- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Filtrā ūdens>>> jokaina uzvedība garantēta! ![]()
Crash
Crash
man ir tads jautajums:
vai kaads no jums PLZ vareetu dot linku kur ir aprakstiits kaa atrast un kaa iztiriit droseljvarsta potenciometru????
thnx in advance
PS vai varbuut peec koda varat at least kaadu bildi atrast kaa shitais verkis izskataas??? kods: 1336385
Vai runa ar šo te?
thnx, tieshi par shito es runaaju!
2 crash
moz tomeer atsuuti bildi, lai buutu pilniigs priekstats ar ko man ir dariishana. e-mail: alext10 at one.lv
thnx
liels paldies
vai taa izdruka ir no taa VADIS???
tnx
Mēģināšu tavu ieteikumu, citādi jau taisījos meklēt jaunus bremžu diskus.
Paziņa meklē 850 universāli ar automātu, cena līdz 4000 EUR.
Dodiet ziņu, ja ir kas ņemams.
Bilžu faila paplašinājums?
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2
Degvielas cenas 10.05.2026: Dīzelis 1.967 un 95. benzīns 1.827 EUR! 95.42 USD par barelu (+ VIDEO)
8
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Dronu incidenta laikā Rēzeknes vietējā "Facebook" grupā paniku pastiprināja minējumi, sakāpināta valoda un neuzticēšanās valsts iestādēm
1
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2