Taa kaa esmu palicis bez auto , tad tagad ar gadiigu cilveku paliidziibu braucu ar 850 . Iespaidi ir savaadi
Taa ka shim eksemplaaram ir iznjemts katalizaators un vietaa ievietots rezonaatotrs , tad braucot ar 5 strokjiem dziesma ir patiikama , bet 9000 LPT bija jestraaks. 850 piekare ir cietaaka bet kompenseets tiek ar eertaakiem un miikstaakiem seedekljiem , apdaree vairaak izmantota plastmasa , kas par seviim liek maniit bedrees .
Pabraukshu kaadu laiku ar Vulvu (kameer neatnjems), bet mekleeshos ..............
Esmu iegādājies VOLVO 850 DOCH GLE. Motors nedzaudz "ēd eļļu", apmēram 600 grami uz 15 000 km. Un caur eļļas uzpildes korķi sulojas eļļa. Motoram jaudas zudumi nav jūtami.
Esmu iegādājies VOLVO 850 DOCH GLE. Motors nedzaudz "ēd eļļu", apmēram 600 grami uz 15 000 km. Un caur eļļas uzpildes korķi sulojas eļļa. Motoram jaudas zudumi nav jūtami.
Vai nav elje paarlieta?Normaali pa vaacinju sulo tad ,ja gumijas nav vispaar.
Peec idejas Volvom servisa intervaals var buut arii 15000, vairaak tas ir atkariigs no razhoshanas gada un eljas kaadu lieto. Normaals eljas pateerinjsh volvim skataas liidz 400grami uz 1000km, tas ir liidz 4L uz 10000km . Pie eljas nomainjas lietas kas obligaati ir jaadara tas ir : jaanomania eljas kakla korkja gumijas bliive un vara bliiviite kartera korkjim. Normaalos servjos to parasti dara.
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.