- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
WALA rakstīja: Es neiebilstu, pat ja tas būtu tēmēts "uzbrukums" man. Es gan gribētu saprast kāpēc domā, ka diskusijas kontekstā nedrīkstētu mēģināt saprast "melu" vērtēšanas kritērijus, ja cilvējs uzstājīgi apgalvo ka teiksim es meloju. Ja gadījās sekot, tad droši pamanīji, ka piemērojot manam rakstītajam Bradypus definīciju rezultātā sanāk ka Pītersons un Šapiro ir meļi, kas rada iepriekš norādīto paradoksu... Ja vēlies objektīvi vērtēt konkrētu diskusiju, tad es iebilstu pret vienpusēju skatu uz to ;)
Par pēdējo rindkopu - tātad, ja es tev nepiekrītu, tad man ir vienpusējs skats uz diskusiju? Njā, te nu man argumenti laikam izsīkst.
Bradypus rakstīja: Mana retorika ir apzināti provokatīva. Principā tas atstāj trīs variantus reakcijai. 1) "Man patiešām pofig." Un tie patiešām vienkārši nelasa. 2) "Šo par katru cenu ir jāapstrīd". Tad nākas ķerties pie meliem un visa pārējā "sausais atlikums = 0" arsenāla. 3) "Man bail, ka tā ir patiesība". Un tad visvieglāk ir sevi mierināt ar domu, ka tā jau tikai sazvērestības teorija, jo savādāk jau sevi vairs nomierināt nevar, bet kaut kā ar noliegumu jāspēj sadzīvot. Un tad jau nākas iesaistīties un rakstīt "es neiesaistos", nevis patiešām neiesaistīties ;)
Nejēdzīgs veids, kā diskutēt par problēmu būtību. Faktiski piesauktā spēja diskutēt ir maz iespējama.
lynx rakstīja: Vispār jau spēja paskatīties uz informāciju nesaistīti no tā, kāds personāžs to saka, ir diezgan liela vērtība. Diemžēl 80% gadījumu ir "bens ir mudaks', "pītersons apaļa nulle", "brady ģīmis" un diskusija ir vai nu par personībām (kā breidijs saka - elkiem) vai vispār par neko. Tikai ne par objektīvi apspriežamu informāciju. Bet nu jā, nav jau spiesta lieta, skrollējat pāri.

www.alamy.com/stock-photo-heavy-transport-wind-turbine-blade-on-heavy-goods-vehicle-curvy-road-130837482.html www.windfarmbop.com/wind-blades-train-transport/ Un dzelzceļš gan ir nu ļoooooooti tālu no Zolitūdes Maksima, nu tik tāāaaalu, un tādi līīīkumsssssssssi ka gandrīz līneālu varētu tur nolikt uz kartes, starp dzelzceļu un to nelaimīgo Maxima ...
Bradypus rakstīja: Atšujies, slepkavu aizstāvi. Tavs viedoklis ir skaidrs. Jautājumu uzdevu Raimondam un tev nav obligāti jāiebāžas pa vidu.
Interesanti, ka šo raksta indivīds, kurš pats visu laiku "bāžas pa vidu" un kurš vēl nesen klārēja, ka "publiskā diskusijā izteikties var jebkurš" :D :D :D
imzz rakstīja: Pēc Turcijas zemestrīces jau iedomājos, ka starptautiskās palīdzības nepieciešamība var pabīdīt Turcijas pozīciju Zviedrijas un Somijas uzņemšanai NATO. Izskatās, ka tā arī notiek, t.i. amerikāņi palīdzību izmantos kā politisko sviru. "ASV valsts sekretārs Antonijs Blinkens svētdien paziņoja par turpmāku palīdzību Turcijai un sacīja, ka Vašingtona sniegs ilgtermiņa palīdzību Ankarai, cenšoties novērst postījumu sekas pēc šomēnes notikušās zemestrīces. Līdz ar papildu 50 miljonu ASV dolāru piegādi, izmantojot Valsts departamentu un USAID, kopējā ASV humānā palīdzība, reaģējot uz zemestrīces sekām Turcijā un Sīrijā, sasniedza 185 miljonus ASV dolāru, paziņoja ASV Valsts departaments. Blinkens pirmdien Ankarā rīkos turpmākas divpusējas sarunas ar Čavušolu, kā arī paredzēts, ka viņš tiksies ar Turcijas prezidentu Tajipu Erdoanu, sacīja informācijas avoti. Sagaidāms, ka Vašingtonas un Ankaras sarunās tiks risināti arī iestrēgušie Zviedrijas un Somijas pieteikumi NATO, kurus Turcija līdz šim ir atteikusies ratificēt, norādot, ka jo īpaši Stokholma ir devusi patvērumu personām, ko Turcija dēvē par teroristu grupējumu dalībniekiem. www.reuters.com/world/blinken-talk-aid-nordic-nato-bid-visit-quake-hit-turkey-2023-02-19/
Ceru ka tos komunistus - krievu slavinātajus - sviedrus un somus neuzņems nato.
viencexperc rakstīja: Turkiem arī vajag nato. Ja tu skaties caur prizmu "krievi nāk", tad jā - turki no krieviem nebaidās. Krievi viņiem neko nevar izdarīt. Bet NATO dēļ turcija tiek pie ieročiem, munīcijas, utt. kas viņiem ir daudz svarīgāk, nekā kaut kāda krievija.
