu nevar neviena pašvaldība piespiest saskaņot manu braukšanu pa koplietošanas ceļu vai lapsas sēdēšanu kautkut koplietošanas ceļa tuvumā ar pulksteni un papīru rokā.... un kas var aizliegt pārdesmit mašīnām piebraukt pie kafejnīcas un ieiet tur paēst un parunāties.... galu galā nekādas ieejas biļetes uz pasākumu tirgotas netiek.... rallijā tiek tirgotas biļetes, tas ir publisks pasākums...
protams "smukāk" izskatās, ja "kauss" ir saskaņots visās institūcijās, kas uzņemas "politisku atbildību" par šādu pasākumu, bet MANUPRĀT neviens likums tieši un nepārprotami nenorāda uz to, ka tieši "iauto rallija kauss" būtu ar kādu jāsaskaņo.....
tagad skatāmies tālāk....
ķipa - čempionāti ir jāsaskaņo, kausi, iespējams, jāsaskaņo, bet "tusoni" neviena likuma izpratnē, jāsaskaņo točno nav....
kāpēc es to saku???? čempionāta gadījumā ir jāsniedz paskaidrojumi lafam, "kausa" gadījumā paskaidrojumi jāsniedz nav.... "tusona" gadījumā par atteikumu deksteram lafs pat jāinformē nebūtu
izdarām secinājumus un VISI iauto posmi notiks gada sākumā paredzētajos datumos, varbūt tikai vietas mainīsies biežāk
starp citu - likums nosaka to, ka izskatot pasākuma pieteikumu tiek ņemts vērā vai tur jau nav kāds cits, agrāks, pieteikums.....
kas traucē dabūt parakstus no pagastvečiem jau gada sākumā par visiem PLĀNOTAJIEM datumiem..... tad SASKAŅOŠANAS PROBLĒMAS nebūs iemesls datumu pārcelšanai....
ai da ko es te pukstu, tāpat no tā nekas nemainīsies varbūt vienīgais, ko izdosies panākt, beigās sanāks atteikums piedalīties....
Redaktors rakstīja: Posms netika atcelts kaut kādu nesaskaņošanu dēļ - iemesls bija stipri cits un tie, kas vēlējās, to uzzināja.
Elmār,kurš tad ar neskaitāmām rallija atcelšanām un paša izveidotā nolikuma punktu neievērošanām ir izraisījis tādu attieksmi pret sevi ?
Nevajag tagad visu vainu uz mani novelt, es esmu bijis liels iAuto rallija fans un pat aizinājis vairākus cilvēkus piedalīties interesantajā pasākumā.
Un tu domā, piemēram, ka atsakoties atmaksāt dalībniekam naudu par atceltu rallija posmu ir cieņu vairojošs pasākums???
Redaktors rakstīja: Nu jau galīgi nav skaidrs, par ko cepiens?
Par to, ka mēģinām visu saskaņot ar pašvaldībām?
Vai par to, ka vienam ir liegta dalība pasākumā?
Vai vienkārši par to, ka deksteram (lasi - nuhajam) riebjas organizators?
Posms netika atcelts kaut kādu nesaskaņošanu dēļ - iemesls bija stipri cits un tie, kas vēlējās, to uzzināja.
šitam posmam nebija saskaņošanas problēmas.... bet citiem (vairāk kā vienam) taču bija....
tad tieši par to es arī runāju... par sestdienas posma pārcelšanas paziņojumiem CETURTDIENĀ.... liela daļa dalībnieku tiešām pārceļ savus sarkanās jūras niršanas plānus un talmīdzīgas lietas, lai piedalītos "iauto kausā", jo tas neapšaubāmi ir interesants pasākums.....
bet tagad sanāk tā, ka īsti jau neviens vairs netic pasludinātajiem datumiem, jo atkal taču var izrādīties, ka kautkas neizdosies
Protams, vieglāk visā tagad ir vainot deksteru/nuhaju........
arī pie tā, ka paša iecelts moderators var cūkoties un lamāties nesodīti un uzvesties kā pašam tīk,pie tā ar nuhajs vainīgs
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā
[addsig]