iAuto rallija kauss - Forums - iAuto

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

joprojām cepiens ir tikai pār pārcelšanām/atcelšanām

kautgan, ja tas āzis nuhajs prastu turēt muti, tad jamā dalība "kausā" tikai un vienīgi padarītu kausu ja ne labāku, tad jautrāku gan

tas kā jamais lamājas aklā brauciena laikā vien jau ir ko vērts

Kazimirs_Skuja Reģ.: 12.08.2006
0 0 Atbildēt

Labdien! Man arī ir jautājums, par dalības naudu, man arī škiet dīvaini ja kas, jo jau pirms divām nedēļām , kad tika paziņots e-mailos, ka rallijs posms nenotiks, viena reģistrēta dalībniece nolēma ka grib atpakaļj saņemt dalības naudu, ko arī paziņoju Redaktoram un vēll līdz šim , cik zinu, tā nauda naf aizskaitīta atpakaļj, a Tā potencionalā dalībniece rausta mani, "Kas notiek, kāpēc neatgriež naudu "

a es pat nesaprotu, ko atbildēt, kādas saskaņošanas tad vaig, lai caur inetabanku nosūtītu atpakaļ naudu, tas tak ir 3 minūšu jautājums, kāpēc tad tas nenotiek jau 2 nedēļas

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:

nuhajs rakstīja: Protams, vieglāk visā tagad ir vainot deksteru/nuhaju........

arī pie tā, ka paša iecelts moderators var cūkoties un lamāties nesodīti un uzvesties kā pašam tīk,pie tā ar nuhajs vainīgs

moderators tevi pelniiti nosauca par mduaku, (tajaa briidii, kad shis vaards veel nebanojaas ) ... jo tikai mduakam nepielec ar paaris reizeem , ka kakaat nevietaa un nelaikaa nav labi ...

taa ka Savaas probleemaas nemeklee vainiigos no malas ...

nu deksters, protams, nav nekāda māte terēze, bet nevar būt, ka jamais tik ilgi turēja ļaunu prātu....

šitas vārds jau 8 menešus vismaz bannnnojas, pameklē iekš

www.iauto.lv/...

tetis 2006-12-22 2006-12-25 8 2006-12-23 14:34:42 ?

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:

moderators tevi pelniiti nosauca par mduaku, (tajaa briidii, kad shis vaards veel nebanojaas ) ...

Hammer, nemelo,lūdzu. Tas vārds banojās un kā vēl un sen jau. Tikai tu to rakstīji ar kirilica d burtu

Kas vienam atļauts, tas citam liegts Ja divu cilvēku kašķa laikā iejaucas kāds svarīgākais un vienu no strīdniekiem nososda , bet otru ceļ uz pleca un uzslavē, pie apstākļiem, ka abi strīdnieki ir auni un nepiekāpjas, nevar vēlēties, lai tas nosodītais klusētu.

Vai nu abiem pa kaklu vai nevienam. Drīzāk jau abiem.

Kaut kā tā.

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja: a tev kaads liedza kirilicaa rakstiit

tu ieprieksheejaa komentaa (pirms taa tevi SHAUSMIIGI apvainojoshaa) to pashu izdariiji samainot burtus vietaam

bet ne jau par to shis staasts , un ne shajaa vietaa ...

1. Ja tu esi moderators, tu nelmājies. Tu nemz to nedrīksti darīt. Un nv būtiski, ka tu apej iAuto banmašīnu, lietojot kirilica burtus.

2. Es savu sodu saņēmu, tu ne.

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja:

ai da ko es te pukstu, tāpat no tā nekas nemainīsies varbūt vienīgais, ko izdosies panākt, beigās sanāks atteikums piedalīties....

Nu re, arī tu esi sapratis, kāpēc tieši man atteica dalību .