Un kam viņiem tie ieroči, ja NATO neļauj tos izmantot Turcijas ineteresēs?
imzz rakstīja: Turki gluži nediktē noteikumus ASV. Sakarā ar krievu pretgaisa sistēmas iegādi Turciju izslēdza no iznīcinātāju F-35 programmas. Un joprojām paliek izslēgta. Vēl patlaban ASV kongress aizkavē jaunākās modifikācijas F-16s piegādi. "Turcija ir aizkavējusi Ziemeļvalstu uzņemšanu transatlantiskajā aizsardzības aliansē, pamatojot to ar bažām par terorismu. Tikmēr ASV Kongresa locekļi ir saistījuši F-16 vienošanās apstiprināšanu ar Ankaras nostāju pret NATO paplašināšanos." Tad vēl tāds Turcijai kaitīgs senators Bobs Menendezs; Āŗlietu komisijas priekšsēdētājs: "Es stingri iebilstu pret Baidena administrācijas ierosināto jaunu F-16 lidmašīnu pārdošanu Turcijai," teikts Menendesa paziņojumā. "Prezidents [Redžeps Tajips] Erdogans turpina graut starptautiskās tiesības, ignorēt cilvēktiesības un demokrātiskās normas un iesaistīties satraucošā un destabilizējošā uzvedībā Turcijā un pret kaimiņu NATO sabiedrotajiem." Kurpretī Menendess uzteica vēl vienu lielu ieroču pārdošanu, kurā bija iesaistīts uzņēmums Lockheed Martin: gaidāms darījums Grieķijai par 20 F-35A iegādi. Grieķija un Turcija turpina lobēt ASV viena pret otru, kas saņem iznīcinātājus, pastāvot spriedzei starp abām NATO dalībvalstīm. www.defensenews.com/global/2023/01/18/turkey-f-16-sale-in-limbo-amid-lockheed-backlog/ Un, visbeidzot, apzīmējums "šantāža" daudz vairāk piestāv tieši pašas Turcijas rīcībai, bloķējot NATO paplašināšanu būtībā kaprīzes, resp. priekšvēlēšanu argumenta dēļ.
Esi drošs, Erdoganam un turkiem ir dziļi violets, kas tavuprāt vairāk "piestāv". Es komentēju, kā NATO rīcība izskatās turku skatījumā, nevis tavā.
imzz rakstīja: Turki gluži nediktē noteikumus ASV. Sakarā ar krievu pretgaisa sistēmas iegādi Turciju izslēdza no iznīcinātāju F-35 programmas. Un joprojām paliek izslēgta. Vēl patlaban ASV kongress aizkavē jaunākās modifikācijas F-16s piegādi. "Turcija ir aizkavējusi Ziemeļvalstu uzņemšanu transatlantiskajā aizsardzības aliansē, pamatojot to ar bažām par terorismu. Tikmēr ASV Kongresa locekļi ir saistījuši F-16 vienošanās apstiprināšanu ar Ankaras nostāju pret NATO paplašināšanos." Tad vēl tāds Turcijai kaitīgs senators Bobs Menendezs; Āŗlietu komisijas priekšsēdētājs: "Es stingri iebilstu pret Baidena administrācijas ierosināto jaunu F-16 lidmašīnu pārdošanu Turcijai," teikts Menendesa paziņojumā. "Prezidents [Redžeps Tajips] Erdogans turpina graut starptautiskās tiesības, ignorēt cilvēktiesības un demokrātiskās normas un iesaistīties satraucošā un destabilizējošā uzvedībā Turcijā un pret kaimiņu NATO sabiedrotajiem." Kurpretī Menendess uzteica vēl vienu lielu ieroču pārdošanu, kurā bija iesaistīts uzņēmums Lockheed Martin: gaidāms darījums Grieķijai par 20 F-35A iegādi. Grieķija un Turcija turpina lobēt ASV viena pret otru, kas saņem iznīcinātājus, pastāvot spriedzei starp abām NATO dalībvalstīm. www.defensenews.com/global/2023/01/18/turkey-f-16-sale-in-limbo-amid-lockheed-backlog/ Un, visbeidzot, apzīmējums "šantāža" daudz vairāk piestāv tieši pašas Turcijas rīcībai, bloķējot NATO paplašināšanu būtībā kaprīzes, resp. priekšvēlēšanu argumenta dēļ.
Atkal tu mēģini slavināt krieviju. Ne jau tikai to "S 300 ( S400) dēļ turkiem nepiedāvā lidmašīnas. Kad plānojās valsts apvērsums ( pret Erdoganu), Erdogans iznīcināja visus sazvērētājus ( sabāza cietumos) Nav noslēpums, ka visvairāk cieta tieši aviācijas nozares pārstāvji. Un turkiem ir daudz lidmašīnas, BET NEBIJA KAM lidot. Un turki pieņēma sev lidotājus - PAKISTĀNIEŠUS. Un jā. Eiropas komunistiem bija tāda paša reakcija kā jums - Eiropas gaisa telpu aizsargā PAKISTĀŅI. ASV turkiem piedāvāja savus sabiedrotos - Saūda Arābijas, Kuveitas lidotājus, bet turki palika pie pakistāņiem. Jautājums - kāpēc dod F35? Lai lidotu ar tiem pakistāņi? Vai paliksiet pie krievu propogandas, ka visi baidās no analogovo ņet - s300?
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23