- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Chalenger rakstīja: 911 Targa visforšākais - karstā laikā var uztaisīt spraugu bez jumta
Karstā laikā kā reiz to spraugu nevajag jo normālam krabim vējš salonā nepūš-attiecīgī sēdēt kā uz ielas tieši zem saules. Krabis ir forš vasaras vakaros un pavasara/rudens saulainajās dienās.
405 rakstīja: Ja tas ir 2.7 mersedesa klak klak, tad tā arī ir. Salīdzinoši necimperlīgs dzinējs mūsu cimperlīgajā laikmetā, nu ja nav aizlaists. Daudzi bezceļnieki šo modeli meklē tieši ar šo motoru. Sprauslas ar labu resursu un viegli reanimējamas nolietojuma gadījumā. Bet 0 nevar būt jo nevar būt kā iepriekš jau teica. Pat jauniem auto nav 0
Var būt. Man ir bijis vismaz 1x. Pamatā gan parasti ir 0,01, 0,04 vai tamlīdzīgi, bet nu vismaz 1x iedeva arī nullīti.
ezis71 rakstīja: Vienīgais kam es nevaru piekrist kad tai bākai tikai VIENS GADS GARANTIJA,maksā 900 EUR bet tikai VIENS JOBANIJAIS GADS,Samsung televizoram(QLED) 700 eur 2 gadi.Esmu ar mieru samaksāt tos 1000 eur bet garantijai jābūt 3 gadi. Iesakiet kā to panākt!Neko mans neravēs,negribu to dzirdēt!
Moš kkas ir ali express?
ezis71 rakstīja: Vienīgais kam es nevaru piekrist kad tai bākai tikai VIENS GADS GARANTIJA,maksā 900 EUR bet tikai VIENS JOBANIJAIS GADS,Samsung televizoram(QLED) 700 eur 2 gadi.Esmu ar mieru samaksāt tos 1000 eur bet garantijai jābūt 3 gadi. Iesakiet kā to panākt!Neko mans neravēs,negribu to dzirdēt!
Nu redz... Auto un tā īpāsnieks ir Briseles komunistu (jeb tautas) ienaidnieks - tādēļ eksistē tikai regula, kas pieprasa 2 gadu garantiju ierīcei, kas nodrošina propagandas materiālu izplatīšanu, nevis pārvietošanās brīvību ;)
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23