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Kazimirs_Skuja rakstīja: Labdien! Man arī ir jautājums, par dalības naudu, man arī škiet dīvaini ja kas, jo jau pirms divām nedēļām , kad tika paziņots e-mailos, ka rallijs posms nenotiks, viena reģistrēta dalībniece nolēma ka grib atpakaļj saņemt dalības naudu, ko arī paziņoju Redaktoram un vēll līdz šim , cik zinu, tā nauda naf aizskaitīta atpakaļj, a Tā potencionalā dalībniece rausta mani, "Kas notiek, kāpēc neatgriež naudu "

a es pat nesaprotu, ko atbildēt, kādas saskaņošanas tad vaig, lai caur inetabanku nosūtītu atpakaļ naudu, tas tak ir 3 minūšu jautājums, kāpēc tad tas nenotiek jau 2 nedēļas

Man sviests atsūta emailu, lai atskaitu naudu ATPAKAĻ kādai personai Agijai P., uzrādot viņas kontu, bet es sarakstā neredzu tādu personas/konta maksājumu. Interesanti, vai ne? Es viņai aizskaitīju, bet tikai pēc tam, kad atradu, kas par to maksājis. Ja būtu precīzāks savā tekstā, nauda būtu ātrāk atskaitīta.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Kazimirs_Skuja rakstīja: Labdien! Man arī ir jautājums, par dalības naudu, man arī škiet dīvaini ja kas, jo jau pirms divām nedēļām , kad tika paziņots e-mailos, ka rallijs posms nenotiks, viena reģistrēta dalībniece nolēma ka grib atpakaļj saņemt dalības naudu, ko arī paziņoju Redaktoram un vēll līdz šim , cik zinu, tā nauda naf aizskaitīta atpakaļj, a Tā potencionalā dalībniece rausta mani, "Kas notiek, kāpēc neatgriež naudu "

Man sviests atsūta emailu, lai atskaitu naudu ATPAKAĻ kādai personai Agijai P., uzrādot viņas kontu, bet es sarakstā neredzu tādu personas/konta maksājumu. Interesanti, vai ne? Es viņai aizskaitīju, bet tikai pēc tam, kad atradu, kas par to maksājis. Ja būtu precīzāks savā tekstā, nauda būtu ātrāk atskaitīta.

o.k.

Tad viss ir skaidrs, vairāk man jautājumu nav.

Paldies !!

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Neesi neko sajaucis? Nebija gadījumā Agnija P?

0 0 Atbildēt

Nezinu kā tur iet Agnijai P, bet Agija P. ir jau savu naudu dabūjusi atpakaļj, un tur viss ir o.k.

0 0 Atbildēt

Es gan zinu vienu cilvēku, kurš līdz pagājušajai ceturtdienai vēl nebija dabūjis atpakaļ. Un nesaņēma nedz atbildi uz emailu sūtītām vēstulēm un viņam netika atbildēts arī uz zvaniem

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

Kazimirs_Skuja rakstīja: Nezinu kā tur iet Agnijai P, bet Agija P. ir jau savu naudu dabūjusi atpakaļj, un tur viss ir o.k.

ā, nu tad viss ir bumbās

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Es gan zinu vienu cilvēku, kurš līdz pagājušajai ceturtdienai vēl nebija dabūjis atpakaļ. Un nesaņēma nedz atbildi uz emailu sūtītām vēstulēm un viņam netika atbildēts arī uz zvaniem

Interesanti, uz kurieni tad tas cilvēks zvanīja?

Dekster, netaisi te baumas!

Un ļoti Tevi [dekster] lūdzu - pazūdi no šejienes (iauto)!

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

nuhajs rakstīja: Es gan zinu vienu cilvēku, kurš līdz pagājušajai ceturtdienai vēl nebija dabūjis atpakaļ. Un nesaņēma nedz atbildi uz emailu sūtītām vēstulēm un viņam netika atbildēts arī uz zvaniem

Interesanti, uz kurieni tad tas cilvēks zvanīja?

Dekster, netaisi te baumas!

Un ļoti Tevi [dekster] lūdzu - pazūdi no šejienes (iauto)!

Tās nav baumas.

Te ir publiska sadaļa un demokrātiska valsts. Kur gribu, tur eju. Tik pat labi es tev varu palūgt aizvākties no Latvijas.

Nez kāpēc cilvēks iedomājies, ka var muldēt visu kas pagadās un viņam neviens neko nedrīkstēs iebilst.

Ko tad tu gribi, lai tev neviens neiebilst? Mazais lukašenkiņš esi te uzradies?

0 0 Atbildēt

Ā, Elmār, ja gribi ko uzzināt sīkāk, vari man piezvanīt un es tev pastāstīšu.

