- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bet ja tā ir tad to laikam tik Zviedrs saviem auto var izdomāt![]()
Crash
A iegādāt var Mārupē pie Saša!
Sākās tas ar eļļas maiņu A-star servisā. Procedūra kā parasti ilgst turpat vai stundu, bet par to nekas, kondicionēts gaiss, sagaidāms patīkams rezultāts un apmierinājuma sajūta, ka būšu izpildījis savu pienākumu auto labas darbības nodrošināšanai. Beidzot pēc nelielas diskusijas, kam tad šis 850-ais atdodams (manu auto vispirms piedāvāja citiemi, kas bija tuvāk meitenei, taču visi godprātīgi atteicās) notiek rēķina noformēšana. Pasākums ieilgst, jo kā vēlāk sapratu, meitene ieklabināja kompī defektu sarakstu, kurus meistari iesaka novērst. Un, kas pārsteidz visvairāk, liek parakstīties, ka esmu iepazinies ar rekomendāciju. Nevis vienkārši pasaka, ka būtu ieteicams tur blablablā vai ko tādu. Nē! Paraksties! Citādi būs lielas nepatikšanas! Nersaprotu es tādu lietu. Citur dara savādāk...
Aizrauties arī nevajadzētu, bet ar prātu mainot maināmos > būs labi!
Palūdz atrast grabēšanas iemeslu, bet viņi piedāvā pārjaukt visu ritošo ieskaitot amortizatoru nomaiņu.Lai gan man nekas nav pret to, ka pabrīdina par iespējamajiem defektiem.
es par to kondicionieri (skat. iepriekš) - vai varbūt tā, ka brīžiem vilkme tā kā samazinās (ieslēdzot kondišku) tādēļ, ka man nestrādā 4 ātrums pečkai - tipa kondicionierim vajag, lai pečkas motoru varētu griezt pa 100%, a ja nē, nu tad ir tā'kā man?
amortizatoram aizmugurē tas plastmasas kalpaks bija nokritis un to noņēmu - vai TA par to iebilst (kaut arī amīts vēl strādā)?
Crash
oaluuri sheit: http://www.volvospeed.com/Dashremove.htm
Crash
Kāds bīdelis?
Es savam 2.4td pārbaudīju sveces,sprices,nomainīju vārstu starplikas ( tobiš noregulēja), biku aizdedzes momentu pagrieza>>> 7L iebraukt bez problēmām! Ar jaunu ( tīru) gaisa filtru un taupīgi 6.18L.
P.s. Nu mans jau naf 850 bet tikai 740 ![]()
Nepiešķilsi savādāk un sūknim kaka var nogadīties!
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Degvielas cenas 10.05.2026: Dīzelis 1.967 un 95. benzīns 1.827 EUR! 95.42 USD par barelu (+ VIDEO)
8
Rīgas lidosta sačakarē Fast Track ar moderniem skaneriem - biežāk manuāli pārbauda bagāžu + ūdens (+ VIDEO)
4
Dronu incidenta laikā Rēzeknes vietējā "Facebook" grupā paniku pastiprināja minējumi, sakāpināta valoda un neuzticēšanās valsts iestādēm
1
Iedzīvotāji oficiāli nedrīkst iebraukt pagalmā, jo remonta laikā Mūzikas ielā mēnešiem abos galos ir "ķieģelis" (12.05. IR UZLABOJUMI)
2