- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

mefisto rakstīja: Kāds te sakars ar intelektuālismu? Man ir pretenzijas pret ziņu avotu Fox, ko te Bradypus regulāri citē. Smieklīgakais jau tas, ka pats visiem pārmet sekošanu propaganadai, bet Fox News ir visīstākais propagandas rupors republikāņiem, kas ir ierauts neskaitāmos skandālos. Tā nav žurnālistika. Man patika šis citāts par Fox: "People who watch Fox News with an open mind can find themselves sucked into a destructive and alienating lifestyle."
Tā pati frāze ir pilnībā derīga ja aizvieto "Fox" ar "CNN" [es ceru ka es nejaucu tur tās viņu trīs burtu kombinācijas]. Pieņemsim ka Fox ir republikāņu propagandas rupors - bet CNN ir demokrātu propagandas rupors - nu tad kam ticēt, mazajām ziņu lapelēm? :D Man ir arī lielas pretenzijas pret LSM, LR, LTv, Kovida Vārdu [Kurzemes Vārdu], Delfiem utt - ko man tagad darīt, viņus ignorēt un lasīts kaut kādus, hvz, sputņikus [vai kā to lapeli sauca] un kaut ko tamlīdzīgu?
Ar "vaļēju prātu" uztvert nedrīkst NEVIENU avotu. Atkārtošos, NEVIENU. Ir jāuztver visi avoti, tos visus apšaubot un izvērtējot informāciju. Ja man būtu tik vaļējš prāts kā jums, bariņam šī foruma briseles pakaļskrējējiem, tad es sasniedzot pilngadību būtu bijis kvēls PSKP fans un kārtīgs komjaunietis - jo bērnībā izlasīju lielu kaudzi ar padomju grāmatām, gan tādām kurās sociālisms tika slavēts netieši ["Nezinītis uz mēness"] vai tādām, kurās sociālisma slavēšana bija kā mesli valdošajai iekārtai [Zentas Ērgles grāmatas], gan klajiem propagandas gabaliem - visādas "Pioniera bibliotēkas" grāmateles un tādas. Bet kaut kā nesanāca - bērnībā es to sociālisma slavēšanu vienkārši neuzņēmu, jaunībā par to smīkņāju. Avoti ir jāfiltrē - VISI. Kaut ko neskatoties tikai dēļ tā, kas to izplata, ir tīrākā aprobežotība. Kaut vai šis gadījums - nu pieņemsim ka tas Fox ir tik ļoti slikts - abet kas šai intervijai ir slikts? Samontēta, lai izgrieztu laukā nevēlamo un pasniegtu to ko kanālam vajag? Nē, normāla intervija ar valstsvīru, tātad, kur ir problēma?
Ja man būtu tāda vara, es jums, briselīniem, izrakstītu obligātu "mainām pasauli", vai citas, līdzīgas ziņu lapeles lasīšanu - protams, kopā ar atsauču studēšanu un to pārbaudi ar citiem internetā atrodamiem avotiem - tas pilnīgi noteikti uzlabotu jūsu domāšanas spējas, kuras šobrīd ir iesūnojušas dēļ sekošanas taisnajām propagandas kanālu vienvirziena sliedēm ![]()

Bet, īsāk sakot, иди на.уй! Ne tu man norādīsi, kur iet un ko darīt.
mefisto rakstīja: Jā, tas nekas, ka cita būtiska informācija no raksta netiek ņemta vērā: According to the report, analysts at the unnamed agency believe the dangerous nature of the science being carried out at the Wuhan lab and the lack of safety precautions make it most likely that it is the source of the pandemic. However, the same report says several other agencies do not hold that view, though they were less confident in their own conclusions. The report said: “Although the [intelligence community] has no indications that WIV research involved Sars-Cov-2 [the virus that causes Covid-19] or a close progenitor virus, these analysts note that it is plausible that researchers may have unwittingly exposed themselves to the virus without sequencing it during experiments or sampling activities, possibly resulting in asymptomatic or mild infection.” The report makes it clear, however, that without Beijing’s co-operation, US intelligence officials are largely relying on circumstantial evidence to construct their arguments. The report said: “[These analysts] see the potential that a laboratory worker inadvertently was infected while collecting unknown animal specimens to be less likely than an infection occurring through numerous hunters, farmers, merchants and others who have frequent, natural contact with animals.”
Plus vēl nupat parādījās divi padziļināti zinātniski pētījumi, kur secināts par izcelsmes vietu Uhaņas dzīvnieku tirgu...
raimondsm rakstīja: Kur raksti?
WALA rakstīja: Ir diezgan liela atšķirība veidiem kā tad un tagad pasniedz informāciju, un cik ļoti cilvēki tic muļķībām, jo info apjoms ir tik liels ka kopējā "mēslu" daydzumā "patiesības graudus" grūti atrast, tāpēc efektīvāk šobrīd ir aizliegt, nevis "izvētīt". Un tici man bez tiem Krievijas mēsliem, pietiekami daudzi meklēs un atradīs daudz objektīvāku info un arī domāt sāks, jo tā pa īstam mūsdienās kaut ko aizliegt nemaz nav iespējams ...
Kāds pārsteigums... Komunists ir arī cenzūras atbalstītājs
imzz rakstīja: Vispār, vai vērts tagad daudz par nākotni uztraukties ? WWIII tak iespējams. Ar nelielu krievu akcentu: Зачем скупая жизнь нужна, Ведь завтра может быть война www.youtube.com/watch?v=JfwNgyZU9Fg
ja tev patīk glorificēt krievu vati, tad brauc uz Kijevu un mēģini to paņemt ar saviem draugiem. WWI un WW2 tā saucas tāpēc, ka tajā karoja miljoniem cilvēku VISĀ pasaulē. Karoja 3 lielākās civilizācijas tajā laikā. Ukrainas kariņš ir mazāka mēroga karš kā karš Irākā (pirmajā irākas karā karoja miljons cilvēku, otrajā - 300 000 tikai vienā pusē, neskaitot Irākas spēkus). Salīdzinajumā - WW2 - tikai Kurskas "kaujā" karoja 3 miljoni cilvēku.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23