Par to-kāpēc tev ar mazo burtu- portāla īpašnieks un redaktors, kurš izsaka iespējamos faktus par sābista nesankcionētu pārgulēšanu ar manu draudzeni , nav manās acīs cienījams cilvēks.

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Ā, Elmār, ja gribi ko uzzināt sīkāk, vari man piezvanīt un es tev pastāstīšu.

Tas par neatmaksāto naudu.

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Ā, Elmār, ja gribi ko uzzināt sīkāk, vari man piezvanīt un es tev pastāstīšu.

Par to-kāpēc tev ar mazo burtu- portāla īpašnieks un redaktors, kurš izsaka iespējamos faktus par sābista nesankcionētu pārgulēšanu ar manu draudzeni , nav manās acīs cienījams cilvēks.

bērnudārzs

žēl, ka pats nespēj atcerēties, ko raksti...

(žēl, ka visu esmu izdzēsis - varētu atgādināt)

AutoPilots Reģ.: 01.09.2001
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Pirmais, nu kā tu neesi vēl sapratis, ne jau saskaņošanā ir tā problēma. Ir tak pagasti, kuri zin, ka pie viņiem regulāri notiek pasākumi un ar to ir mierā.

Problēma ir pašā organizatorā. Neba jau nu vairāki iAuto rallija 'kausa' dalībnieki un citi interesenti ir norādīju;si uz vienu no iespējamām problēmu niansēm.

Piemēram

Nu haj !!!

Uzrīko pasākumu pats UN PROBLĒMA BŪS ATRISINĀTA

Lai veicas!

Bazhix rakstīja:

Marchiks_ rakstīja: Izklausās, ka iAuto rallijs ir kautkāds piespiedu pasākums

Ja nepatīk, var taču nepiedalīties. Kāda jēga šitai muldēšanai?

Ja nepatiik, viss skaidrs.

Ko dariit, ja patiik, ieplaano nedeeljas nogali, atcelj citus pasaakumus (piem., nirshanu Sarkanjaa juuraa vai atpuushanos Turcijas all-in hoteljos), bet organizators paaris dienas pirms pasaakuma saprot, ka ir ziepes, jo viss laiks starp posmiem ir duushiigi nodzerts(p.s. tas ir tikai uzskataamiibai) un saaposhu galvu braukt iemeeriit trasi un runaaties ar pagastvechiem galiigi nav viegli un gribeeties arii negribas.

HRE Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja:

HRE rakstīja:

lidacens rakstīja: p.s. "nedaudz" ne pa tēmu, bet mani interesē, kā saprast iauto piedāvājumu - "Meklē auto savām brīvdienām - iznomā to!" ?

Gribi braukt iAuto rallija kausaa, bet zheel savas ielas mashiinas - iznomaa no autonomas Taa tas jaasaprot

Henrij, izbeidz!

Gandrīz visi sābisti zina - lai mauktu kausā ar īres tačku, vajag pilnvaru

Bet tavaas gonkaas nekaadu pilnvaru nevajadzeetu

0 0 Atbildēt

HRE rakstīja:

siamriP rakstīja:

HRE rakstīja:

lidacens rakstīja: p.s. "nedaudz" ne pa tēmu, bet mani interesē, kā saprast iauto piedāvājumu - "Meklē auto savām brīvdienām - iznomā to!" ?

Gribi braukt iAuto rallija kausaa, bet zheel savas ielas mashiinas - iznomaa no autonomas Taa tas jaasaprot

Henrij, izbeidz!

Gandrīz visi sābisti zina - lai mauktu kausā ar īres tačku, vajag pilnvaru

Bet tavaas gonkaas nekaadu pilnvaru nevajadzeetu

es tak nekonkoju, man tas vecums ir pāri

0 0 Atbildēt

tagad jautājums redam pa tēmu....

kad ir prognozēts atvērt reģistrācijas sadaļu???

0 0 Atbildēt

siamriP rakstīja: tagad jautājums redam pa tēmu....

kad ir prognozēts atvērt reģistrācijas sadaļu???

Sadaļa ir atvērta!

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Tikko pamēģināju, bet uzraksts liecina, ka drīz būs atvērta. Diemžēl.

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Atvaino, aizgāja...

AutoPilots Reģ.: 01.09.2001
0 0 Atbildēt

Šodien klusums DD

Lasītākie raksti

Jaunie raksti